< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'_______ PANASONİCLİLER_______' (1588. sayfa)
-
-
Suadiye pana servis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55vt50 televizyonumu daha büyük tv ihtiyacım yüzünden satıyorum. Çok iyi kondüsyonda ve hiç bir sorunu yok. İlgilenen varsa özel mesaj ile ulaşabilir .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar herkese...Satın aldığım tam tarihi hatırlamasamda 42GW30 plazma tv'imi yaklaşık 10 ay süren ev tadilatından sonra çalıştırmak istediğimde prize elektrik fişini takıp sağ altta ki tuşa bastığında stand by dahil herhangi bir renkte ışık yanmadı maalesef...Prize fişi taktığımda herhangi bir şekilde elektrik almadığını farkettim...İstanbul Yedikule de yaşamaktayım 2 yere sordum Plazmanın parçası artık bulunmuyor dedi...Çağlar Elektroniği(Anadolu yakası Panasonic servisi)aradım hiç ışık yanmaması gibi bir şikayet almadıklarını söylediler...Burayı en son çare olarak kenarda tutuyorum...Tvyi alırken buradan destekle almıştım...ve yine buradaki işi bilen arkadaşlara danışmak istedim...Varmıdır bir çare yoksa istemesemde bir bardak soğuk su'mu içeyim...
Merhaba,
11,5 yıldır VT30 kullanıyorum, ona yakın kalitede bir cihaz arayışına girdim.
Fiyat/Performans olarak 40bin TL ye geçmeyecek 50-55" lik bir TV önerebilir misiniz.
-
-
-
Slm özelden iletişim no alabilirmiyim
Ben özelden msj atamıyorum 05072543806 watsaptan msj atabilirmisiniz
Merhaba, numaranızı özelden atabilirmisiniz.
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Çok teşekkürler hocam
Hocam tv'niz satıldı mı
Satılmadı ise direkt mesaj yollayamıyorum
İletişim numaranızı paylaşırmısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james254 -- 4 Ekim 2024; 19:4:39 > -
Merhaba Panasonic 55VT30 televizyonumu daha büyük bir ekran tv ye geçmek için satıyorum. İlgilenen olursa özelden yazabilir 14500 İstanbul içi. Ufak da olsa pazarlık vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
selamlar 65vt30 u ma ayak arıyorum nereden bulabilirim, bu arada ayaksız şekilde almak isteyen olur ise tekliflere de açığım.
Panasonıc 65vt60 televizyonum satılıktır, toplam da çalışma süresi 250 saati bulmamıştır. İlgilenen olursa fiyat teklifi gönderebilir.
-
Selam,
özel mesaj atamadığım için buradan yazdım.. Tv henüz satmadım ve işin aslı ne kadar değer biçmem gerektğini de bilmiyorum..
-
Slm hocam iletişim no nedir, yada bana 05072543806 watsaptan ulaşırmısınız
05072543806 dan bana ulaşırmısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X