Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

bu ekranda efeck acıkken ikonlar gözükmüyor . sizde bu sorun varmı
  • Evet tamamen efektlerden kaynaklı o. Hani bazı listeler yanıp sönüyor ya, aynı hesap. Bu yazılıma ait birşey olduğunu sanmıyorum.
  • En iyisi efekti açmadan kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: Quad_erkan

http://forum.donanimhaber.com/m_44580975/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44580975
    kamera hatasına son bu sayfada

Bu arkadaş neden banlandı ve konu niye gitti acaba?

Küfür etmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67
    O şekilde flaşlayacaksın. Farklı birşey olsaydı belirtirdim zaten

Tamamdır farkettim de dikkatimi çekti yanlış yapmayım diye sorayım dedim.Flash işlemine başlıyorum vatana millete hayırlı olsun

Kolay gelsin Adem üstadım...Hayırlı uğurlu olsun..:

• Kamera gayet normal hatta resimler güzel çıkıyor

Birde resmi silmeye basınca "Kamera zaten kullanılıyor" hatası yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Kamera gayet normal hatta resimler güzel çıkıyor

Bende çok az da olsa çıkıyor.

Ama kamera zaten kullanılıyor hatası bir resmi çekip hemen silmeye kalkınca çıkıyor.Biraz bekleyip silmeye kalksak o zaman çıkmıyor.
  • Arkadaşlar kurdum biraz kurcaladım emeği geçenlere teşekkür ediyorum iyi bi çalışma olmuş gözüme çarpanları yazıyorum.

Hızı gayet iyi ayrıca dokunmatik hassasiyetinde iyileştirme yapıldımı bilmiyorum ama kesinlike daha duyarlı olmuş.

Arama ekranı çok hoş olmuş gerçekten ayrıca sensorler de tam istediğim gibi.

Açılış sesini hiç beğenmedim ayrıca sesi çok fazla camiye falan girdiğimizde telefonu açıp veya kapatmaya çalıştığımızı düşününce tüm cemaat bize bakacak :) Ben açılışın sessiz olmasından yanayım her zaman.

j-Bak Taskman açıkken Xpressmusic tuşu ve Sürüklemeli tuş kilidi çalışmıyor.(Sunrise de xpress music tuşu çalışıyordu)

Font değişmiş sanırım biraz kalın ve büyük gibi geldi bana daha ince bi font bulunamadıysa eski orjinali tercihimdir.

Kamera kullanılıyor hatası hala devam ediyor ilerki sürümlerde kurtulucaz sanırım o hatadan.

Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar.Ben aslında şarj durumunu çok merak ediyorum ama onu da zamanla öğrenicez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 20 Kasım 2010; 0:24:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: estami

Kamera gayet normal hatta resimler güzel çıkıyor

Bende çok az da olsa çıkıyor.

Ama kamera zaten kullanılıyor hatası bir resmi çekip hemen silmeye kalkınca çıkıyor.Biraz bekleyip silmeye kalksak o zaman çıkmıyor.

@getta

kardeş konudışınamı takıldın yine hayırdır ban yemişssin
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

@getta

kardeş konudışınamı takıldın yine hayırdır ban yemişssin

Konuya birşey yazmıştım 3 uyarı puanı vermişler. Zaten 3 uyarı puanım daha vardı ban yedik.Burdan takılcam artık 4gün

Edit: İmzamdan da silicem çok nadir takılcam artık soğudum.Artık buralardayım İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alejandroo -- 20 Kasım 2010; 21:58:32 >
  • ndriveda bu dahili bileşen hatası verdi ne yapmam lazım
  • Fotoğrafı çektikten sonra "Görüntü işleniyor" ibaresi gitmeden silmeye çalışmayın. Ben hiç o hatayı almıyorum. Pandoranın bir önceki sürümü yüklü. Bunu yükleyecektim fakat bazı kısımları İngilizce imiş klavye falan. Birde xpressmusic tuşu çalışmıyormuş. Neyse düşüneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Fotoğrafı çektikten sonra "Görüntü işleniyor" ibaresi gitmeden silmeye çalışmayın. Ben hiç o hatayı almıyorum. Pandoranın bir önceki sürümü yüklü. Bunu yükleyecektim fakat bazı kısımları İngilizce imiş klavye falan. Birde xpressmusic tuşu çalışmıyormuş. Neyse düşüneyim

xpressmusic tuşu çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
    ndriveda bu dahili bileşen hatası verdi ne yapmam lazım

Bunda çalışmaz.. Kendi map 306 yı gömmek için ndriveden vaz geçiyoruz.. Bende ndrive düzgün çalışmadığı için garmin kullanıyorum..
  • quote:

Şuan telefonda Ndriver kurulu ve gayet güzelde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

quote:

Şuan telefonda Ndriver kurulu ve gayet güzelde çalışıyor.

Nasıl ya bendede dahili bileşen hatası veriyor.. Versiyon kaç..
  • Fatih abinin konusundaki Pips silinmiş NDrive ile kurarsanız çalışır. OVI Maps ile birlikte Pipste geldiğinden dahili bileşen hatası veriyor. 2. Mesaja ekliyorum.

Fatih abi alıntı yapıyorum senden haberin ola

Ayrıca XpressMusic tuşu çalışıyor kim dedi çalışmıyor diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 20 Kasım 2010; 10:07:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Fotoğrafı çektikten sonra "Görüntü işleniyor" ibaresi gitmeden silmeye çalışmayın. Ben hiç o hatayı almıyorum. Pandoranın bir önceki sürümü yüklü. Bunu yükleyecektim fakat bazı kısımları İngilizce imiş klavye falan. Birde xpressmusic tuşu çalışmıyormuş. Neyse düşüneyim

xpressmusic tuşu çalışıyor

bende de çalışmıyor xm tuşu
  • beyler bu ndrive yi nasıl kurdunuz nerden indirdiniz bende sadece ovi görünüyor.
  • Yahu siz benim mesajlarımı okumuyormusunuz? Çalışıp çalışmaması kurulu olanlarla alakalı. Bazı programlar devre dışı bırakıyor ayrıca visivo 2 üst mesajı okusaydın ya
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.