Şimdi Ara

PANASONİC VT-GT-ST 50 SERİSİ ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar henüz mağazalarda yok sanırım

Yakın zamanda VT-ST ve GT 50 serileri çıkıyor ve şuanki led tv'leri öldürecek özellikleri var..

En önemli özelliklerinden biriside bana göre web borwser olması

İşlemcisi HMTL5 desteklediği için İnternet'te aynı bilgisayarınızda dolaştığımız gibi dolaşma alışveriş yapma imkanı veriyor..

Gözlükte FPR'ye geçmemiş :) Demekki bir bildikleri var..

Siyah tonlaması %100 geliştirilmiş..

Plazma olması zaten SD ve HD yayınlarda LED'lere göre daha net..

1500 p 'ye kadar destekliyor :)

Normal HZ kaç tam bilmiyorum ama arka ışık taraması 1600 HZ :S

2 ADet gözlük veriyor yanında

Klavye ve Ses sitemleri için Bluetooth var :)

3 USB + 4 HDMI + 1 SD KART girişi :) Cok yenı olmasada hala mevcut

Formatların neredeyse sülalesini destekliyor:
    AVCHD 3D/Aşamalı, SD-VIDEO/MotionJPEG (Lumix)/DivXPlusHD/WMV/MKV/AVI/MP4/MOV, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC, JPEG/MPO

Dahili uydu alıcısı var.

Fiyatı ne olur bılmıyorum fakat istediğim PLAZMA işte bu..
    Şuan piyasada bulunan plazmaların cogunda gozluk yok (PANASONIC'te)
    Gözlük olsada web browser yok sadece youtube face gıbı sıtelere gırebılıyorsun..

Fıyatı hakkında bılgısı olan varsa paylasabılır ve plazma alacak olanlar bıraz daha beklesın derım
    Bu tv'lerı almayacaksanız bıle alacagınız modelın fıyatı kesınlıkle mınımum 500 TL dusecektır.

• Ben de istiyorum ama eski 55vt30 lar bile hala 7000 civarındayken bunları nasıl alacağız bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Ben de istiyorum ama eski 55vt30 lar bile hala 7000 civarındayken bunları nasıl alacağız bilemiyorum...

55vt30 5.000. tl. cıvarına düşmüş.50 serilerini beklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chekilbe

Arkadaşlar henüz mağazalarda yok sanırım

Yakın zamanda VT-ST ve GT 50 serileri çıkıyor ve şuanki led tv'leri öldürecek özellikleri var..

....

ekranda logo izinin kalması sorunu bunlardada varmı acaba. rodaj la modaj la uğraşmak istemiyorum.
    zaten fazla tv izleyen biri değilim rodaj süresini doldurana kadar vt-gt-st 90 serileri falan çıkar herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

Ben de istiyorum ama eski 55vt30 lar bile hala 7000 civarındayken bunları nasıl alacağız bilemiyorum...

Nerde 5000 lira acaba sevgili dostum? İB ise orayı çok önermiyorlardı sanki... Sebebinin bilmiyorum ama..
  • quote:

quote:

quote:

Nerde 5000 lira acaba sevgili dostum? İB ise orayı çok önermiyorlardı sanki... Sebebinin bilmiyorum ama..

Vatan bilgisayarda 5.199 tl. İB de panasonic hiç yok.

• Sayın bps aşağıdaki linke tıklarsan İB de de olduğunu göreceksin.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/goruntu_ses-televizyon-plazma_tv-Filter.html?d=37,3,65&f=15_24&dpIDs=65&p=2
  • quote:

Sayın bps aşağıdaki linke tıklarsan İB de de olduğunu göreceksin.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/goruntu_ses-televizyon-plazma_tv-Filter.html?d=37,3,65&f=15_24&dpIDs=65&p=2

Dikkatli baksaydın stok sorunuz yazdığını görürdün.Stok sorduğunuzda ellerinde panasonic olmadığını ve yakın zamanda gelmeyeceğini belirtiyorlar. İnanmıyorsan müşteri temsilcisini ara sor.

• media markt ta 50vt30 u 3699TL ye satıyorlardı bulunduğun şehirde varsa bi bak istersen.
  • Panasonic bu sene hem led hem plazma olarak çok iyi işler çıkaracak.Kalitesi çok iyi bir firma.Büyük ekran da kesinlikle plazma alınır.Kendi üretimi olan şlemcileri 1,5 ghz ler ile çalışıp daha iyi görüntü ve performans sunacak.Size sadece kullanmak kalacak...
  • dun bursa medimarkt ta gördüm gt50 ve dt serisi lcd serileri gelmiş
    50gt50 3999 tl idi dt 47 si yanlış hatırlamıyorsam 4800 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

dun bursa medimarkt ta gördüm gt50 ve dt serisi lcd serileri gelmiş
    50gt50 3999 tl idi dt 47 si yanlış hatırlamıyorsam 4800 tl idi

55gt50'de gelmişmi.
  • üstad sormadım ama teşhirde yoktu yani belki depolarında falan olabilir
    her model bazen teşhirde olmuyor.
    yanlız kasa 2011 lerde bence daha güzel (şahsi görüşümdür)
    2011 50gt30 o bir ark 3000\10 seklinde sonucu kapalı kutuyu almıştık 2 ay önce
    yenisi 3999 dan gelmiş fiyatlar biraz indirime gidilmiş gibi geldi
  • Fiyatlar iyi gibi.
  • Ben fiyatların iyi olduğunu diüşünmüyorum. bazen fiyatlar hem avrupa dan hem de US den pahalı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabacalım

Ben fiyatların iyi olduğunu diüşünmüyorum. bazen fiyatlar hem avrupa dan hem de US den pahalı olabiliyor.

Zaten herzaman us ve avrupadan pahalı oluyor.
  • Yurt dışında 50 inç ile 55 inç arasında 300 dolar fark var ama türkiyede 1500-2000 tl fark oluyor neden acaba. Örneğin 50gt50 1619 dolar, 55gt50 1899 dolar.
  • quote:

Yurt dışında 50 inç ile 55 inç arasında 300 dolar fark var ama türkiyede 1500-2000 tl fark oluyor neden acaba. Örneğin 50gt50 1619 dolar, 55gt50 1899 dolar.

Markaların Türkiye distribütörlerinin ve işbirlikçi bayilerin öpücük tekniği..

Tvlerde, araç motor hacminde oldugu gibi belli orandan sonra extra OTV olmadıgına göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 25 Nisan 2012; 8:36:17 >
  • Eğer bu sene Panasonic plazmalarda iyi bir fiyat politikası izlerse çok çok fazla satacağı düşüncesindeyim. Özellikle bizim gibi forumlarda araştıran kesim için öncelikli seçenekler arsına girer.

Ben de 50GT50-55GT50 ve 55VT50 arasında bir yerde konumlandırıyorum kendimi. Ama bütçe olarak da şu anda 3500TL ile 4500TL arasındayım. Haziran ayında evlenirken alacağım ve bütün ev hazırken en son alacağım ve beklediğim ürün TV.

Yukarıda bir arkadaş 50GT50 için 3999TL fiyat vermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama o TV ye vereceğim para 3500TL olur. 3500TL nin üstüne çıktıkça 4000-5000 seviyelerinde alınacak TVnin VT50 serisi olması gerektiğini düşünüyorum.

Neyse sonuç olarak her türlü gelişmeyi takip ediyoruz.

• Dün avforums'a şöyle bir göz attım, orada da hep eski flagship vt30 mu, yoksa yeni orta seviye gt50 mi muhabbetleri var, hatta giriş seviyesi st50 nin bile çok iyi olduğundan bahsediliyor. Bence birsüre kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri takip etmek iyi olur. Burada da albaniden bu cihazlarla ilgili sağlıklı bilgiler alabiliriz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.