Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 vs Panasonic TX-L42ETW60 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun, birtanede ben almak istiyorum. stw serisi mi,vt serisi mi?nereden ve kaca aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez26

quote:

Orijinalden alıntı: NUR3TT!N

Arkadaşlar bu hafta içerisinde F/P de güzel bir TV almak istiyor ve araştırdığımda 2 cihaz arasında kararsız kalmış durumdayım;

Panasonic TX-P42STW60 / Panasonic TX-L42ETW60

Sizden kullanan yada bilen arkadaşların yorumlarını rica edeceğim konuya hakim kişilerin beni bilgilendirmeleri de çok önemli.
    Şimdiden ilgi alakanıza sonsuz teşekkür eder, iyi forumlar

Nurettin kardeşimizin tavsiyeleri ve yardımlarıyla bende aldım bir tane 55stw60.

gelmesini heyecanla bekliyorum artık...

Güle güle kullanmanız dileğiyle...

Panasonic 55STW60 modelinden 1 ADET kapalı kutu olarak 3999TL fiyat elimizde bulunmaktadır. Dileyene yardımcı oluruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NUR3TT!N

Arkadaşlar bu hafta içerisinde F/P de güzel bir TV almak istiyor ve araştırdığımda 2 cihaz arasında kararsız kalmış durumdayım;

Panasonic TX-P42STW60 / Panasonic TX-L42ETW60

Sizden kullanan yada bilen arkadaşların yorumlarını rica edeceğim konuya hakim kişilerin beni bilgilendirmeleri de çok önemli.
    Şimdiden ilgi alakanıza sonsuz teşekkür eder, iyi forumlar

Nurettin kardeşimizin tavsiyeleri ve yardımlarıyla bende aldım bir tane 55stw60.

gelmesini heyecanla bekliyorum artık...

Güle güle kullanmanız dileğiyle...

Panasonic 55STW60 modelinden 1 ADET kapalı kutu olarak 3999TL fiyat elimizde bulunmaktadır. Dileyene yardımcı oluruz...

• TV m bugün kuruldu ve az önce izlemeye başladık.
    Kullanmadığım anlarda da o renklii slaytları çeviriyorum ufaktan, belki faydası vardır.

İlk günden itibaren her aşamasında bana yardımcı olan Sevgili Nurettin kardeşime sonsuz teşekkürler.
    Sağolsun her konuda yardımcı oldu.

Eğer almayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Ürünü teknosa garantisi ile alıyorsunuz, hemde çok ilgili arkadaşlar var.
    Piyadaki panel sayısı giderek azalıyor. Birkaç haftaya kapalı kutu panel bulma ihtimali çok düşük olacak.
    Teknosa da, Vatanda, Bimekste zaten ürünler tek tük kalmış mağazalarda. Onlar bitince artık farklı yerlerden almak gerekecek.
    O zamanda teşhir paneller kutulanıp satılmaya çalışılacak.

• quote:

TV m bugün kuruldu ve az önce izlemeye başladık.
    Kullanmadığım anlarda da o renklii slaytları çeviriyorum ufaktan, belki faydası vardır.

İlk günden itibaren her aşamasında bana yardımcı olan Sevgili Nurettin kardeşime sonsuz teşekkürler.
    Sağolsun her konuda yardımcı oldu.

Eğer almayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Ürünü teknosa garantisi ile alıyorsunuz, hemde çok ilgili arkadaşlar var.
    Piyadaki panel sayısı giderek azalıyor. Birkaç haftaya kapalı kutu panel bulma ihtimali çok düşük olacak.
    Teknosa da, Vatanda, Bimekste zaten ürünler tek tük kalmış mağazalarda. Onlar bitince artık farklı yerlerden almak gerekecek.
    O zamanda teşhir paneller kutulanıp satılmaya çalışılacak.

Satış politikam: karşımdaki kişiye ürün satmam, güler yüz ve hizmet verebilirim, ürünü alır yada almaz müşteri tercihi...

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteman34

hayırlı olsun, birtanede ben almak istiyorum. stw serisi mi,vt serisi mi?nereden ve kaca aldınız?

STW Neo Plazma Serisi dir, VT Led Serisi dir Panasonic mmarkasında. Siz kesinlestirin kafanızda yardımcı oluruz? Özelden yazarsanız daha sağlıklı olur dilerseniz

• Bende 50stw60 plazma ariyorum. Duyan goren haber verirse sevinirim. Mediamarkt 3500 dedi. Simdi ordayim. Hayal kiriklugi ile donuyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Bende 50stw60 plazma ariyorum. Duyan goren haber verirse sevinirim. Mediamarkt 3500 dedi. Simdi ordayim. Hayal kiriklugi ile donuyom.

PM...

• fagala kullanıcısına yanıt
    merter meydan media markette 2700 civarı alabilirsin yeni teşhire düşmüş bir cihaz var.
  • NUR3TTiN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler problemi çözdüm, ilginize alakanıza tekrar teşekkür ederim
  • quote:

teşekkürler problemi çözdüm, ilginize alakanıza tekrar teşekkür ederim

Sorun neydi acaba?

• 50stw60 aldım.
  • quote:

50stw60 aldım.

Nerden ne kadara aldınızacaba?

• 2590tl 9 taksit 130 tl hediyeceki var bimeks marmara forum
  • whiteman34 W kullanıcısına yanıt
    selam kapalı kutumu teşhir mi acaba?
  • evet teşhir fakat teşhirde 1 hafta kadar kaldı.çalışan bir tanıdık vasıtası ile aldım kayıtlarını(teşhir) bizzat ben gördüm.
  • quote:

2590tl 9 taksit 130 tl hediyeceki var bimeks marmara forum

aynı fiyata ben de bulabilirsem ben de bu bu bir hafta icinde bu tv yi satin almak istiyorum ...
    bakalım kısmet..
  • çok dolaşmak lazım,merter media markette vardı 2700 civarıoda yeni idi hemen satılmış.
  • bulamadım hicbir yerde bu tv yi 2700 2800 e bu hafta sonu denk getirseydim alacaktım ama baska bir hafta sonuna kaldı bakalım kısmet.
  • en son olmadı gidip Panasonic TX-L50ETW60 alacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.