Şimdi Ara

PANASONIC VIERA TX-P42S10E PLAZMA TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar, başlıkta yazmış olduğum plazma tv yı kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi, sd karttan film izleyemıyorum, nasıl bir ayar yapmam gerekiyor.

• ya bana cevap yazacak arkadaş yokmu?
  • 42S10 Modelini bir showroom'da deneme fırsatım oldu. Yanımda getirdiğim sd' deki stabil çalışan bir 720p divx filmi görmedi ama daha düşük çözünürlükte tekrar denemek lazım diye düşünüyorum. Ayrıca cihaz çok şık ve paneli çok başarılı sd' den film okumayıversin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kimmeryalı_Conan

42S10 Modelini bir showroom'da deneme fırsatım oldu. Yanımda getirdiğim sd' deki stabil çalışan bir 720p divx filmi görmedi ama daha düşük çözünürlükte tekrar denemek lazım diye düşünüyorum. Ayrıca cihaz çok şık ve paneli çok başarılı sd' den film okumayıversin.

@Conan arkadaşım sen çok büyük beklentilerle gitmişsin çünkü s10 değil 720p dvix bile çalıtırır mı....!!!
  • SD kart sadece resim için değil miydi?
  • Bu TV ler SD karttan sadece AVCHD ve MPEG2 PS formatlarındaki video dosyalarını oynatıyor...

NOT:
    AVCHD is a format for recording and playback of high definition video. Video is compressed in MPEG-4 AVC/H.264 format, and audio is recorded in Dolby Digital. AVCHD and its logo are trademarks of Panasonic corporation and Sony corporation.

Program stream (PS or MPEG-PS) is a container format for multiplexing digital audio, video and more. The PS format is specified in MPEG-1 Systems and MPEG-2 Part 1, Systems (ISO/IEC standard 13818-1). Program streams are created by combining one or more Packetized Elementary Streams (PES), which have a common time base, into a single stream. It is designed for reasonably reliable media such as disks, in contrast to transport stream which is for data transmission in which loss of data is likely. Program streams have variable size records and minimal use of start codes which would make over the air reception difficult, but has less overhead.

Program streams are used on DVD video discs and HD DVD video discs. The file extensions are VOB and EVO respectively. Blu-ray Discs use a transport stream (TS) format with an additional 4 byte time code added to the beginning of each TS packet.

• quote:

Orjinalden alıntı: deepkurt

Bu TV ler SD karttan sadece AVCHD ve MPEG2 PS formatlarındaki video dosyalarını oynatıyor...

NOT:
    AVCHD is a format for recording and playback of high definition video. Video is compressed in MPEG-4 AVC/H.264 format, and audio is recorded in Dolby Digital. AVCHD and its logo are trademarks of Panasonic corporation and Sony corporation.

Program stream (PS or MPEG-PS) is a container format for multiplexing digital audio, video and more. The PS format is specified in MPEG-1 Systems and MPEG-2 Part 1, Systems (ISO/IEC standard 13818-1). Program streams are created by combining one or more Packetized Elementary Streams (PES), which have a common time base, into a single stream. It is designed for reasonably reliable media such as disks, in contrast to transport stream which is for data transmission in which loss of data is likely. Program streams have variable size records and minimal use of start codes which would make over the air reception difficult, but has less overhead.

Program streams are used on DVD video discs and HD DVD video discs. The file extensions are VOB and EVO respectively. Blu-ray Discs use a transport stream (TS) format with an additional 4 byte time code added to the beginning of each TS packet.

her iki formatta olan video dosyalarını attım ama yinede olmadı, başka bir ayarımı var acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Panasonic Viera TX-P50GT30E
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BENDE BU TV DEN ALACAĞIM KULLANAN ARKADAŞLAR BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİ BEN UYDU YAYIN VE XOX360 İÇİN ALACAĞIM BUGUN SİPARİŞ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM HANİ ŞU 400 HZ OLAYI NEDİR İŞE YARIYOMU FALEN LAG VARMI
  • ben bu tv yi aldım fakat lcd ve plazma hakkında cok fazla bilgim olmadığı icin yorum yapamıyorum. tabii diğer modelleri de pek bilmediğim için bir şey diyemiyorum. ama şunu söyleyebilirim, iyi bir tv aldım. ben memnunum. neye göre derseniz bilmiyorum. genel olarak özelliklerine baktığım zaman fena degil özellikleri. 400 mhz nin herhangi bir dezavantajını görmedim şimdilik tabii 600 mhz olsaydı ne olurdu onu da bilmiyorum.
    kendi kendimi avutuyorum işte iyi bir tv aldım diye. şu an tek bildigim kurşunsuz üretildiği ve kullanılan g12 panelin ödüllü olması.
  • Cihazda 400 hz ya da 600hz olması tarama ile ilgili olmadığı için bir artı göremezsiniz , Sub-Field Drive olarak geçiyor yani benim anladığım dille akıllı sahne ekleme özelliği ...
    yayına fazladan kare ekliyerek daha temiz bir görüntü olmasını sağlıyor...
    plazmanın modası geçiyor denmesine rağmen panasonic halen LCD tvleri kafa tutacak cihazlar üretmiyor değil...
    yalnız ben de şu aralar 42lh5000 tv ile ilgileniyorum ...
  • Panasonic cihazlarında SD kart yuvası ekliyor , fakat neden usb girişi kullanmıyor... Panasonic Usb ekleyemicek kadar Ar-Ge si eksik bir firma olamaz. Neden Usb eklemiyor.
  • Ben bu TV yi İ.B. aldım . Kurdum . Çok Memnunum. Yalnız kuraraken (ilk kurulumda) OSD dili seçeneğini türkçe seçtikten sonraki ekranda ülke dili olarak İsveç seçerseniz TV nizin tüm özelliklerinden istifade edersiniz. (Aynı anda hem DVB-T, DVB-C ve Analog yayınları alır).

Bu TV 400 Hz değil tam tersine 600Hz dir.
  • Nero Vision Xtra ile yapılan avchd filmleri oynatıyor.

Aşığıdaki dosyayı indirin açıklama var...Rapid..

http://rapidshare.com/files/406512588/Nero_vision_xtra_kullanae_mae_.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segahe -- 12 Temmuz 2010; 14:39:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.