Şimdi Ara

Panasonik GS-500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. öncelikle emeği geçen, bilgi tecrübelerini paylaşan hekese teşekürler. Forumları bir süre takip ettikten sonra Doğubanktan spot Panasonik GS 500 aldım.Türkçe klavuzu yoktu aldığım yer ayarlayacağını söyledi. Bazı özellikllerini çözdüm takıldığım noktalar var.deneme çekimleri güzel sormak istediğim birinci ikinci kalite video çekim özelliği varmı yoksa standartmı verilen cd ile çekimin birkısmını usb kablosuyla bilgisayara aktardım görüntü iyi. ama televizyondakine ulaşmıyor bu noktada tavsiyeniz ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akçatepe23 -- 13 Nisan 2006; 10:48:45 >

• kardeş bende gs 140 aldım ama usb ile göndere medim bilgisayara sen nasıl gönderdin kamerada olan bi özellik mi bu ?
  • Adaş fazla bildiğimden değil deneme yoluyla bazı noktaları öğreniyoruz. sendeki kamerayla verilen cd aynıdır tahminim. yükledikten sonra masa üstüne iki ksayol çıktı . Usb taktıktan sonra = motion dv= tıkladım ordan =editing with assistant= tıkladım sonra -Dv device+next+Harddisk+next+remain as-is+finish tıkladıktan sonra kayda başladı kayıtları 5er dakikalık parçalar halinde yapıyor. sana faydası olurmu bilmem yalnız takip ettiğim yöntem bu. Televizyonda görüntü güzel ama 70ekranda cisimlerin boyunu uzatıyor sendede aynısımı.Verilen cd ile bilgisayarda epey şey yapılıyor çözebilirsek.Bu arada üstte bahsettiğim konuyu uygularken kamera kayıt konumu değil kaydedileni gösterme pozisyonunda olması lazım anahtarı.panasonik gs 280-500kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akçatepe23 -- 17 Nisan 2006; 22:27:42 >
  • akçatepe arkadaşım.

Kayıt modunda iken "Menü" tuşuna basınca ekrana gelen ekrandan "Basic" kısmına gir.
    OradA "REC SPEED" var.Zannedersem olay burada. SP ve LP olarak iki format var. buradan seçebilirsin.

Kullanım kılavuzuna ulaşırsan bende edinmek isterim. Gerçi Türkçe bulacaklarını sanmıyorum. İngilizce olsa yine razıyım. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.