Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde ovi suite bağlanınca destek yazılımını yüklenemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay54
    birde ovi suite bağlanınca destek yazılımını yüklenemiyor

Evet ben de farkettim sanırım Ovi Sync ı yazılımdan çıkartmış Tolunay bunu düzeltmen lazım yoksa rehber senk yapılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: maviay54
    birde ovi suite bağlanınca destek yazılımını yüklenemiyor

Evet ben de farkettim sanırım Ovi Sync ı yazılımdan çıkartmış Tolunay bunu düzeltmen lazım yoksa rehber senk yapılamıyor

Usta ben OviSuite vasıtasıyla laptoptan internete bağlanıyorum.Bahsettiğiniz destek yazılımı yuklenemezse internete bağlanmada sıkıntı olur mu acaba ?
  • Yükledim ve şuan için bir problem yok . Telefonum reset atıyordu sürekli olarak Sunrise da çözüm bulamadım bir türlü. Şuan bu cfw de bir problem yok inşallah da olmaz. Telefonun tuşlarını kilitleyince telefon kapanıyordu sürekli. Çalışmanız için teşekkür ederim , elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reap3r -- 19 Kasım 2010; 13:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Bende takılırım konu dışında ama ben bozulmadım

farkettirmeden bozar, bozmuştur sen kafanı yorma 1hafta sonra konu dışındayım cezam bitiyor zaten

quote:

Orijinalden alıntı: estami

quote:

Evet ben aslında katy perryim... Herkesden saklıyordum ama sen ortaya çıkardın...

Yahu ne güldüm ALLAH'da sizi güldürsün inşALLAH....

Amin

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Sen kız mısın gerçekte

Evet tabikide sitem bile var şarkıcıyım ben. http://www.katyperry.com/ çok ünlüyüm nasıl tanımazsın

Şaka mısın hacı ya değilim tabi kide Katy Perry çok ünlü bir şarkıcı onun resmini koydum sadece o resimde yaptığım bi imza çalışmasından kesme

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

• Yahu Katy Perry'yi tanıyorum müziklerini de dinliyorumda yine de kız sandım sen ben Katy Perry'im diyip kendini kız gibi tanıtınca. Ne yapayım
  • quote:

Yahu Katy Perry'yi tanıyorum müziklerini de dinliyorumda yine de kız sandım sen ben Katy Perry'im diyip kendini kız gibi tanıtınca. Ne yapayım

Yahu bir durun arkadaş bu ikinci koptum gülmekten yahu....

• quote:

Yahu Katy Perry'yi tanıyorum müziklerini de dinliyorumda yine de kız sandım sen ben Katy Perry'im diyip kendini kız gibi tanıtınca. Ne yapayım

hacı senin niyet ne

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

oviyle neden ugraşıyorsun wifi yokmu pcde

Bulunduğum yerde ne wifi ne adsl yok :) Vodafone den cepnet paketi alıyorum telefonu ovisuite yardımıyla laptopa bağlayıp internete giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 19 Kasım 2010; 15:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

hacı senin niyet ne

Tamam yeter bu kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

hacı senin niyet ne

Tamam yeter bu kadar

tamam sonuç olarak 5530a FW hazırlıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 19 Kasım 2010; 13:59:17 >

• Hayır

Adamın teki bu yazılımı 5228'e kurmuş birde diyorki:

quote:

Çok Güzel ama Hatalar Ufaktan ÇIkmaya Başladı
    16GB Hafıza Kartını Bir Türlü bu CFW de Okutamadım :)
    Türkçe Dil ile Gerçekten Güzelce Uğraşmışsınız ama bu versiyondada İnglizce Kullanmak Daha iyi
    Not: 5228 e Flashladım :) ve Çalıştıda

Edit: Ayrıca destek yazılımı bende sorun oluşturmadı ve senkronize de çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 19 Kasım 2010; 14:09:17 >
  • quote:

Hayır

Adamın teki bu yazılımı 5228'e kurmuş birde diyorki:

quote:

Çok Güzel ama Hatalar Ufaktan ÇIkmaya Başladı
    16GB Hafıza Kartını Bir Türlü bu CFW de Okutamadım :)
    Türkçe Dil ile Gerçekten Güzelce Uğraşmışsınız ama bu versiyondada İnglizce Kullanmak Daha iyi
    Not: 5228 e Flashladım :) ve Çalıştıda

Edit: Ayrıca destek yazılımı bende sorun oluşturmadı ve senkronize de çalışıyor

bende 5800 yazılımını kurmuştum bi keresinde çalışmamıştı sonra 5530için olan buldum güzel onu kurdum :D

• Browser Versiyonu neden eski sözde v20 idi NG vs 7.1.4 ne ya :S
    c6 v20 tabanlı yazılım yaptığından eminmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad_erkan -- 19 Kasım 2010; 14:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quad_erkan

Browser Versiyonu neden eski sözde v20 idi NG vs 7.1.4 ne ya :S
    c6 v20 tabanlı yazılım yaptığından eminmisin ?

C6v11'in Türkçe dosyalarını portladığımdan o şekilde kalmış olmalı.

Ayrıca düzgün konuşun. Kimseye yalandan birşey yutturmaya çalıştığım yok isterseniz kurmazsınız. C6v20'deki arama ekranı C6v11'de de çalışmıyor alın kanıt
  • quote:

tamam işte laptopda wifi varsa joikuspot kur telefona wifi verici yap bende cepnetle baglanıyorum zaten ovi çok ugraştırıyor

Dediğin programı maxi-cep te görmüştüm bi kere uğraştım baya olmadı bağlanamadım nete.Zaten aylık cepnet kullanıyorum bildiğin gibi 1100 mb den sonra hız 96 mbps ye düşüyor.Dosya indirmeye kalksam hızım 20 yi geçmiyor.

O programı kursam sadece kablodan kurtulmuş oluyorum dimi başka bi artısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 19 Kasım 2010; 15:11:20 >
  • yani yeni versiyon olan 7.2.6 öyle mi
    sadece türkçe olduğu için eski sürümün adı kalmış doğru mu anladım ?
  • quote:

daha hızlı çalışıyor sanki baglantısıda çok basit programı kurdukdan sonra telefonu kapatıp acman lazım çalışmaz yoksa

peki 3g bağlantısı gerekiyormu ben köydeyim de burda 3g çekmez.sadece gprs edge işimi görürmü?

Edit:Usta sağol yardımın için sen aklıma soktun bu Joukuspotu :) Joukuspot en yeni ve Türkçe sürümünü yükledim süper de çalıştı 3g bağlantısı istemedi bile.Kurtuldum ovi suiteden de usb kablodan da oh bee.Şuanda Pandora indiriyorum hızım 10 kb bakalım ne zamana iner :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 19 Kasım 2010; 15:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quad_erkan

yani yeni versiyon olan 7.2.6 öyle mi
    sadece türkçe olduğu için eski sürümün adı kalmış doğru mu anladım ?

Öyle olmalı.. Çünkü web tarayıcıya dokunmadım.

Edit: Arkadaşlar şu alıntıları bir düzenleseniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 19 Kasım 2010; 15:03:52 >
  • video kaydeden varmı? Video kaydında atlama veya duruksamamı var diyim .. Bir şey var ama isim koyamadım..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.