helal derim o zaman güle güle kullanman dileğiyle...
Eyvallah sağolasın hocam
quote:
Hayırlı olsun dostum.Demek VS3 aldın.Memnun kaldığına sevindim.Bazıları VS3 mp 3 çalıyor bazıları çalmıyor diyorlardı hangisi doğru?Sende de 1 mb dosya yükleme sınırı var mı?Bir de data kablosu ile istediğin kadar yükleme yapılabiliyor diyorlar.Data kablosunu nereden bulacağız bilmiyorum,araştırıyorum.
Hocam daha mp3 yüklemeyi deneyemedik o konuda bilgim yok ama çalar bence data kablosuyla attıktan
sonra.Kızılötesiyle yaklaşık 400kblık bir dosya attım onu çalmadı ama dosya boyutu büyük dedi
Data kablosunu kampüsteki telefonculara sordum bizde yok çarşıda bulabilirsin dediler henüz gidip
bakamadım eğer bulursam haber veririm
google dan mp3 editor diye arat.. bu tür programlarla şarkıyı kesip biçiyor ve sadece istediğin bölüme sahip oluyorsun. sevdiğin beğendiğin parçaların nakarat kısınmarını bi güzel kes sonra bunları mp3 yada diğer formatta kaydet.. telefona öyle at. böylelikle istemediğin kadar zil sesin olmuş olur. kontör karşılığı bu tür şarkıların nakarat kısımları indirilebiliyor. ama bunlara gerek yok yükle makinana bir mp3 editör. biraz kafayı yedirtecek, bezdirecek ama alışınca....
VS6 için mp 3'leri zil sesi olarak kullanmak pek mantıklı değil.Çünkü ses çok az çıkıyor.Çağrıyı duymama ihtimaliniz var.
quote:
Orjinalden alıntı: GFB_ARİF
Hocam daha mp3 yüklemeyi deneyemedik o konuda bilgim yok ama çalar bence data kablosuyla attıktan
sonra.Kızılötesiyle yaklaşık 400kblık bir dosya attım onu çalmadı ama dosya boyutu büyük dedi
Data kablosunu kampüsteki telefonculara sordum bizde yok çarşıda bulabilirsin dediler henüz gidip
Kızılötesi ile 400 kb'a boyut büyük dedi demek.VS3 ,VS6'dan da kötüymüş bu konuda.Data kablosu lazım kesin.Kabloda boyut sorunu olmuyor diye duymuştum.Bulursan haber ver ben de arıyorum çünkü.
Mr.Blof; Nerde oturuyosun? Eğer Ankara'da oturmuyosan senin için sorarım burdan. Ok
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
quote:
Kızılötesi ile 400 kb'a boyut büyük dedi demek.VS3 ,VS6'dan da kötüymüş bu konuda.Data kablosu lazım kesin.Kabloda boyut sorunu olmuyor diye duymuştum.Bulursan haber ver ben de arıyorum çünkü.
İstanbul'dayım.İlgin için teşekkür ederim.Vaktim olmuyor,biraz araştırsam bulurum belki.Zaten telefonu ben kullanmadığım için acele de etmiyorum açıkçası. Bu arada senin telefon ne oldu?İmeileri kontrol ettin mi?Memnun musun aletten?
quote:
Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi
Mr.Blof; Nerde oturuyosun? Eğer Ankara'da oturmuyosan senin için sorarım burdan. Ok
pm dostum
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
İstanbul'dayım.İlgin için teşekkür ederim.Vaktim olmuyor,biraz araştırsam bulurum belki.Zaten telefonu ben kullanmadığım için acele de etmiyorum açıkçası. Bu arada senin telefon ne oldu?İmeileri kontrol ettin mi?Memnun musun aletten?
quote:
Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi
Geçen Konyada bulunan Tekofaks- Panasonic dükkanına sordum data kablosunu, şu anda elimizde yok
ama getirtebiliriz fiyatıda 66 ytl dediler.Ayrıca Teknosa'da da olması lazım dediler Bilginize
ohannes!66 ytl mi? şaka mı bu
quote:
Geçen Konyada bulunan Tekofaks- Panasonic dükkanına sordum data kablosunu, şu anda elimizde yok
ama getirtebiliriz fiyatıda 66 ytl dediler.Ayrıca Teknosa'da da olması lazım dediler Bilginize
Telefon kaç para ki kablo 66 ytl olsun.Kazıklamaya çalışıyorlar.Bence o fiyatı uydurmuşlardır.
quote:
Valla ben 1 aylık VS6'mı gittigidiyor'da satıyorum süper ucuz fiyata. Güzel telefondu bence. İstemeye istemeye de olsa satmak durumundayım. Sanırım Teknosa'da artık satılmıyor, bayadır izliyorum, dükkanlarda da kataloglarında da cihaz yok. İlgilenen, almak isteyen arkadaş olursa görüşelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme