Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. P serisinden 2. el bir 50 inç buldum, panel yanıksız (kontrollerini yapacağım) 1300 diyorlar 1000'e pazarlık açacağım, ne dersiniz alınır mı? Çok temiz cihaz.

Fanlı bir model.

TH-50PX60U modeliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 29 Mart 2021; 17:0:46 >
  • 2012 yada 2013 model olan Panasonic Plazma Tv almanızı tavsiye ederim

• 50gt50 gidici mi arkadaşlar..

'_______ PANASONİCLİLER_______'

• Günaydın kıymetli Dostlarım,
    Öncelikle 14 yıl önce bu forumda, bu topikte geçirdiğim zamanları ve sohbetleri çok özlediğimi belirtmek isterim…
    Sonrasında, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bayramlar dilierim, selamlar…😊🙋🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50UT30 modeli 10 yıldır aktif olarak kullanımda. Kısmetse bayramdan sonra Sony 55XH9096 ile güncellenecek. Tüm Panacıların bayramı mübarek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kursad_75

Günaydın kıymetli Dostlarım,
    Öncelikle 14 yıl önce bu forumda, bu topikte geçirdiğim zamanları ve sohbetleri çok özlediğimi belirtmek isterim…
    Sonrasında, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bayramlar dilierim, selamlar…😊🙋🏻‍♂️

İyi akşamlar ,sizi çok iyi hatırlıyorum,hem Panasonic hem Pioneer hem de ses sistemleri ile video processing tartışmalarımızdan,çok bilgiliydiniz ve sizden çok şey öğrendim,sizde sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirin inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2004

İyi akşamlar ,sizi çok iyi hatırlıyorum,hem Panasonic hem Pioneer hem de ses sistemleri ile video processing tartışmalarımızdan,çok bilgiliydiniz ve sizden çok şey öğrendim,sizde sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirin inşallah.

Alıntıları Göster

😊

Evet sevgili Mert, Panasonic ve Pioneer rekabeti efsaneydi o zamanlar. Hepimiz HD görüntünün ne olduğunu keşfetmeye çalışıyor ve inanılmaz zevkli sohbetlerle tartışıyorduk.

Bir taraftan da hi-fi tutkusuyla görüntü seyir zevkini ses kalitesiyle birleştirmeye çalışıyorduk. Gerçekten ‘hey gidi günler’ diyesi geliyor insanın…

Güzel sözlerin ve o güzel günleri tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim.

Sağlıklı günler, selamlar…

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

50UT30 modeli 10 yıldır aktif olarak kullanımda. Kısmetse bayramdan sonra Sony 55XH9096 ile güncellenecek. Tüm Panacıların bayramı mübarek olsun.

Ben de tamamen spontene bir şekilde, rutin bir AVM gezisinde bir anda 65XH9096 ve PS5 almış buldum kendimi sevgili dostum😊

Bu arada emektar 42PV60 ve 70’in de hala çalıştığını belirteyim, selamlar…

• kursad_75 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. 55xh9096 Pana plazma ile birlikte ailemin evinde. Ben de 75 aldım yakın zamanda. Siz de güle güle kullanın. Pana plazma işinden sonra Oled’lere yönelmiş sanırım ama yurtdışında bile fiyatları yüksek. Sony memnun edecektir. Görüntü doğal ve kaliteli. Tazeleme hızı da yüksek. Özellikle siyahlar FALD ile çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Hayırlı olsun hocam. 55xh9096 Pana plazma ile birlikte ailemin evinde. Ben de 75 aldım yakın zamanda. Siz de güle güle kullanın. Pana plazma işinden sonra Oled’lere yönelmiş sanırım ama yurtdışında bile fiyatları yüksek. Sony memnun edecektir. Görüntü doğal ve kaliteli. Tazeleme hızı da yüksek. Özellikle siyahlar FALD ile çok başarılı.

Panasonic markası, plazma teknolojisini sonlandırdıktan sonra gönlümden kaydı ne yazık ki kıymetli dostum.

Sony tercihi de hiç araştırmadan, tabiri caizse kör satın alma oldu benim için.

Yıllarca HD Tv’ler üzerine okuyup araştırmadan ve bu topikte yazışmaları sonlandırdıktan uzun bir süre sonra, satıcıyla şu dialog sonucu aldım bu cihazı:

Ben:65” PS5 ile uyumlu ne var elinizde?

Satıcı: Bu var abi, PS5 için Sony’nin tavsiye ettiği model bu

Ben: Ne olur fiyat son?

Satıcı: PS5 ile beraber … olur

Ben: Tamam

😄😀

• quote:

Panasonic markası, plazma teknolojisini sonlandırdıktan sonra gönlümden kaydı ne yazık ki kıymetli dostum.

Yıllarca HD Tv’ler üzerine okuyup araştırmadan ve bu topikte yazışmaları sonlandırdıktan uzun bir süre sonra, satıcıyla şu dialog sonucu aldım bu cihazı:

😄😀

Alıntıları Göster

sevgili dostum,bir tv yi bu şekilde aldığınızı inanamıyorum,14-15 yıl önce yaptığımız tartışmalarda tv lerin pixellerine kadar,sahip oldukları video işlemcilerine kadar tartışmıştık,hatta hangi işlemcilerin daha iyi scaler ve pixel interplantasyon yaptıklarına kadar ...ama çok hoşuma gitti ve beni gülümsettiniz.Hayırlı akşamlar

• quote:

😄😀

Alıntıları Göster
    Bitirdin kendini hayallerimizi yıktın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2004

sevgili dostum,bir tv yi bu şekilde aldığınızı inanamıyorum,14-15 yıl önce yaptığımız tartışmalarda tv lerin pixellerine kadar,sahip oldukları video işlemcilerine kadar tartışmıştık,hatta hangi işlemcilerin daha iyi scaler ve pixel interplantasyon yaptıklarına kadar ...ama çok hoşuma gitti ve beni gülümsettiniz.Hayırlı akşamlar

Alıntıları Göster

😊

Haklısın Mert,

Aldıktan sonra ben de yaptığıma inanamadım ancak tercihimle mutluyuz ailecek şimdilik. Hdtv’lerde hep görüntü kalitesini tartışırdık ancak bu yeni nesil akıllı hdtv kullanmak gerçekten çok zevkliymiş.

Özellikle interneti sorunsuz olarak kullanabilen bir cihaz, içinde bulundurduğu imkanlar ile etkiliyor insanı!

Herkesin istediği elektroniğe ve hi-fi sistemlere kavuşması dileğiyle, selamlar…

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Bitirdin kendini hayallerimizi yıktın

Alıntıları Göster

Ooo sevgili Dostum,

Hala buralarda olduğunu görmek güzel 😊

Sen ne yaptın, en son pioneer plazma hatırlıyorum sende?

• aynen seni de ben gördüğüme sevindim

ben onu ofise götürdüm evde samsung 64d8000 plazma var yatak odasında hala plazmadan vazgeçemiyorum oturma odasında samsung 75q7f var 4k hdr

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

aynen seni de ben gördüğüme sevindim

ben onu ofise götürdüm evde samsung 64d8000 plazma var yatak odasında hala plazmadan vazgeçemiyorum oturma odasında samsung 75q7f var 4k hdr

Plazmanın kadim dostu benim diyorsun yani😊

Eski dostlar uğrasa da buraya, eski günleri hatırlayıp iki lafın belini kırsak ne güzel olur be Sadays baba!

Selamlar…

• kursad_75 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, seneler önce plazma plazma diye yeri göğü inlettik birlikte, ben de o dönem pioneer kuro almıştım, hala da kullanıyorum. Tv min başına bir iş gelirse gelirse yeni bir model seçmekte zorlanmayayım diye her zaman tv bakmaya devam ettim. Oledler konusunda soru işaretlerim devam ediyor. Bir arkadaşım 6 ay önce LG 55b9 aldı, inan benim 42 kurodan daha az keyif aldım izlerken, full hd görüntüler iyi ama görüntü kalitesi biraz düştüğünde çamurlaşma oluyor. Bu sebeple f/p anlamında full array ledlere bakmaya devam ediyorum. Son zamanlarda 65 xh9096 inceler oldum, Hatta geçtiğimiz hafta sonu media markta normal tv yayını açtırdım, görüntü fena değildi. Bu tvyi almış olduğunuza çok sevindim açıkçası, yıllarca plazma kullanmış birisi olarak sizin yorumunuz çok önemli, görüşünüzü ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Selamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de 65VT60 ile keyif sürmeye devam ediyorum. Başına birşey gelirse diyerek Sony hep aklımda.

Selamlar

• Şimdi bana psikopat diyeceksiniz eski dostlarım ama ben de tam 4 tane plazma var ve hala plazma kullanıyorum.Panasonic 55stw60 ve Panasonic 65vt60 'ı kullanmıyorum,yedekte tutuyorum,Panasonic 65stw60 yi salonda kullanıyorum,Pionner KURO'u da bazen açıyorum ona hiç kıyamıyorum.Yine eski dostlardan ama adını unuttum ses konusunda çok bilgiliydi ,O'nunla konuşarak DENON AVR4520 aldım( bu avr görüntüde video processing ve scaler yapıyor, '_______ PANASONİCLİLER_______' ) ayrıca 4+1 YAMAHA büyük kule hoperlörlerde aldım ve bağladım PANASONİC 65STW60 'a süper keyifle seyrediyorum, görüntü ve ses benim için hala çok önemli,belki de hastalık.bilmiyorum ancak bazen bu kadar aç ve zor durumda insanlar varken bu kadar parayı bu işlere harcamak doğru mu diye düşünmüyor da değilim,Allah herkese sağlık,huzur ve mutluluk versin

• serdar_74 S kullanıcısına yanıt

Ben 55 stw60 Babama verdim kullaniyorlar..Cok iyi Yv gercekten..Kendi evime 65xh9505 aldim..

Plazmalarin yeri ayri ama eskidi artik..Parlaklik oranlari dusuk malesef..Mesela benim Sony renk gami ve 4k performansi mukemmel..Siyahlar da Oled'e cok yakin..Kendi Tv adina konusayim,arada cok fark var goruntu kalitesi adina..Hdd'den remux 4k izledigimde anliyorum farki :)

• 
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.