Şimdi Ara

Pandemide Memur Olmak Vardı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
9.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mechatengu

Tek bir kişiye rencide edici bir şekilde bunu söylersen hakarete baskıya girebilir. Kişilik haklarına müdahale sonuçta. Ama belirli bir çalışan grubuna söylediğinde hakarete girmez. Fikir beyanına girer.

Denemesi bedava.

• Memurlar benim vergimle maaş alıyor.

• Devlette çalışan öğretmenler hak ettiğinden fazla maaş alıyor.

• İmamların maaşını benim içtiğim biranın vergisi ödüyor sağda solda bira haramdır diye vaaz veriyorlar.

Hepsi benim beyanım. Al ss'i git nereye şikayet ediyorsan et. Hep birlikte görelim sonucu. 

Alıntıları Göster
    İban atta sana her ay vergini iade edeyim. Tatava yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: CGUzmani

İban atta sana her ay vergini iade edeyim. Tatava yapma

Alıntıları Göster

Tipik öğretmen işte.

Türkiye'deki öğretmenlerin %90'ı dandiktir. 1. Dünya ülkesinde en fazla amele olacak kalifiyedeki insanlar Türkiye'de öğretmenlik yapmaktadır. Bkz. alıntıladığım adam.

Al bir de bunu ekledim beyanlarına.

• quote:

Tipik öğretmen işte.

Türkiye'deki öğretmenlerin %90'ı dandiktir. 1. Dünya ülkesinde en fazla amele olacak kalifiyedeki insanlar Türkiye'de öğretmenlik yapmaktadır. Bkz. alıntıladığım adam.

Al bir de bunu ekledim beyanlarına.

Alıntıları Göster
    Aynen. Keşke öğretmen olsaydın da biraz kalitemiz artsaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: CGUzmani

Aynen. Keşke öğretmen olsaydın da biraz kalitemiz artsaydi

Alıntıları Göster

Çok daha kalifiye gerektiren bir iş yapmak varken ayda öğretmenin kazandığı paranın iki katından fazlasını kazanmak varken neden boktan öğretmenliği seçeyim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 2 Aralık 2020; 18:22:41 >
  • quote:

Çok daha kalifiye gerektiren bir iş yapmak varken ayda öğretmenin kazandığı paranın iki katından fazlasını kazanmak varken neden boktan öğretmenliği seçeyim ki.

Alıntıları Göster
    Senin gibi kaliteli, edepli, saygılı, yetenekli öğretmenlere bu ülkenin ihtiyacı var.
  • Bugün seçim olsun, ülkenin belkide %70ini oluşturan işçi ve özel sektör çalışanlarının olduğu güzide ülkem. Gider yine oyunu ampüle basar. Ben çalışırım asgari ücretimle it gibi, yılın son 4 ayında özellikle fazla mesailerimizde dahil olmak üzere full devletin vergi dilimine girer. Paşa memurunun maaşını öder. Bana da kol gibi faturaları ödemek kalır kalan üç kuruşla.

Şimdi birileride çıkıp der ki,
    “Mevcut durumunuzu düzeltmenin formülünü aramak yerine, şartları iyi olanın kötü olmasını istemekten başka bir halt yapmıyorsunuz”
    Kendim yazarken bile sinirim zıpladı, mınakodumun ülkesinde işçinin şartlarını kim düşünüyor ki iyileştirilebilsin.
    Yazık bu ülkeye, yazık bu gençliğe.
  • Ben devlet memuruyum haftada bazen 2 bazen 3 gün gidiyorum üstüne mesai saatleri 10-16 olunca yaşıyoruz bu hayatı yeeeaaaww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

haftada 2 gün okuldalar kalan günlerde uzaktan eğitim ile ders veriyorlar. Bilginizin olmadığı durumlarda yorum yapmayın.

Alıntıları Göster

Okulda napıyorlar atom mu parçalıyorlar yada yeni bir icat mı üretiyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: meReek

Okulda napıyorlar atom mu parçalıyorlar yada yeni bir icat mı üretiyorlar?

Alıntıları Göster

Onların görevi atom parçalamak değil öğretmenlik yapmak. Evde EBA'ya erişim imkanı olmayan öğrencilere okulda yüz yüze eğitim veriyorlar.

• Ülkenin batma sebebi bu. Açık ve net.

• Adalet olsaydı yarım maaş alırlardı

Bu milletin hakkını yiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

Bu mesaj silindi.
    İnanamıyorum, bende de öyle...

Sürüngen AK troll'ler şekil değiştirip öğretmen, memur savunuculuğuyla karşıt avına çıkmışlar akıllarınca...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kpss puanı alamayan ergen konusu
    sanki tr nin her yerinde memurlar aynı mesaiyi yapıyorlar
    üstelik 8 saatlik işi 6 saatte yapmak zorunda kalacaklar

• hep bir kuyu kazma kıskançlık var:))

• Bu söz konusu saatler kurumun inisiyatifine bağlı. Ben bir sağlık kuruluşunda çalışıyorum ve 08:30-16:30 çalışıyoruz hala.

• Ben de memurum. Biz de 4 vardiyaya ayırdılar. 7 gün çalışıp 14 gün tatil yapıyoruz. 1 Haftada evde izalasyon.

Toplam 21 gün tatilimiz oluyor.

• Osiris34 kullanıcısına yanıt
    Bence adam öğretmen.
    Kinaye yapmış,siz yakalıyamamışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt

Ne varsa satacaz TRT yide satacaz Logodaki yunusu da satacaz 

• Ülkenin yarisi evde oturdu evde kal diye diye para suyunu çekince sadece memur sen otur dediler.
    Ne devlet bin lirayi adam gibi dagitabildi ne de alan hayrını gördü.
    Bin lirayı hesabında görenler kendini trilyoner sandı dayanamadi krediye abandı şimdi ödeme vakti ağlayan ağlayana.
    Hayat kimilerine yağlı kimilerine balli kimilerine de acı şalak.

• Çok geç değil arkadaşlar herkese memurluk yolu açık. Buyrun memur olun ve yatarak para kazanmaya başlayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.