Şimdi Ara

Panasonic ve Ses üstadnarı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün Panasonic ET50E tv yi aldım dün kuruldu ama elimde bulunan eski 4+1 ses sistemini tv ye bağlayamadım.
    Aşağıdaki resimde görüleceği gibi önce kutunun içinden çıkan kablo ile 1 nolu resimde görülen "R - L" çıkışlarından denedim ses alamadım. Kulaklık çıkışından denedim oradan da alamadım.
    2 Nolu resimde dijital audio ama öyle bir kablo çıkmadı. Çıksa bile benim ses sisteminde öyle bir giriş yok.
    Biraz araştırma yaptım Dönüştürücü gibi konuları okudum sanırım öyle bir şey olacak ama çok pahalı işe yarar mı yaramaz mı onuda bilmiyorum.

Panasonic kullanan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim illaki birinizin başına bu tür bir şey gelmiştir.

Panasonic ve Ses üstadnarı yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leootim -- 20 Temmuz 2013; 12:56:47 >

• Arkadaşlar yok mu bu konu hakkında bilgisi olan yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv den alma derim illa alcaksan kulaklıkdan da alırsın R -L dende alırsın tv ayarlarından kulaklık sesi kısık dır ordan al R L icinde secmen lazım (coklayıcı ) ile stereo dan 4 cıkışa dagıtırsın (uydu cıkışından al derim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz1ey -- 21 Temmuz 2013; 6:47:05 >
  • Arkadaşım kulaklıktan almayı başardım ama ses çok kötü. R L den nasıl alacağım ses ayrıntılı bilgi verirmisin oradan daha iyi çıkar sanki. Uydudan ses alıyorum onda sorun yok ama ben tv üzerinden USB ile film bakarken ses alamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.