Şimdi Ara

panasonic vs6 mü k700i mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben panasonic vs3 veya k700i almayı düşünüorum hangisi iidir sizce

• quote:

Orjinalden alıntı: dvdcombo

selam arkadaslar ben panasonic vs3 veya k700i almayı düşünüorum hangisi iidir sizce

başlıktaki vs6 noluyor pekii?
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 18 Temmuz 2006; 23:02:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

selam arkadaslar ben panasonic vs3 veya k700i almayı düşünüorum hangisi iidir sizce

/>

Ha 3, ha 6 ne fark eder yaa,anlaşırız istersen..

• quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

quote:

/>

Ha 3, ha 6 ne fark eder yaa,anlaşırız istersen..

anlaştık öyleyse!
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 19 Temmuz 2006; 0:27:10 >

• zaten v6 mü yazmış arkadaş 3 le alt yan yana ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacer

zaten v6 mü yazmış arkadaş 3 le alt yan yana ya

anlamadım ama neyse!
    />
  • yardım etseniz bi
  • ben olsam 420ytl ye panasonic vs6 alırdım,neden dersen
    bi kere telefonun açılma mekanizması çok hoş,bastın mı tuşa şlak diye açılıyor,
    ayrıca 2mp kamerası var ve bu telefonun en önemli özelliği ise 16 milyon renk ekranı,gerçekten çok harika bi ekranı var,ayrıca değiştirilebilir kapak da var galiba!
    ancak bu telefonun birçok eksiği var mesela; 2mp kamerası var ama sadece 32mb hafızası var ve üstelik de hafızası artmıyor,yani bununla çok fazla resim çekemezsin

zaten bunun vs3 den de çok bi farkı yok,vs3'de 1.3mp kamera var ve bluetooth da yok,almışken vs6 al!

bana kalırsa k700i alma çünkü artık çok eskidi bu telefon,ama k700i kamerası ve ekranı dışında her yönden panasonic'ten daha üstündür!
  • quote:

ben olsam 420ytl ye panasonic vs6 alırdım,neden dersen
    bi kere telefonun açılma mekanizması çok hoş,bastın mı tuşa şlak diye açılıyor,
    ayrıca 2mp kamerası var ve bu telefonun en önemli özelliği ise 16 milyon renk ekranı,gerçekten çok harika bi ekranı var,ayrıca değiştirilebilir kapak da var galiba!
    ancak bu telefonun birçok eksiği var mesela; 2mp kamerası var ama sadece 32mb hafızası var ve üstelik de hafızası artmıyor,yani bununla çok fazla resim çekemezsin

zaten bunun vs3 den de çok bi farkı yok,vs3'de 1.3mp kamera var ve bluetooth da yok,almışken vs6 al!

bana kalırsa k700i alma çünkü artık çok eskidi bu telefon,ama k700i kamerası ve ekranı dışında her yönden panasonic'ten daha üstündür!

++

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.