Şimdi Ara

|Panasonic Vs6 Kullananlar,Bİlgisi Olanlar YARDIM !!!! | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vs6 iyi bir secim ekkran ve bt a.ısından ama kaba ve hafıza 32mb(18ini kullanabilirsin) kotu
    588 ise bt yok ve rkran standart. iyi şık, kiber ve hafızasının 128mb(117 mb ini kullanabilirsin) olmasi.

• Mr.Blof

Evet dostum bir alayım yazılımla ilgiliyse hallederiz inşallah.

telefonumabak

Hocam sağolasın da Philips in fiyatı daha fazla galiba benimde max 350 Ytl bütçe var..

Birde vs6 kaba bir telefonmu yaw bana hiç öyle gelmedi

|Panasonic Vs6 Kullananlar,Bİlgisi Olanlar  YARDIM !!!! |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpqpqp -- 21 Eylül 2006; 17:31:23 >
  • vs6 yı yeni aldm,
    bataryadaaki mevcut sarj bitene kadar inceledm,
    daha önceki tellerim d600, d52,d500,mpx220,sx1,6600,6630 vs tellere göre pek 1eksisi yok,
    sadece kutudan en azından data kablosu çıksa iyi olurdu,
    nyse detayları yrn yazarm artık,
    ama rahat rahat 350 eder...

not:ankaradaki arkadaşlar boşuna acele etmesin
    sonuncuyu ben aldm(eğer bayiler yalan söylemediyse:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

vs6 yı yeni aldm,
    daha önceki tellerim d600, d52,d500,mpx220,sx1,6600,6630 vs tellere göre pek 1eksisi yok,

resim çekme kalitesi nasıl?örnek resim koyabilir misin?
  • Ben birkaç resim koyayım.Biraz acemice oldu ama:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 22 Eylül 2006; 11:36:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

vs6 yı yeni aldm,

resim çekme kalitesi nasıl?örnek resim koyabilir misin?

resim kalitesi gayet iyi,
    ilk fırsata reesim koyarım şu an mümkn deil

• telefonun ses kalitesi nasıl?yabancı sitelerde sesin az çıktığı yazıyo nasıl?
  • Mp3 lerin sesi biraz az çıkıyor.Bu doğru.Ancak diğer sesler çok iyi çıkıyor.
  • ARKADAŞLAR GEÇENLERDE TEKNOSADAN BENDE VS6 ALDIM AMA TELSİM HATTIM DAN NE WAP A NEDE MMS GİREBİLİYORUM. ALETİ TEKNOSA YA GERİ GÖTÜRDÜM BÖYLE BİR SORUN YAŞAYAN VAR MI
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAANİTO

ARKADAŞLAR GEÇENLERDE TEKNOSADAN BENDE VS6 ALDIM AMA TELSİM HATTIM DAN NE WAP A NEDE MMS GİREBİLİYORUM. ALETİ TEKNOSA YA GERİ GÖTÜRDÜM BÖYLE BİR SORUN YAŞAYAN VAR MI

telsim müşteri hizmetlerini aradın mı bu konuda?
  • Tarayıcı-Seçenekler-Ayarlar-Wap Profilleri-Telsim'i seçtin mi?
  • 2 gün önce vs6 bulamadığımdan bende vs3 almaya karar verdim ve aldım

Telefondan bende kız arkadaşımda gayet memnun

Telefonun ekranı güzel değil muhteşem, görüntüler çok canlı ve çok net.

Dış görünüşü çok güzel, kutu içerisinden 2 adet kapak çıkıyor.

Yardımcı olan herkese teşekkürler telefon hakkında sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım
  • kardeş birkaç örnek resim koyabilirmisin.
    birde telefonun ses kalitesi nasıl. mp3 ler duyulmuyor gibi bişeyler yazılmıştı daha önce.
    ve genel olarak bideğerlendirme yapar mısın

quote:

Orjinalden alıntı: GFB_ARİF

2 gün önce vs6 bulamadığımdan bende vs3 almaya karar verdim ve aldım

Telefondan bende kız arkadaşımda gayet memnun

Telefonun ekranı güzel değil muhteşem, görüntüler çok canlı ve çok net.

Dış görünüşü çok güzel, kutu içerisinden 2 adet kapak çıkıyor.

Yardımcı olan herkese teşekkürler telefon hakkında sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım

• Hocam resim koymak isterdim ama malesef yaw ne data kablosu var nede kızılötesi kullanabileceğim cihaz var Konyada üni.

deyim şu anda Yalnız bence kamerası çok güzel örneğin karanlıkta samsung d-600 le foto çekmeye çalıştık görüntü karanlıktı

hiç net değildi fakat vs3 te görüntüyü daha net alabildik bir örnek

Henüz mp3 yükleyemedik sadece birkaç amr attık kızılötesiyle ses kalitesi olarak sesi net veriyor biraz az çıkıyor ama yeterli

bence.

Menüsü güzel ve hızlı, tuşların kullanımıda kolay.

Eğer telefonumun görüntüsü güzel olsun ve birkaçda güzel fotoğraf çeksin diyorsan bu fiyata bundan iyisi yok ben bulamadım

• hocam bu çok büyük bi iddia. vs3, d600'den karanlıkta daha iyi foto çekiyor diyosun. helal derim başka nediyeyim yanlış anlama ama bu pek mümkün değil gibi. eşit şartlarda çekildi dimi bu fotoğraf

quote:

Hocam resim koymak isterdim ama malesef yaw ne data kablosu var nede kızılötesi kullanabileceğim cihaz var Konyada üni.

deyim şu anda Yalnız bence kamerası çok güzel örneğin karanlıkta samsung d-600 le foto çekmeye çalıştık görüntü karanlıktı

hiç net değildi fakat vs3 te görüntüyü daha net alabildik bir örnek

Henüz mp3 yükleyemedik sadece birkaç amr attık kızılötesiyle ses kalitesi olarak sesi net veriyor biraz az çıkıyor ama yeterli

bence.

Menüsü güzel ve hızlı, tuşların kullanımıda kolay.

Eğer telefonumun görüntüsü güzel olsun ve birkaçda güzel fotoğraf çeksin diyorsan bu fiyata bundan iyisi yok ben bulamadım

• piyasada sa6 bulabilen var mı ? bulsam bi tane alacam bizim pedere.. çok sağlam, üstüne piyasadaki en iyi konuşma süresi..
  • Hocam cidden öyle bende şaşırdım ama öyle yani..

Tamamen eşit şartlarda çekildi arkadaşın d600 ü ile denedik bide bizim vs3 le. D600 de karanlık olan görüntü

bizim telefonda daha netti
  • helal derim o zaman güle güle kullanman dileğiyle...

quote:

Hocam cidden öyle bende şaşırdım ama öyle yani..

Tamamen eşit şartlarda çekildi arkadaşın d600 ü ile denedik bide bizim vs3 le. D600 de karanlık olan görüntü

• Hayırlı olsun dostum.Demek VS3 aldın.Memnun kaldığına sevindim.Bazıları VS3 mp 3 çalıyor bazıları çalmıyor diyorlardı hangisi doğru?Sende de 1 mb dosya yükleme sınırı var mı?Bir de data kablosu ile istediğin kadar yükleme yapılabiliyor diyorlar.Data kablosunu nereden bulacağız bilmiyorum,araştırıyorum.
    quote:

Hocam cidden öyle bende şaşırdım ama öyle yani..

• SA6 pek bulunmuyor ya da ben görmedim.VS3 ve VS6'da Teknosa'da indirime girmişti.Alan çok olmuş galiba satış noktalarında pek bulunmuyor.Sanıyorum tekofaks elindeki malları sıfırlamaya çalışıyor.Şimdi satamazsak bu ürünleri daha sonra hiç satamayız mantığı güdüyorlar galiba.Yanlız data kablosu bulmak sorun onu da nereden bulacağız bilmiyorum?Servisi de İstanbul'da fazla yok ki.
    quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

piyasada sa6 bulabilen var mı ? bulsam bi tane alacam bizim pedere.. çok sağlam, üstüne piyasadaki en iyi konuşma süresi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.