Şimdi Ara

pandizottan ses geliyo lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabam hyundai accent 2004 model arka pazdizottan bass vurunca zırıltı yapıyo tabi buda beni gıcık ediyo bu sesi pandizotu çıkarmadan nasıl önleyebilirim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

• aynısı bendede var pandizottaki kolonlarda ağır geliyor orasıda ses yapıyor
    tek çözüm sanırım pandizotu sökmek
  • ticari taksi oldugu için sökmek istemiyorum görüntüyü bozar birde pandizotta telsizin anteni var onun için sökemiyorum kagıt parçası falan sıkıştırıyorum belli bi zaman sesi kesiyo sese fazla yüklendinmi yine zırıltı yapmaya başlıyo bende acaba diyom vida falanmı çaktırsam o zaman belki kalıcı olur
  • bende de aynı durum olmuştu. sebebini sonra buldum. hoparlörün vidası, bagaj çubuklarına çarpıyormuş. böyle bir durum da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

bende de aynı durum olmuştu. sebebini sonra buldum. hoparlörün vidası, bagaj çubuklarına çarpıyormuş. böyle bir durum da olabilir.

Aynı sorunu yaşadım. 2000 model accentte. Sesi neden yaptığını aradım. Bende sorun pandizotun hafif olması ve bas vurdukça zıplamasıydı. Zıpladıkça alttaki saca temas eden her yeri ses yapıyordu. Pandizotu çıkardım, bir yapı marketten pencere izolasyon bandı aldım kalitelisinden, sünger değil de kauçuk gibi sağlam olandan. Alt tarafta, bir yerlere değebilecek nereyi gördüysem kendi yapışkanıyla oraya izolasyon bandı yapıştırdım. Pandizot yerine zor oturdu, iyice sıkıştı, hem de sac ile teması kesildi, sorun yok denecek kadar az şu anda.
    Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.