Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben zaten orayı okudum cwf de kurulu gelecek sandım ondan sordum ama öyle değil galiba neyse böyle kalsada olur.
  • NDrive'ı normal şekilde kuracaksın işte. Yalnızca bu dosyayı indireceksin. Gayet basit birşey. Bildiğin NDrive kurulumu.
  • aang67 arkadasım tuş kilidi ekranını yan çeviren dosyaları gönderebilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Ayrıca XpressMusic tuşu çalışıyor kim dedi çalışmıyor diye?

Xpress Music tuşu normalde çalışıyor mu bilmem ama J-Bak Taskman açıkken çalışmıyor.Fatih abi ve NomadCRY aşmıştı bu sorunu o yüzden dedim yanlış anlama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 20 Kasım 2010; 11:44:16 >
  • quote:

NDrive'ı normal şekilde kuracaksın işte. Yalnızca bu dosyayı indireceksin. Gayet basit birşey. Bildiğin NDrive kurulumu.

yav olmuyor dahili bilesen hatasi veriyor
  • Bu konunun 2. mesajına bakar mısın?
  • quote:

Bu konunun 2. mesajına bakar mısın?

Aang üstat PM.....

@Adem üstadım Xpress tuşu çalışıyor J Taskman ve bazı programlar bazen kilitleyebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 20 Kasım 2010; 12:30:44 >
  • Tamam sağolasın 2. Mesajda

Arkadaşlar NDrive için 2. mesajı tekrar kontrol edin
  • Arkadaşlar dikkat ettim de şu açılış sesinden kimse rahatsız olmamış :) Ben hiç sevmedim ya telefon açılınca sağa sola bakıyorum kim bağırdı diye o kadın ne öyle ya :D Aang67 usta kızma ama bunu değiştirmenin yolu varmı CFW dosyalarıyla oynamadan.Bari sesini kısabilsek çok cırlak bağırıyo kadın.Benim favorim Sunrisedeki İphone Killer ekranı.Hem sesi az çıkıyo hem görsel olarak güzel.
  • quote:

Tamam sağolasın 2. Mesajda

sağol işe yaradı bu arada gerçekten mükemmel bir fw olmuş
    edit:açılış sesi kötü be usta her açılışta altımı dolduruyorum o ses yüzünden ama onun harici süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 20 Kasım 2010; 14:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

edit:açılış sesi kötü be usta her açılışta altımı dolduruyorum o ses yüzünden ama onun harici süper

açılış sesi kapatılmıyor mu?

• quote:

quote:

İyi kullanımlar evet gerçekten ses hariç enfes bir FW

• Aang67 ustam duy bunlarıı :) Bende diyorum açılış sesine millet niye bişey demiyor gerçekten güzel olmamış şahsımca ki beni destekleyen arkadaşlar çıktı.İlerleyen sürümde ya tamamen sessiz ya da Sunrisedeki İphone Killer ekranını istiyoruz :)
  • arkadaşlar açılış sesi ve animasyonunu iptal etmek isteyenler bu programı indirip sadece no startup seçeneğini işaretleyerek kursunlar.(c6 v11 de çalışıyor ama v20 de de çalışır herhalde ben denemedim)

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=29216.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 20 Kasım 2010; 14:19:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

Aang67 ustam duy bunlarıı :) Bende diyorum açılış sesine millet niye bişey demiyor gerçekten güzel olmamış şahsımca ki beni destekleyen arkadaşlar çıktı.İlerleyen sürümde ya tamamen sessiz ya da Sunrisedeki İphone Killer ekranını istiyoruz :)

yuh artık iğrenç bir açılış ekranı o pandoradaki gerçekten çok güzel resim aynı kalıp ses değiştirilebilir gerçi üstte arkadaş ses kapatmayı göstermiş sorun çözüldü aslında erinmesem açılış sesini beğendiğim bitanesiyle değiştirip flashlayacağım ama erinyorum şimdilik kapatsam yeter
    @timerider sadece sesi kapatma varmı onda resim kalabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 20 Kasım 2010; 14:28:51 >

• quote:

yuh artık iğrenç bir açılış ekranı o pandoradaki gerçekten çok güzel resim aynı kalıp ses değiştirilebilir gerçi üstte arkadaş ses kapatmayı göstermiş sorun çözüldü aslında erinmesem açılış sesini beğendiğim bitanesiyle değiştirip flashlayacağım ama erinyorum şimdilik kapatsam yeter

renkler ve zevkler tartışılmaz :) Ama bence en güzel açılış ekranı o.İsmi İphone killer olması lazım Sunrisedeki işte ya.Hiç olmazsa bunun gibi bağırmıyo tak tak fdiye ses çıkarıyo ekrana dokununca kesiyo sesi.Bunda ekrana dokunana kadar kıyameti koparıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 20 Kasım 2010; 14:53:39 >

• quote:

quote:

quote:

Aang67 ustam duy bunlarıı :) Bende diyorum açılış sesine millet niye bişey demiyor gerçekten güzel olmamış şahsımca ki beni destekleyen arkadaşlar çıktı.İlerleyen sürümde ya tamamen sessiz ya da Sunrisedeki İphone Killer ekranını istiyoruz :)

renkler ve zevkler tartışılmaz :) Ama bence en güzel açılış ekranı o.İsmi İphone killer olması lazım Sunrisedeki işte ya.Hiç olmazsa bunun gibi bağırmıyo tak tak fdiye ses çıkarıyo ekrana dokununca kesiyo sesi.Bunda ekrana dokunana kadar kıyameti koparıyo :D

Nokia Editor Beta7 yle değiştirilir ya sorun değil o

• quote:

Evet usta :)

@TIMERIDER teşekkürler bu arada bahsettiğin programla o açılış sesinden kurtuldum oh bee :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 20 Kasım 2010; 14:54:50 >
  • quote:

quote:

Evet usta :)

@TIMERIDER teşekkürler bu arada bahsettiğin programla o açılış sesinden kurtuldum oh bee :)

açılış resmi kalıpta ses mi gidiyor yoksa 2sidemi?
  • quote:

açılış resmi kalıpta ses mi gidiyor yoksa 2sidemi?

Yok usta açılış resmi kalıyor sadece ses gitti.Benim de istediğim buydu zaten.Resim pek hareketli olmasa da güzel duruyor hem pandoranın reklamını da yapmış oluruz ama o ses beni sinir ediyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 20 Kasım 2010; 15:08:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.