Şimdi Ara

PANASONİC VT-GT-ST 50 SERİSİ ÇIKIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: himpton

Eğer bu sene Panasonic plazmalarda iyi bir fiyat politikası izlerse çok çok fazla satacağı düşüncesindeyim. Özellikle bizim gibi forumlarda araştıran kesim için öncelikli seçenekler arsına girer.

Ben de 50GT50-55GT50 ve 55VT50 arasında bir yerde konumlandırıyorum kendimi. Ama bütçe olarak da şu anda 3500TL ile 4500TL arasındayım. Haziran ayında evlenirken alacağım ve bütün ev hazırken en son alacağım ve beklediğim ürün TV.

Yukarıda bir arkadaş 50GT50 için 3999TL fiyat vermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama o TV ye vereceğim para 3500TL olur. 3500TL nin üstüne çıktıkça 4000-5000 seviyelerinde alınacak TVnin VT50 serisi olması gerektiğini düşünüyorum.

Neyse sonuç olarak her türlü gelişmeyi takip ediyoruz.

"Yukarıda bir arkadaş 50GT50 için 3999TL fiyat vermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum"
    arkadaşım fiyatı veren benim mediamartk bursa anatolium magzasındaki fiyatı idi
    pazar günü gördüm cok cabuk 3500 tl düsecegini hiç sanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

quote:

Orijinalden alıntı: himpton

Eğer bu sene Panasonic plazmalarda iyi bir fiyat politikası izlerse çok çok fazla satacağı düşüncesindeyim. Özellikle bizim gibi forumlarda araştıran kesim için öncelikli seçenekler arsına girer.

Ben de 50GT50-55GT50 ve 55VT50 arasında bir yerde konumlandırıyorum kendimi. Ama bütçe olarak da şu anda 3500TL ile 4500TL arasındayım. Haziran ayında evlenirken alacağım ve bütün ev hazırken en son alacağım ve beklediğim ürün TV.

Yukarıda bir arkadaş 50GT50 için 3999TL fiyat vermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama o TV ye vereceğim para 3500TL olur. 3500TL nin üstüne çıktıkça 4000-5000 seviyelerinde alınacak TVnin VT50 serisi olması gerektiğini düşünüyorum.

Neyse sonuç olarak her türlü gelişmeyi takip ediyoruz.

"Yukarıda bir arkadaş 50GT50 için 3999TL fiyat vermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum"
    arkadaşım fiyatı veren benim mediamartk bursa anatolium magzasındaki fiyatı idi
    pazar günü gördüm cok cabuk 3500 tl düsecegini hiç sanıyorum

Yok haklısınızdır. Ben lafın gelişi kendim gidip görumediğim için ve tam olarak her yerde satışa sunulmadığı için öyle bir ifade kullandım.

Bir de ben haziran temmuz aylarına kadar beklemeyi düşünüyorum. 50GT50 yi 3500TL nin altına indiği zaman alırım. Kafamdaki ederi budur. 4000TL üstüne çıkıyorsam ve o civara VT50 olması gerekiyor alacağım TVnin. VT50 nin 50 inch ine min 5500TL fiyat çekerler şimdi. Kaç kişi alır merak ediyorum. Birçok arkadaşım ağzımdan plazma lafı çıkınca deli muamelesi yapıyorlar. Düşünün kaç kişi alır o zaman bu TVyi. Millet varsa yoksa Sony-Samsung LED. Sony yi tartışmam ama Samsung a tapan bir sürü arkaşım var.

Umarım kampanyalar pazarlıklar sonucu düşündüğüm bütçe/ürün hedeflerine ulaşabilirim.

• quote:

dun bursa medimarkt ta gördüm gt50 ve dt serisi lcd serileri gelmiş
    50gt50 3999 tl idi dt 47 si yanlış hatırlamıyorsam 4800 tl idi

pendik mediamarktta 50gt50 fiyatını 4.999 TL olarak görmüştüm geçen hafta.
    1 haftada 1.000 TL indirim yapmadılarsa, ben yanlış gördüm herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcin -- 25 Nisan 2012; 18:39:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

quote:

Amerika liste fiyati 2100$ buna doviz kuru vle kdv ekleyince 4300TL yapiyor. Tabi sunu unutmamak lazim amerika fiyati liste fiyati buna en az %20 indirim gelecek. Yani olmasi gereken fiyat bizde 3800-4200 arasi.. Eger gordugunuz fiyat gercekse bence deneme icin konmustur bu fiyata gider mi diye??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimaron

quote:

Orijinalden alıntı: korcin

quote:

Amerika liste fiyati 2100$ buna doviz kuru vle kdv ekleyince 4300TL yapiyor. Tabi sunu unutmamak lazim amerika fiyati liste fiyati buna en az %20 indirim gelecek. Yani olmasi gereken fiyat bizde 3800-4200 arasi.. Eger gordugunuz fiyat gercekse bence deneme icin konmustur bu fiyata gider mi diye??

50 st 50 3.200 tl'den satıldığına göre 50gt50 maksimum 4.000 tl olur.

• gt ve st serisini avrupa yakasında nerede görebiliyoruz bilen var mı ?
  • Modeller arttıkça, seçenekler çoğaldıkça beklentiler de yükseliyor ve tv almak git gide zorlaşıyor. Dün 55vt30 a razıyken şimdi 55vt50 demeye başladım...:(
  • Sen de o zaman hemen git VT5x lere yazıl,yoksa bunuda kaçırırsan o zaman VT6x lara yazılman gerekecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

Orijinalden alıntı: senut

quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

Ben de istiyorum ama eski 55vt30 lar bile hala 7000 civarındayken bunları nasıl alacağız bilemiyorum...

55vt30 5.000. tl. cıvarına düşmüş.50 serilerini beklemekte fayda var.

Nerde 5000 lira acaba sevgili dostum? İB ise orayı çok önermiyorlardı sanki... Sebebinin bilmiyorum ama..

Vatan bilgisayarda 5.199 tl. İB de panasonic hiç yok.

Aynı tarihhte vatan da stok geldiğinde haber ver ibaresi vardı...:(

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sen de o zaman hemen git VT5x lere yazıl,yoksa bunuda kaçırırsan o zaman VT6x lara yazılman gerekecektir

Teşk. bakacağım fiat bekliyorum umarım çok pahalı olmaz...
  • Valla VT50 ler büyük bir ihtimalle pahalı olur. Fiyatı düşen VT30 veya yeni GT50 almak daha mantıklı gibi. GT50 nin biraz yaygınlaşmasını bekliyorum, gelen kullanıcı yorumlarına göre karar vericem. Ya VT30 ya GT50.
  • Aynen ben de böyle düşünüyorum ama... Bir şey çıkıyor ve her şey karışıveriy
    or....
  • Beyler Pany PDP ler yazıyorum

1-2009 dan başlayarak,her yeni çıkan Model biraz daha düşük fiyatlı çıkmıştır!(genelde Global pazarda böyledir ve yaklaşık TR de böyledir)

2-Paneller Avrupada yaklaşık her sene Şubat/Mart gibi çıkmaya başlıyor ve tamamlanması Mayıs/Haziran aylarını bulmaktadır(ülke bazlı
    bu tarihler değişmektedir)

3-Örneğin 2009 da çıkan(Z1 ler hariç) Hi-End X Serisi diyelim buna,bugünden o zaman baktığımız zaman oldukça yüksek fiyatlı çıkmıştı!!
    hatta Pany/TR den öncesine gelirsem(TEKOFAKS zamanına)2008 de PZ800 ler çıktığı zaman Pio-5080 dan 500 kağıt daha fazlaydı yaw
    birisi 6 kağıt,diğeri 6,5 kağıt idi ve tabiki satılamıyordu ama bizim Pio lar için sıraya giriliyordu(Orhanın kulakları çınlasın)

2009 da ise kendileri geldiler TR ye ve Pany/TR oldu ve fiyatlar bşraz dengelendi ve her sene artık çıkan en pahalı Seri bir önceki seneye göre
    daha düşük giriyor ve tabiki buna etki eden nedenlerde olduğu için böyle olmaktadır!

Gerek KAR Marjlarının artık daha düşük hale gelmesi gereksede maliyetlerin düşmesi ki Pany Ana üreticidir buda maliyetini aşağıda tutmasına
    olanak sağlamaktadır,aslında Pany çokta "deli" bir üreticidir ve rakibini isterse bitirebilir!! zaten Pio ya Dükkan kapattıranda Pany olmuştur!
    2008 de acaip bir fiat kırdı ve insanlar ciddi biçimde Pany ye kaydılar ve 2009 da bu olay yine devam edince Pio dükkanı kapattı ve bu olaylar
    tabiki USA da oldu,çünkü ana pazar orasıdır ve belirleyici tek pazar yine orasıdır ve orada biterseniz aynen Dükkanı kapatırsınız!!

Pany acaip iskontolar yapmıştı o zaman ve bu olayı isterse her zaman her yerde yapabilir ama Avrupada bunlar olmaz,çünkü bizim Kıtada insanlar
    paso LCD cidir Pany de böyle bitirici işler yapmaz doğal olarak!
    Ama kafası atarsa,bitirir karşısındakini

Avrupada PDP kullanıcısı sadece UK/Ireland olarak çok güçlüdür,gerisi hikaye pazardır dolayısıyla "özel fiyatlarda" olmaz kaldıki UK de bile
    öyle aman aman özel fiyatlar yoktur ama Mağazaların güzel fiyatları oluyor!

TR de ise durum sizlerin de bildiği gibidir,sonuç olarak gördüğüm kadarıyla artık VT ler öyle dudak uçurtan rakamlardan çıkmıyor,zaten çıksada
    satılmayacağını Pany/TR de biliyor

++
    Bir süre beklemede kalırsınız ve yazın fiyatlar daha iyi yerlere gelir ve bu süreç her sene aynen böyle devam eder,bekle-bekle ile bu iş gitmez zaten
    yoksa bir bakmışsınız sene bitmiş ve yeni model gelmiş

• Sayin Albani sizin kulaginiz deliktir diye tahmin ediyorum.. St harici 50 serisi urunleri ne zaman raflarda gorecegiz.. Acaba bir kac telefon acmaniz bu soruya cvp olur mu?

Edit: trafik yogundu istanbul Foruma girdim az sonra yeni bir sey var mi yok mu yazarim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 27 Nisan 2012; 20:32:24 >
  • Pany 2012 Model PDP ler daha Avrupada bile full Seri olarak çoğu ülkede çıkmadıki!

Çek.deki Fabrika 7/24 montajlama yapıyor ve stokları çoğaltıyorlar ve aynı zamanda panelleri sevkediyorlar v.s
    Bütün bunların tamamlanması aylar alır!!
    Şubat/Mart gibi çıktıysa da tamamlanması Mayıs/Haziran aylarını bulacaktır(ülke bazılı bu tarihler değişir tabiki!)

Ancak Pany/TR "acemiler taburu" ve işide iyi bilmiyorlar,Marka ve DH vasıtasıyla mal satıyorlar desem yeridir,ben tek
    başıma onların en iyi ekiplerinden kat be kat daha fazla Pany panel sattırıyorum
    2 sene kadar önce onlarla bazı şeyleri konuşmak için aramıştım ama ne hikmetse bir türlü işten anlayan bir muhatapla
    görüşemedim! sonra Mailleştik ki bunların bazıları Pany Ana başlığında paylaşmıştım ve ne kadar acemi olduklarını anlamıştım!
    Zaman içinde de arada arasamda adamlardan bir şey öğrenilemiyor;gelde eskinin kazıkçı Tekofaks günlerini arama,
    adamlar tam prof.idiler ve muhatap olurdun ve her birşeyide görüşürdük!

++

• Ne ilginç ki 55 inç et5 i daha google bile bulamıyor....55vt50 de öyle... Ha İB var gibi görünüyor ama ne fiat var ne de stok? Bu ist. bilişime artık güvenmem sanırım. Her model tv var gibi ama sadece resim olarak...
  • quote:

Ne ilginç ki 55 inç et5 i daha google bile bulamıyor....55vt50 de öyle... Ha İB var gibi görünüyor ama ne fiat var ne de stok? Bu ist. bilişime artık güvenmem sanırım. Her model tv var gibi ama sadece resim olarak...

:)

Tamam istanbul bilişim in işi belli olmaz o konu tamamda.

adamlar ürün resmini koymuş dünya ile aynı anda Türkiye de yazıp çok yakında demiş.

burda güvenmemek ile ilgili bir durum göremedim. benmi yanlış algılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Ne ilginç ki 55 inç et5 i daha google bile bulamıyor....55vt50 de öyle... Ha İB var gibi görünüyor ama ne fiat var ne de stok? Bu ist. bilişime artık güvenmem sanırım. Her model tv var gibi ama sadece resim olarak...

:)

Tamam istanbul bilişim in işi belli olmaz o konu tamamda.

adamlar ürün resmini koymuş dünya ile aynı anda Türkiye de yazıp çok yakında demiş.

burda güvenmemek ile ilgili bir durum göremedim. benmi yanlış algılıyorum.

İstanbul bilişimde her marka ve modelin fotoğrafı ve fiyatı var. Ancak sorduğunuzda elimizde yok diyorlar devamında soruyorsunuz elinizde yok ama nezaman gelir,cevap yakın zamanda gelmeyecek.Ben panasonic için aradım yakın zamanda gelmeyecek dediler.Peki uzak tarih bellimi oda belli değil.Yakında diye siteye yazdıklarından beri 4 ay geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bps -- 30 Nisan 2012; 15:36:26 >

• Arkadaşlar Bursa Anatolium MediaMarkt ta 50GT50 var,hatta iki üç haftadır var.İlk geldiğinde 4.999 du fiyatı hafta sonu gittim 3.999 a çekmişler.Merak ettim ilk fiyattan alan oldu mu dedim iki üç kişi aldı dediler.Düşünsenize tv alıyorsunuz 3 hafta sonra 1.000 TL indiriyorlar Bu arada merak edenler için cihaz VT30 ile yanyana duruyor,çok rahat kıyaslama yapabiliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Arkadaşlar Bursa Anatolium MediaMarkt ta 50GT50 var,hatta iki üç haftadır var.İlk geldiğinde 4.999 du fiyatı hafta sonu gittim 3.999 a çekmişler.Merak ettim ilk fiyattan alan oldu mu dedim iki üç kişi aldı dediler.Düşünsenize tv alıyorsunuz 3 hafta sonra 1.000 TL indiriyorlar Bu arada merak edenler için cihaz VT30 ile yanyana duruyor,çok rahat kıyaslama yapabiliyorsunuz...

sizin görüşünüz nedir..?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.