Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 vs Panasonic TX-L42ETW60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta içerisinde F/P de güzel bir TV almak istiyor ve araştırdığımda 2 cihaz arasında kararsız kalmış durumdayım;

Panasonic TX-P42STW60 / Panasonic TX-L42ETW60

Sizden kullanan yada bilen arkadaşların yorumlarını rica edeceğim konuya hakim kişilerin beni bilgilendirmeleri de çok önemli.
    Şimdiden ilgi alakanıza sonsuz teşekkür eder, iyi forumlar

• NUR3TT!N kullanıcısına yanıt
    merhaba,ikinci ürünü bilmiyorum ama stw60 bir süredir aklımda 42 inc 7 serisi philips tv var çokta memnunum ama tesadüfen teknosada görüp incelediğim 50 stw60 plazma beni etkiledi gerçekten hiçbir led,in bu kadar güzel siyah verebileceğini zannetmiyorum arıca haraketli sahnelerdeki geçişler ledlere göre daha akıcı birçok kişi plazmalara eski teknoloji diye soğuk yaklaşıyor ama bence panasonic plazmada çok iyi size iki önerim olacak ilki eğer imkanınız varsa gidip bir tekno markette televizyonu iyice inceleyin şişli cevahir teknosadakini ben kumandayı elime alıp herşeyine bakmıştım ikincisi tecrübeyle sabittir imkanınız varsa 42 değil 50 olanını almaya bakın çünkü zamanla küçük geliyor gözünüze ben 42,nin üstüne 47 bile değil 50 bakıyorum 3 metre civarı gayet ideal altta bir link veriyorum kullanıcı değerlendirmeleri var stw60 için faydalı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_81020777/tm.htm

• Öncelikle ilginize sonsuz Teşekkürler

Panasonic TX-P50STW60 2849TL alındı hayırlısı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUR3TTiN

Öncelikle ilginize sonsuz Teşekkürler

Hocam bu fiyata nerden aldınız ben de takip ediyorum , bir de kullanıcı izlenimlerinizi özellikle de smart kullanım üzerine paylaşırsanız sevinirim. Malum zaten kalitesi ortada bir cihaz. Şimdiden teşekkür ederim.

• Ürün TeknoSA fiyatı 2999TL şuan üstüne %5 personel indirimi olunca 2849TL bana geliş fiyatı oldu. Ürün 22 Şubat tarihinde yani bugün teslim ve kurulum alacağım kullanma imkanım henüz olmadı lakin cihaz için efsane, gladyatör, savaşçı :) denemekte ki segmentindeki en iyi ürün kullanıp izlenimlerimi yine paylaşırım sizlerle...

• hayırlı olsun güle güle kullan kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

hayırlı olsun güle güle kullan kardeş.

teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Panasonic TX-P42G20E
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NUR3TT!N kullanıcısına yanıt
    42ETW 60 DÜŞÜNÜRSEN 2 AYLIK VAR BENDE TEMİZ VE HATASIZ .FATURAL
    I.GARANTİLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ER-16

42ETW 60 DÜŞÜNÜRSEN 2 AYLIK VAR BENDE TEMİZ VE HATASIZ .FATURAL
    I.GARANTİLİ

PM atıldı

• hayırlı olsun çok iyi seçim geçen hafta 3.300 küsurlardaydı teknosada 50 stw düşmüş demekki kapalı kutu olduğuna eminmisiniz?
  • Ayırttım gördüm onayladım ve sıfır olarak teslim aldım serviste güzel bir şekilde kurdu Led Tv lere göre çok hafif karanlık kalıyor oda Plazma TV lerin gerçek rengi vermesinden kaynaklı olarakmış...

• evet gerçekten öyle ben philips led,i fotoğraf modunda izliyorum sinema modunda bluray film izlemeye en fazla 15 dk dayanıp kontrastı 70,e alıyorum göz sağlığı açısındanda en iyisi plazma servisten söyledilermi bilmiyorum ama ilk zamanlar kontrasta fazla yüklenmemek gerekiyormuş ve yine ilk zamanlar uzun süre aynı kanal logosunun tv,de kalmaması vs..gibi şeyler var tabii bunlar daha çok eski plazmalarda oluyordu ama yinede dikkat etmekte fayda var.
  • Logo yapışması sürekli izlediğinde bir kanal olabilecek sorunlardan lakin bu süre gerçekten çok uzun süreli olması gerek Plazma da görüntü modunu dinamik yaptığında led TV gibi canlı yapıyor ama enerji sarfiyatı da aynı şekilde artmakta ben görüntü modunu normal olarak izliyorum hafif karanlık ama gerçek renk kalitesi alıyorum çok keyifli HD yayınlarda tabi bu keyif ayrı

• Öncelikle hayırlı olsun, dostum bende bu tv almayı düşünüyorum buzzing denilen olay varmıdır yada görüntü kalitesi maçlarda nasıl harektli görüntülerde malum sorunlar oluyormu...
  • Buzzing olayı derken uğultu mu demek istediniz? Uğultu olayı kesinlikle yok, maç kalitesi HD yayınlarında muazzam zaten dünya da kabul edilen Plazma ise babası Panasonic şiddetle alıp kullanmanizi tavsiye ederim

• Nihayet fiyat düşmeye başlamış.42stw60 da 2000 lerde şu an.8 inç yani 20 cm için 1000 tl fazla vermeye değer mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 27 Şubat 2014; 17:31:16 >
  • quote:

öncelikle hayırlı olsun.

hangi teknosadan aldınız?ben ankarada baktım 3000 tl rakamını göremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

quote:

öncelikle hayırlı olsun.

hangi teknosadan aldınız?ben ankarada baktım 3000 tl rakamını göremedim de.

B.Paşa Forum TeknoSA 'dan ürünü temin ettim / İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Nihayet fiyat düşmeye başlamış.42stw60 da 2000 lerde şu an.8 inç yani 20 cm için 1000 tl fazla vermeye değer mi sizce?

42" aldınız 2000 verdiniz bir süre gözünüze küçük gelecek sonra 50" yada daha üstü için tekrar 3000 yada üstü bir rakam öder toplamda minimum 5000TL cebinizden çıkar emin olun TV uzun süreli kullanılacak bir ürün ki ciddi rakamlar ödeniyor onun için izleme mesafeniz ve TV nin duracağı konum itibari ile alabileceğiniz en büyük ekran ilk etapta almanız daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: NUR3TT!N

Arkadaşlar bu hafta içerisinde F/P de güzel bir TV almak istiyor ve araştırdığımda 2 cihaz arasında kararsız kalmış durumdayım;

Panasonic TX-P42STW60 / Panasonic TX-L42ETW60

Sizden kullanan yada bilen arkadaşların yorumlarını rica edeceğim konuya hakim kişilerin beni bilgilendirmeleri de çok önemli.
    Şimdiden ilgi alakanıza sonsuz teşekkür eder, iyi forumlar

Nurettin kardeşimizin tavsiyeleri ve yardımlarıyla bende aldım bir tane 55stw60.

gelmesini heyecanla bekliyorum artık...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.