Kardeş 50etw60 alacaksan almadan önce bana da yazsana,ben de düşünüyorum almayı;önceki hafta 2549 liraydı vatan'da...
araştırıyorum hocam. uygun fiyata bulursam sizi de haberdar ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: impressM
bulamadım hicbir yerde bu tv yi 2700 2800 e bu hafta sonu denk getirseydim alacaktım ama baska bir hafta sonuna kaldı bakalım kısmet.
vatan bilgisayarda var gözukuyor bir araştır istersenvatan bilgisayarda var gözüküyor bir araştır istersen
Ben de teknosa'dan 50stw60 aldım. 1 ay'ı geçti alalı. Renkler gerçekten çok doğal. Plasma seçme konusunda gram pişmanlık duymadım.
2.999TL'idi. Sonuncu'yu almıştım.
whiteman34W
kullanıcısına yanıt
bugun aradım stokta yok dediler gelebilir falan dediler ama sanmıyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: impressM
bugun aradım stokta yok dediler gelebilir falan dediler ama sanmıyorum .
teşhirde var ,cevizlibagda 2800 civarı ne zamandan beri teşhirde sorarsın işine gelirse alırsun.
Panasonic TX-P42STW60 / Panasonic TX-L42ETW60 detaylı karşılaştırabilecek birileri yokmu? etw60 hepsiburada da 1849 tl.75 tl hediye çeki var maximum da. 1774 tl ye geliyor.iyi fiyat bence.
ek664E
kullanıcısına yanıt
bende su an bunu ıncelıyorum bugun bırde 200tl hediye ceki veriliyor alınmalı mıdır?
Panasonic TX-P42STW60 almak istiyorum. Bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
artık bulman çok zor kardeş varsa da ancak teşhir bulabilirsin daha büyük ekran istiyorsan hepsiburadada bulabilirsin 42 stw 60 1 aydır kullanıyorum çokta memnunum siyah kalitesi çok iyi 1 metre mesafeden bile görüntü çok iyi resimleri paylaşacağım şimdi
ama izlediğim görüntüler çektiğim resimlerden daha net onu söyliyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme