Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.757
Cevap
177
Favori
1.753.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15791580158115821583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 65st50 yi satmayı düşünüyorum. kozmetik olarak cok temiz düşünen olursa bana ulasmasını rica ediyorum ilanda yok. kısa bir süreliğne 7500 tl . samsunda gelip görebilirsiniz kutusu yok sehirdısına kargo yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermen_555 -- 8 Eylül 2021; 21:45:14 >
  • Panasonic 50 VT30 televizyonumun panelini taşıma şirketi kırdı. Şu aşamada yeni televizyon alma şansım yok. Panel temini konusunda yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek birileri var mı?

• serdar_74 S kullanıcısına yanıt

Sevgili Serdar,

Öncelikle geç cevap için kusura bakmayın lütfen.

Sonrasında; Sony tercihim, bu topikteki geçirdiğim zamanına aykırı olarak tamamen acemice bir seçimdi😊

Ancak aldığıma pişman olacak bir durum yaşamadım. Bilakis, 65” ekran keyfi ve özellikle sahip olduğu ekstra özellikler( wi-fi,bluetooth vb) çok keyifli geldi bana,

Selamlar…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 10 yıl önce aldığım Panasonic plazma tv den 6 ay önce patlama sesi geldi ve tv o günden beri açılmadı. Halen açılmıyor. Ne yapmalıyım bu durumda şu an tv ihtiyacı oldu?

• ozdess O kullanıcısına yanıt

Modeli nedir

• Panasonic plazmadan sonra Lg oled deneyimim de oldu.C7 modelini kullandım.4k 2017 çıkışlı bir oled.Panasonic'te vt50 dahil birçok modeli kullanmıştım.Plazma ile oledi çok ufak kıyaslamak isterim.

Oledin görüntüsü plazmaların üst seviye modellerinin tadında.Parlaklığı plazmaya fark atıyor.Gündüz çok daha başarılı bir izleme keyfi sunuyor.Siyahlar ikisinde de çok başarılı fakat oled daha parlak olduğu için siyahlar kendini daha iyi gösteriyor.Plazmalarda beyazlar sönük kalır çoğu zaman.Oledde beyazı tam beyaz görebiliyoruz.Hareketli görüntüler benim için önemlidir.Plazmalar her ne kadar hareketli görüntülerde kusursuza yakın olsa da oledi bir tık daha başarılı buldum.Ufo testte çok başarılı sonuç alınıyor.Çok akıcı ve blursuz bir görüntü sunuyor.St30-st50-vt50 gibi modellerde panelin en dış katmanında siyah başarımı için bir filtre kullanılıyor.Bu filtre de alttan ve üssten görüş açısını daraltıyor.Yani kusursuz bir görüntü için tv tam karşınızda olmalı.Oledde bu sorun da yok.Direkt filtresiz , panele müdahalesiz kusursuz siyah veriyor ve her açıdan aynı görüntü alınabiliyor.Oled için plazmaların 4k ve daha parlak olanı diyebilirim kısacası.

• Herkese hayırlı geceler arkadaslar yaklaşık 10 senedir plazmacı biri olarak forumda okumadığım yorum kalmadı nerdeyse. 65stw60 kullanan ve vt50 ile arasındaki siyah ve görüntü akıcılığından farkının nasıl olduğunu bilen beni bildirecek arkadaslar varsa sevinirim.

• Hali hazırda 50vt20 var önceki plazmalar 42gt50 pioneer 508xd sonrasında gecici olarak 50vt20yi kullanıyorum fakat görüntü süper olmasına rağmen küçük ve siyahlarda titreme yapıyor. Bir türlü siyahtaki titremeleri çözemedim.

• 65stw60 cok uygun fiyata 1 tane var vt 60 arıyorum maalesef yok yurt dışındayım ve 65stw60 ın fiyatı cok ama cok uyhun beleş desem yeridir. Sizce vt60serisini mi bulmayı bekleyeyim yoksa kaçırmasam mı stw60 ı?

• cevaplarınız için teşekkürler..

• buzmavisi33 B kullanıcısına yanıt

Bence stw60 gayet güzel görüntüye sahip.Kaçırmayın derim.

• Arkadaşlar selamlar, foruma uzun süre sonra tekrar yazıyorum, yardımınıza ihtiyacım var evimdeki dekorasyonu değiştirmem ve yeni nesil konsollara geçmem sebebiyle güzel bir 4K TV arayış içersindeyim şu anda kullanmakta olduğum televizyon 65vt30 modeli ben bu modeli satmayı düşünüyorum bunla ilgili sizce nasıl bir fiyat belirlemeliyim ? yorumlarınız benim için önemli. Ayrıca75 80 85 inç bandında Panasonicdan sonra beni üzmeyecek bir televizyon önerebilir misiniz çok teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence kacirmayin..Neo Plazmadir Stw..@buzmavisi33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 2 Kasım 2021; 13:15:48 >
  • 2010'da almış olduğum Panasonic P42S20E Plazmayı hala kullanmaktayım. Seviyorum bu plazmayı.

• Sony 2020 tepe model xh9505 ve Panasonic plazma..Plazma markası s60..Plazma keskinlik ve renk bakımından çok iyi..Ama detaylarda resim işleme de ve yüksek parlaklık sayesinde ( gama etkisi de var ) Sony'nin öne çıktığı yerler de var..Güzel karşılaştırma olmuş..Videolar sadece 1080p de karşılaştırılmış..

'_______ PANASONİCLİLER_______'Whisper Status 74youtube
    Hello everyone this is a community request video of the 2020 Sony X950H Led going against the Panasonic S60 plasma in a dark room. I think you'll be amazed at how good the Plasma still looks and also how good the Led looks with it's deep black level. I hope you enjoy and I'll see you in the comments 👍 Special thanks to Value Electronics for supplying the Sony X950H for review and please consider making your next AV purchase through them and mention the channel 😁 https://www.valueelectronics.com/#2915 or ask for Robert or Wendy at 914 723 3344 you can so purchase the Panasonic UB820 4K bluray there as well. SPEARS AND MUNSIL DISC can be purchased here https://amzn.to/3fOlPy5 Also check out the HDR Channel for amazing demos on YouTube https://www.youtube.com/c/TheHDRChannel You can also check for prices or purchase at Amazon https://amzn.to/33vq8Ly #SONY950H #PLASMA #PANASONIC
    https://www.youtube.com/watch?v=2zTpao_tuGc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 2 Kasım 2021; 13:45:16 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Panasonic plazma daha gerçek bir görüntü vermiş

• tema59 T kullanıcısına yanıt

Ama karanlik sahnelerde ki detaylarda da Sony iyi performans vermis..Karanlik sahneler de gorunmeyen yerler cok plazma da..Kaldi ki 1080p video..4k olsa zaten Sony daha iyidir goruntuler de..Dogal konstrat ve renkler,ayrica siyah seviyeleri plazma da iyi ama geri kalan cogu sey Sony'de..

• Karşılaşma başlamadan bitmiş zaten 1080pde kıyasladık deyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Kasım 2021; 15:42:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. 2013 yılında aldığım TX-P50STW60 50 İnc Plazma Tv'yi Oled Tv aldığım için satıyorum. Uygun fiyattan vereceğim. İlgilenenler iletişime geçebilir.

05465639525

• arkadaşlar 42stw60 plazma 2013 viera servis menüsü ne girdim yanlışlıkla WB-ADJ görüntü ayarları lazım r-cut 80 b-cut 80 b-drv all-cut g-drv,ff filan orjinal ayarlari lazım txp42stw60 varsa bakıp servis menüsünden atabilirmisiniz
     '_______ PANASONİCLİLER_______'

• 
Sayfa: önceki 15791580158115821583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.