Şimdi Ara

Panasonic TX-P65VT20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
4
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Başlıktada belirtildiği üzere pany-65vt20 model tv satılıktır. Sorunu,arızası vs bulunmamaktadır. Hala ilk günkü gibi değil ama yinede temizlik olarak iyi durumda bakımlıdır, zaten PC ye bağlı kullanıyorum. TV olarak geçiş yapıyorum izleyeceğim zaman.Kullanım olarak 15000'i geçti sürekli eko modda kullanıyorum film izlerken bile.Zaten kontrast fazlasıyla yeterli geliyor. Ayaklarından biri sadece farklı bir pany modelinden alınma herhangibir sorun teşkil etmiyor uyumlu zaten, onuda yazmak istedim. 2D olarak çok iyi zaten 3D izlemiyorum 2 gözlük kenarda duruyor, kumandası yanında sorunsuz. Neo plazma olduğu için bir ledtv kadarda uzun ömürlü diyebiliriz alıcak adamı üzmez götürür kanımca filmci iseniz size göre bir tv. Elden satmayı planlıyorum kargo olanaksız elden alabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. Takas yapabilirim ufaltıcam 42-46 arası olabilir marka çokta önemli değil ST serisi tercihim olur sadece. Alır tv sini gelir arkadaş hem 2'sini test etmiş olur 65'i alır gider. Sorular için PM.

FİYAT : 3200TL

Panasonic TX-P65VT20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVGA -- 29 Nisan 2020; 21:41:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selamlar dostum
    Fiyat olarak son naparsın ?
    Bir de tv nin kondüsyonu nasıl ses ve görüntü olarak
    Teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabre80 kullanıcısına yanıt
    Cevap gönderildi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.