|
'_______ PANASONİCLİLER_______' (1577. sayfa)

-
-
1500 tl bütçem var 46" üzeri tv arıyorum evde 37" panasonic var . vazgeçemediiğim için gene bir plazma peşinde bakınıyorum ancak zor görünüyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar
50 vt 20 mi satıyorum bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55VT50 tvmi satıyorum.İlgilenenler mesaj atabilir.Kısa sürede geri dönerim.
satıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 6 Kasım 2020; 20:56:2 > -
Başlığın bir şekilde hala kalabildiğini görmek güzel, arada girip bakıyordum ...anneler, kayınvalideler tüm evleri panasonic plazmalarla donatmıştık..hala da memnuniyetle kullanıyoruz..ancak ilk fire kendimin 2. Tvsinde veriyor olabilirim.
Bilgi, destek gerekiyor..
İzmir
46st33
Açılmıyor ( güç düğmesine basınca, klasik açılma hareketlenmesi.. Tam açılacakken bu kez de kapanış sesi ve alt ışığın sürekli blink blink yanıp sönmesi)
Yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl çözdüler veya konuya hakim üstadlardan öneri yöntem, tamirci..
Destek lütfen
42st60 evet you tube çok uzun zamandır kullanılmıyor..ancak netflixde anlaşma ile alakalı bir sorun yok aktif kullanıyoruz.
Öncelikle geçmiş olsun, tv lerimiz çok güzel ve günümüz modelleri bu kalitede görüntü veremiyor.
Benim tv de ise HDMI arızası olmuştu. Servis ana kart değişimi yaptı. Sorunun düzeldiğini düşünüp sevinirken sizin anlattığınız arızanın aynısı başıma geldi. Tv yaklaşık 1 aydır serviste. Parça bekliyolarmış.
Siz bu arızaya bir çözüm bulabildiniz mi?
Size de geçmiş olsun..şu an henüz çözüm bulamadım..yetkili servisi aradım genel ifade ile kart arızasıdır dedi ama kolaycı çözüm gibi hissettim..çözümün sadece anakart olmayabileceğini, yani daha basit bir onarımla olabilir umuduyla tecrübeli bir servis bakacağım ama önceliklendirip araştıramadım henüz..
-
Tekrar merhaba, Servis yaklaşık 2 ay sonra arıza için dönüş yaptı.
Mevcut arızanın anakart arızası sebebi ile meydana geldiğini söylüyorlar. Oysa ana kartı yeni değiştirmişler ve 1000 tl ücret almışlardı.
Eskiden en azından sadece HDMI girişleri bozuktu. Şimdi tv hiç çalışmıyor. Hem 1000 tl paramı aldılar hem televizyonu çöp yaptılar.
Bakalım bir çözüm bulacaklar mı?
En iyisi servise hiç gitmemek. Yeni tv almak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okangulen -- 26 Eylül 2020; 16:41:51 >
ekranı sağlam fakat çalışmayan arızalı 55" plazma paneli olan benimle iletişime geçebilirmi rica etsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 6 Ekim 2020; 8:14:25 > -
Panasonic plazma kullanıyordum uzun bir süre hiç problem çıkarmamıştı bir gün tv açılmadı ve kırmızı led ışık 11 kez yanıp sönmeye başladı.Netten araştırdım ve fan hatası olduğunu gördüm fanlarını söküp kendim temizledim ve sorun çözüldü.Bunun gibi basit sorunlarda olabiliyor yanıp sönme kaç defa bunu tespit edip arızanın ne olduğunu anlayabiliyoruz en azından.Panasonic plasma blink code şeklinde liste var nette görsellerden bakabilirsiniz ayrıca youtube videolarda mevcut yıl ve modele göre farklılık gösterebiliyor kodlar bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor.
-
Güzel bilgi, teşekkürler...
-
65 veya 55 zt60 veya VT60 var mı satılık. elimde 55st60 var çiçek gibi kullanıyorum 6 senedir. satan varsa zt alıcısıyım ikinci tv olarak. sahibindende bir tane VT var satılık adam 4 senedir 15 bin tl fiyat koymuş bekliyor: ) insaflı normal bir fiyat çekecek olan var ise iletişime geçsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.ilker -- 15 Kasım 2020; 20:7:58 > -
Bu fiyatlara vt60 zt60 alacağıma giderim çok daha uyguna 9g veya 9.5g pioneer kuro bulup alırım istedikleri fiyatları aklım almıyor cidden.
gerçekten de 8 senelik televizyona 15000 istemek nedir anlamak zor. tamam kabul ediyorum pionerın son plazma eserisi efsaneydi. kabul ama zaten kapalı kutu cihaz yok alan evinde binlerce saat izlemiş.
-
Sarı site ilanlarında bir adet Panasonic 55vt30 plazma ve Pioneer lx 6090 plazma var ikiside aynı kişiye agit bence makul bir fiyata çekilirse Pioneer lx 6090 plazma alınır gibi duruyor kullanım saati 24.000 demişti 100.000 saat panel ömrüne göre daha çok hizmet eder diye düşünüyorum 2020 ve 2021 çıkan panellerden çok daha iyi görüntü kalitesi verdiğine inanıyorum tek eksi tarafı çok elektrik ve panelin çok ısınması ama bir atasözü de aklıma geliyor (Arslan besleyen yemini dusunmezmis) gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.ilkergerçekten de 8 senelik televizyona 15000 istemek nedir anlamak zor. tamam kabul ediyorum pionerın son plazma eserisi efsaneydi. kabul ama zaten kapalı kutu cihaz yok alan evinde binlerce saat izlemiş.
Panasonic 65vt60 plazma aynı sitede 6.500 TL ye ilana çıktı ve 15 dakikada satıldı 15.000 TL istenen ilan yaklaşık iki senedir duruyor illaki biri çıkıp alicak ama ne zaman
Korona zengini bekliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim evde 60ZT60 ve LX 6090 var , yani ZT60 da gayet iyi tamam ama LX-6090 bence başka bir ligde.
Aynı kaynaktan bir şey açtığımda özellikle farkı çok net hissediyorum.
Annemlere LX 5090 almıştım daha önce Panasonic 46G20 kullanıyorlardı, onlar bile farkediyor bu TV başka türlü bişey diyorlar..
Sarı sitedeki ilanı gördüm 5600 TL demiş, pazarlık payı da vardır. Ben gayet uygun fiyat olduğunu düşünüyorum, ihtiyacı olan bence değerlendirsin.
Bir de xiaomi stick alıp misler gibi netflix vs bütün smart özellikleri de kazanmış olarak uzun seneler kullanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztech -- 19 Kasım 2020; 16:49:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X