Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.777
Cevap
180
Favori
1.754.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15621563156415651566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz panel Ankarada bir arkadaşta vardı sanırım. İlana baktım göremedim satılmış olabilir. Kozmetik oalarak iyi ise, logo yanığı yok ise birkaç testleri yapıp onayladıktan sonra ilandaki fiyat verilir idi. Enerji tüketim rakamları ; out of box değerleri

Standby 0.1 W
    SD+HD 157 W
    3D 204 W şeklinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir talihsizlik eseri kendi tvmi sattığım gün o ankaradaki arkadaş da sattı.. 1 gün ile kaçırdığıma mı yanayım.. TV siz kaldığıma mı yanayım bilemedim

yakıt da çok idealmiş
  • Bana nasipmiş... ben aldım Tv yi(65vt30)... görüntü muazzam
  • f@te F kullanıcısına yanıt
    Yukarıda talihsizlik oldu kaçırdım demişsiniz. Şimdi ben aldım deyince yandı devreler
    Keyifle kullanın

• Adam almaya gitmemiş.. hak bana geçti o vakit... çölde deveyi kaybedip.. tekrar bulduk gibi bişi oldu :) Teşekkürler..
    kullananlardan tüyoları alabilirim :)
  • 65VT30
    Ortalaması 140v diyebiliriz :)
     '_______ PANASONİCLİLER_______' '_______ PANASONİCLİLER_______'

• Güle güle kullan plazma candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65stw60 imda kenarda dikey siyah bant olustu 10 cm kadar..:/..ne yapmak lazim tamir edilebilir bir durummudur?

• Antalya da panasonic servis var mi?

'_______ PANASONİCLİLER_______'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aced -- 14 Ocak 2018; 21:2:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

Antalya da panasonic servis var mi?

'_______ PANASONİCLİLER_______'

Panasonic için eskiden Yıldırım Elektronik bakıyordu ama samsung ve lg lerden panasonic lere bakmaz oldular.

Aşağıdaki numarayı arayın belki yardımcı olacaktır.

Mustafa OTEKEN - Eken Elektronik Zerdalilik Mh.1408. Sok. Serpil Ap. 2/B Antalya 0242 312 4242

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 17 Ocak 2018; 15:34:14 >

• servis geldi,bahsettiğiniz Mustafa Bey aldı götürdü..Fakat sonuç olumsuz kof arızası oldugunu soyluyor ve yapılamayacağını soyluyor.. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: aced

servis geldi,bahsettiğiniz Mustafa Bey aldı götürdü..Fakat sonuç olumsuz kof arızası oldugunu soyluyor ve yapılamayacağını soyluyor.. :/

Parça bulamamıştır.Sanırım o yuzden oyle soylemiş olabilir.Hangi parça(kodu ile) oldugunu oğrenseydiniz yurtdışından bulunabilir.Sahibinden de 55stw60 ilanı var.Parçası uyuyorsa mustafa beye sorun ona göre değerlendirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 23 Ocak 2018; 10:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Temiz sorunsuz 65STW60 ne kadar eder sizce ?

Tr de garantisi ve yedek parçası artık olmayan ürünlerin fiyatının kelepir olması gerekir ama uyanık satıcılarda yok değil.Fiyatlarını bilmiyorum
  • kamaxx K kullanıcısına yanıt
    Kofların panele butunlesik oldugunu ve panelin komple değişmesi gerektiğini soyluyor..Ben panasonic global e mail atmak istiyorum konuylea alakalı şikayetimi ve mağduriyetimi belirten..Fakat mail adresini bulamadım...Siz biliyormusunuz...Panasonic turkiye ile konustum..Onlar benim ERS elektronikten yılmaz beyle konusmamaı soylediler fakat verdikleri numaraya cevap veren yok..

65stw60 a verilecek rakam eger temiz ise max 4000tl dir,bence..Cunku garantisiz..
  • @aced,

Panel tamamen değişecektir ve zaten yeni paneli bulması imkansız.
    Ben yıllar once panasonic almanya ile görüşmem olmuştu.
    Istersen formu doldur gönder.
    Yalnız türkiye'de muhatabın olmaz.Zaten türkiye'de panasonic varken de muhatap zor buluyorduk.
    Tr de loewe,pio,panny almak güzeldir taki arıza verene kadar :(
    O yuzden 2 farklı marka 65" led kullanıyorum.

Almanca yada ingilizcen yoksa ben yazarım.Sorun değil
    http://enews.de.panasonic.eu/contact_products?nsc=PDE&enquiry=products&_ga=2.127172932.818127265.1516709212-1878215726.1516192173

• kamaxx K kullanıcısına yanıt
    Ers elektronik e ulaştım,onlar da Çağlar elektronik e yönlendirdiler..Onlar da zaten antalyadaki yetkili servisin onlarla iletişim kurduğunu yapılamaz olduğunu onların söylediğini söylediler ..
    İngilizcem var.Fakat neden Almanya?Global bir supportları yok mu koca panasonic'in..Türkiye Panasonic'i şikayet edebileceğim?
    Bir de soyle bir durum var.Tr de satılan her malın belirli bir sure yedek parca bulundurulması gerekmiyor mu?yani ben su anda parasını vermeye razı olsam bana bu paneli bulmak zorunda değiller mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aced -- 23 Ocak 2018; 17:33:44 >
  • @aced,

Tr ye giren panny ler genelde almanya için üretilen panny modelleridir.Ingiliz model kodları farklıdır.
    Isterseniz İngiliz panny üzerinden de deneyin ama en büyük pazar Almanya'dır dolayısı ile Avrupa merkezi orası.

Ayrıca global merkeze yazsanızda bağlı olduğumuz bölge Avrupa.

Türkiye'de normal şartlarda yedek parça bulundurma süresi 10yıl olması gerekir ama pratikte oyle olmuyor.
    Gecen sene sharp 60" tv me digicom basit bir alt ayağı bulamadı yada bulmak istemedi(2012 model birde)

Maalesef üzülerek belirtmek isterim ki olumlu sonuç elde etmeniz çok zor.
  • merhaba arkadaşlar,

panasonic vierra 55vt55 3d plazma tv var. ilk çıktığı yıl teknosadan almıştım son derece memnun olarak kullanıyorum.
    yalnız bir işi merak ettim bulamadım.
    DLNA ile pc-tv bağlanıp veri (film-müzik-foto) izleyebiliyoruz.
    ama android tablet ekranda ki canlı bir yayını kablosuz tv ekranına aktarma işlemi var mı bulamadım.
    smart tv olduğundan yazılım kapalı olduğundan samsung lg gibi tvlere birçok apk yüklenebilirken bizim plazma da hemen hiçbirşey yapılamaz durumda .
    bu durumda da android için üretilmiş bazı apk lar üzerinden tabletten izlediğim canlı yayınları tv ye aktarıp oradan izlemek isterim.
    bazı araştırmalar yaptım sonuç bulamadım. bizim tv ler için.
    teknik bir gelişme bilgisi olan paylaşım yapabilirse memnun olurum.

teşekkürler
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Screen mirror uygulaması var, andorid üzerinden ekran paylaştığı söyleniyor.
    Ben hiç kullanmadım bu özelliği ama belki bu video yardımcı olur;
  • meke kullanıcısına yanıt
    teşekürler,
    bunu izlemiştim.
    bu bende ki plazma tv içerikleri uygulamalarına uygun değil.
    sanırım sonraki android panaconic tv lerden.
    android tablette seçenek var karşılığında tv de olması gerek,
    bizim tv lerde yok
  • 
Sayfa: önceki 15621563156415651566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.