Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.757
Cevap
177
Favori
1.753.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kullanmakta olduğum panasonic vierra 3d plazma 55vt50 son derece güzel, sürekli aynı kanallarda kalmamak, kapatırken direk korumalı prizden kapatmak, nvidia shield tv box ile kullanmak, vu solo se v2 uydu alıcı ile kullanmak üzere ilk çıkıp avrupada yılın ödülü aldığından sonra teknosadan turuncu indirimle aldığım ürün hala geçerli ve dinamik bir ürün.

aslında oled-amoled vs. iyi bir 4k tv alma niyetim var; burada da yazıldığı gibi, ölü piksel olayı işi zora sokan durum, 4k ya geçiş yapmak niyetim var, ama 4k daha tüm alanları kapsar durumda değil, nvidia 4k ve netflix lisanlı 4k ama tv 4k olmadığından yararlanamıyorum, vu solo se v2 4k değil yararlanamıyorum. iyi bir tvler de onbin üzeri ki ona o kadar para ayıramam, sony 55 lerin içnde android olanlar var ama elimde nvidia box var android olmayan smart bir kalite tv yorumu okur ya da incelemesi bulursam ben de bir karar aşamasına gelirim. şu an öyle bir tv bulamadım.

panasonic ile devam ediyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 8 senedir 55vt50 kullanıyorum çok şükür hiç bir burn in sorunu yaşamadım. eskiden ara sıra image retention oluyordu ama daha sonra hızlı bir şekilde kayboluyordu. özellikle çocuk küçükken bakıcımız gün içinde uzun saatler baby tv kanalını açık tuttuğu için baby tv logosu akşamları sürekli gözükürdü. ancak dediğim gibi şu an tertemiz bir ekran kullanıyorum. genelde film ve dizi izleriz. eskiden film koleksiyonum vardı, son üç senedir de ek olarak netflix ve amazon gibi servisler var. artık pek tv izlemiyoruz dolayısıyla image retention bile olmuyor.

ancak ps veya xbox oyunları için plazmalar ve oled tv'ler hiç uygun değil. mutlaka burn in olur dikkat edilmeli.

plazmam bozulursa yerine 65inch 4K Oled sony alırım. loş ışıkta izlemeyi sevdiğim için diğerlerinin ışığı(led) gözümü rahatsız ediyor.

• 65vt60 tv ayagi olan varmi nereden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strongyucel S kullanıcısına yanıt

İstanbul göztepe panasonic servisinden fiyat ve talep edebilirsiniz

• Akelei kullanıcısına yanıt
    Daha önce bahsettiğim ve burn in e rağmen hala cok memnun olduğum 50vt50

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yılmıştım burn inden bir gün olsun pişman olmadım şansıma q7f gibi plazma tadında bir lcd tv denk geldi

digitürkun 4ksı muhteşem upscale edince tv kanallarını plazma gibi keyif almak kaldı bana

• merhaba, öyle güzel ihtimalli 10000 geçmeyecek 55 inç bir QLED vs. sıfır bulsam diyeceğimde, hemen hemen bütün markalarda eksiler artılardan daha çok yorumlanmış, yoksa 55vt50 plazmadan 4k bir ürüne geçiş yapmayı isterim, sadays üstad sizin tv nin iyi çıkması da iyi, şuan yukarıda da yazdığım gibi sıfır sıkıntı ile nividia box ve vu solo se v2 kardeşliğini plazmada çok iyi kullanıyorum, biraz 4k kaşıntısı geliyor arada bir sonra yorumları okuyunca daha doğrusu sorunları okuyunca elimde ki sorunsuz cihazlara teşekkürü peşin ediyorum.

• Maalesef kurun bu seviyesi 10.000 TL'yi orta ve altı panellere mahkum etti herkesi bu paneller tırnağı olamaz vt50'nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Aralık 2021; 21:11:55 >
  • Biraz zor Oled tv alınır . Kur tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor ! Ben sözümün arkasındayım . 2 ci el Sony yada Panasonic ilk sahibinden servis görmemiş bir Tv almak en mantıklısı . Ülke olarak alım gücümüz inanılmaz düştü . Daha da ne olacağı belli değil . Panasonicten beyenmediğim youtube performansı için de Amazon marka fire stick aldım . Sonuç harika ! Yani severek kullandığım Pana ET50 Led ile yolla devam .

65vt50 ile 8 senedir devam ediyorum.

TLC kanalı logosu baş belası. TLC hariç bir de Netflix içi dizi/film seyrederken pause yaparak bırakılırsa bir süre sonra yine burn oluyor.

Bulduğumuz çözümler:

TLC için zoom in seyredioruz.

Netflix için pause yerine sağ tuşuyla iler geri menüsünü açıp o vaziyette bırakıyoruz.

• Vt50 de burn yaşamanız ilginç . Rodaj süresini iyi yapamamışsınız sanırım . Bende 3 yıl boyunca vt50 kullandım en ufak logo izi olmadı . Sırf beni elektrik tüketimi bezdiğirdiği için Pana Led Tv ye geçtim . Onun haricinde gayet memnundum . Birde ekranına yanlışlık ile herhangi bir sıvı teması olmasından çekiniyordum açıkçası .

Kullandığım plazma tv ler

50GT30
    42STW60
    55VT50

Bemnun kalmadığım tek Tv STW serisi oldu . Haraketli sahnelerde netlik kaybolup göz ağrısı yaptı bende .

• boys818181 kullanıcısına yanıt
    Rodaj suresi ile alakasi yok hocam. Vt50 yi aldigimda rodaj icin usb den kendimce bir program yapmis kendimce bunu uygulamis ve hatta cocuklar kurcalamasin diye odanin kapisini işe giderken kilitlemistim. Bu şekilde vt50 kendine kendine çalışmış rodaj tamamlanana kadar alete resmen victoria secret modeli gibi davranmıştım.

Maalesef bu tv burn in konusunda başarılı bir tv değil. Bunun tv nin ilk sahibi ve ozenle kullanan bilinçli bir kullanıcı olarak söylüyorum.

Ama diğer konuda sizinle hemfikirim. Şu anda bu tv yi değiştirmek istersem gönül rahatlığı ile işte alacağım tv bu diyebileceğim bir tv yok. Forumda lg oled ler cok fena pompalanıyor. Yeni aldığı tv, güneş ışığından etkilenen oled sahibi kullanıcıya neden güneş gören odaya koydun diyen fanatikler bile var.

Aklıselim olarak hem ekonomik fırtına dinene kadar, hem de işte bu tv diyebileceğim bir tv çıkana kadar ben de vt50 m ile mutlu ve mesudum.

Ben de rodajı tam manasıyla yapmıştım.

42vt30 sonrası 2.ci Pana Plazmam bu TV.

Star, Dmax, Atv, TRT1 vs sorun olmuyor ama TLC logosu arıza

• Arkadaşlar size kumanda soracağım.
    Orjinal kumanda artık düzgün çalışmıyor, internette satılan hangi kumandayı önerirsiniz?
    Plazma modeli 65VT50E

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meke kullanıcısına yanıt
    2 yada 3 hafta oldu alali. Gayet memnunum. Tuslar ucuz plastik degil.

gittigidiyor
    Panasonic LCD LED 3D TV KUMANDASI GRI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/panasonic-lcd-led-3d-tv-kumandasi-gri_pdp_611835277

Bu kumanda da internet tuşu mevcut değil . Orjinal bulması daha iyi olur .

Benim orjinal kumandamda da internet tuşu yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meke kullanıcısına yanıt

Şaşırdım . Benim aldığım 55Vt50 de kumanda da İnternet tuşu mevcutu

Aldım ben de, bakalım nasıl çalışacak

• 
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.