Şimdi Ara

PANASONİC VT-GT-ST 50 SERİSİ ÇIKIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam oradaki panasonic görevlisi arkadaş ile uzun süre sohbet ettik.Bilgili birisiydi,o kişisel olarak gt50 yi beğenmediğini söyledi sebep olarak da malzeme kalitesinin daha kötü olduğunu ve vt30 da olan arkadaki fanların bunda olmadığını söyledi.Benim fikrimi sorarsan ben bunlara pek takılmam artık ne yazıkki çoğu marka zaten iyice işçilik kalitesini düşürdü,ayrıca fan koymayı unutmayacaklarına göre vardır bir bildikleri.

Ben işin görüntü kısmıyla ilgililendim.Hocam şu an ikisinden birini sana vericez hangisi seç deseler GT50 yi alırım.Bu seneki filtre sayesinde ışıklı ortam performansı daha iyi.Ancak bence daha önemlisi görüntü keskinliği ve motion olarak vt30 dan daha iyi GT50.Yeni kullandıkları 2.500 tarama sistemi bence gerçekten başarılı.Görüntü detayları gt50 de daha iyiydi.Yalnız şu da var ayarları kurcalamadım pek,sadece bir göz attım görevli gayet iyi set etmiş gibiydi.Son olarak yaza kadar 3500 e düşmesini öngördüğünü söyledi...

Hocam HX820 modeline yoğunlaşmıştınız fikrinizi mi değiştirdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 30 Nisan 2012; 18:10:39 >

• Beyler iyi akşamlar

1-yaw halamı şu İB ve benzeri paralelcilerde kaldınız
    yaw iteleyin gitsin bunları,ellerinde daha üretilmeyen paneller bile vardır bunların

2-Satıcılardan amann uzak durun;örneğin Sn.leon bahsettiği duruma bakınca,daha net anlıyorum vaziyeti!

"malzeme kalitesi" demiş;iyide son yıllardaki Pany dahil çoğu üreticideki malzeme kalitesini acaba
    kendisi biliyormu yada herhangi bir paneli açıpta hiç "kalite kontrol" yapmışmı!

yaw neredena kıllarına geliyor böyle saçma şeyler onu anlamıyorum;yada bu uyanıkların elinde şuanda
    çok fazla 2011 Model Pany ve diğer Marka paneller var;demekki yeni satış taktiği şu

....abi 2012 modelleri sen boşver bunların kalitesi dandik örneğin ben alacak olsam 2011 model Pany alırm zaten fiyatıda çok düştü....

bu da bir taktik yinede

• Albani hocam aynı şeyi bende düşündüm ve aynen de düşündüğümüz gibi.Zaten 50VT30 bir tane kalmıştı teşhir,kendi açılarından da haklı olarak onu elden çıkarmak istiyorlar.Vt30 şanslıki satılana kadar esas oğlan muamelesi görecek
  • arkadaşlar bende uzun zamandır arayıştayım artık kararımı verdim panasonic plasma alıcam tek sıkıntım bu tarz tv ler aşırı ısınıyor birde yeni çıkan 50gt 50 eski gt 30 a nazaran çok faz la ısınıyomuş gibi geldi media markt ta incelememde boyle gördum aydınlatıcı bilgileriniz için tşklr
  • Arkadaşım yine de iyi düşün..ısınması ayrı bir dert..buzzing sesi,ekran yanığı riski ayrı..bu sorunları kafaya takmam dersen..iyidir..
  • Işık sızması, bleeding, banding, vs, vs... diye düşününce plazma cok daha mantıklı
    Piyasadaki en iyi ledin plazma yanındaki haline bakar mısın?
    http://m.youtube.com/watch?v=p6fHDW8ynlc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 12 Mayıs 2012; 1:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Albani hocam aynı şeyi bende düşündüm ve aynen de düşündüğümüz gibi.Zaten 50VT30 bir tane kalmıştı teşhir,kendi açılarından da haklı olarak onu elden çıkarmak istiyorlar.Vt30 şanslıki satılana kadar esas oğlan muamelesi görecek

sen git 50vt30 a bak sonra hx850 al komik şey seni
  • Darty'de stokları bitirmek için 55VT30'ların Fiatı 5000 TL'dan % 20 indirimle 4000 TL'ya indirilmiş..ilgilenenlere duyurulur...

55VT50 ise hala 6-7bin lira cıvarında...
  • bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama kafam hala fena halde karışık. GT30 alacaktım 2300 lira gibi bir fiyatı var Saturn de ama GT50 serisi gelmiş ve onun fiyatı da Vatan da 2800 lira ki 42' bir plazma için çok yüksek bir miktar. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla Panasonic plazma modelleri hakkında bilgi sahibi arkdaşlar var. Bir kaç konu hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirm. öncelikle GT30 ve GT50 arasında kayda değer bir fark gerçekten var mı? Benim için önemli olan televizyonun görüntü kalitesidir. Televizyonun özellikleri hiç ilgilendirmez beni. Browser ı var, kamerası var, facebook a girebiliyor vs. vs. vs. hiç önemli değil benim için. Görüntü ve renk kalitesi benim için asıl unusr. Bir de arkdaşa almıştık GT30 çok memnun televizyondan ama media player konusunda Samsung kadar başarılı değil. Özellikle 1080 riplerde bazılarında sorun yaşıyor. GT50 serisinde bu konuda bir gelişme var mı? Tv izlemekten çok usb den hdd takıp film izlemek için kullanacağım televizyonu o yüzden media player olayı çok önemli benim için. Şu anda odamda Philips 7605 led tv var. Aslında oldukça memnunum görüntü kalitesinden ama berbat bir media player ı var film izlemek istediğimde tv yi monitor olarak kullanıp bilgisayardan izliyorum ve bu şekilde görüntüde kalite kaybı oluyor. Ayrıca bir media player aldım ama çok hantal ve yavaş, asla bir Samsung TV lerdeki media player kalitesinde bir media player göremedim. Bir diğer kafamı karıştıran konu da ST50 serisi. Hakkında internette araştırma yaptıkça 42 GT50 alacağıma bir üst ekran boyutunda ST50 alasım geliyor. ST50 ve GT50 arasında 2d ve 3d açısından, görüntü kalitesi bakımından kayda değer bir fark var mıdır? Şu an hala GT50 alma taraftarıyım ama tavsiyelerinizi de bekliyorum. Son olarak da İstanbul Bilişim konusu... Alıp da sıkıntı yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jackalmordor

bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama kafam hala fena halde karışık. GT30 alacaktım 2300 lira gibi bir fiyatı var Saturn de ama GT50 serisi gelmiş ve onun fiyatı da Vatan da 2800 lira ki 42' bir plazma için çok yüksek bir miktar. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla Panasonic plazma modelleri hakkında bilgi sahibi arkdaşlar var. Bir kaç konu hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirm. öncelikle GT30 ve GT50 arasında kayda değer bir fark gerçekten var mı? Benim için önemli olan televizyonun görüntü kalitesidir. Televizyonun özellikleri hiç ilgilendirmez beni. Browser ı var, kamerası var, facebook a girebiliyor vs. vs. vs. hiç önemli değil benim için. Görüntü ve renk kalitesi benim için asıl unusr. Bir de arkdaşa almıştık GT30 çok memnun televizyondan ama media player konusunda Samsung kadar başarılı değil. Özellikle 1080 riplerde bazılarında sorun yaşıyor. GT50 serisinde bu konuda bir gelişme var mı? Tv izlemekten çok usb den hdd takıp film izlemek için kullanacağım televizyonu o yüzden media player olayı çok önemli benim için. Şu anda odamda Philips 7605 led tv var. Aslında oldukça memnunum görüntü kalitesinden ama berbat bir media player ı var film izlemek istediğimde tv yi monitor olarak kullanıp bilgisayardan izliyorum ve bu şekilde görüntüde kalite kaybı oluyor. Ayrıca bir media player aldım ama çok hantal ve yavaş, asla bir Samsung TV lerdeki media player kalitesinde bir media player göremedim. Bir diğer kafamı karıştıran konu da ST50 serisi. Hakkında internette araştırma yaptıkça 42 GT50 alacağıma bir üst ekran boyutunda ST50 alasım geliyor. ST50 ve GT50 arasında 2d ve 3d açısından, görüntü kalitesi bakımından kayda değer bir fark var mıdır? Şu an hala GT50 alma taraftarıyım ama tavsiyelerinizi de bekliyorum. Son olarak da İstanbul Bilişim konusu... Alıp da sıkıntı yaşayan var mı?

Arkadaslar

Bu. Konuda güncel bir bilgi verebilen olursa çok sevinirim

Selamlar

• Bugün electro world internet sitesinden son 55VT30 u ben aldım 3.999 TL. Sanırım bu fitaya bitti ürün TRde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Bugün electro world internet sitesinden son 55VT30 u ben aldım 3.999 TL. Sanırım bu fitaya bitti ürün TRde.

Hala stok var
    Ben 55vt30 yerine 50gt50 dusunuyorum, ne dersiniz?
  • 55VT30 Saturnde 3899TL. Insert dagitiyolardi ve stok adedi 20 gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

55VT30 Saturnde 3899TL. Insert dagitiyolardi ve stok adedi 20 gozukuyor.

50gt50 de vatanda 3379tl
    Bugun ikisinden birini alicam ama hangisini...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

55VT30 Saturnde 3899TL. Insert dagitiyolardi ve stok adedi 20 gozukuyor.

50gt50 de vatanda 3379tl
    Bugun ikisinden birini alicam ama hangisini...

VT ve GT panel arasında görüntü farkı var diye biliyorum. en azından mediamark da incelediğim kadarıyla öyle görünüyordu. Bence VT panel alın. Saturn de internetten görünmüyor VT30E mi ürün. neyse aldık artık.
  • albani kullanıcısına yanıt
    birkaç gündür panasonic plazma araştırıyorum her kafadan bir ses valla aklım karıştı size bir danışmak istadim sizce teşhir 55vt50 mi (4129tl)
    yoksa kapalı kutu 55stw60 mı almak mantıklı plazmalarda başka önerin varsa dinlerim 55den büyük olmaz 500tl bütçe teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.