Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kamera zaten çalışıyor hatası alanlara ilaç verebilirim..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quad_erkan
    peki ellerine sağlık üstad..
    kamera zaten çalışıyor hatası alanlara ilaç verebilirim..!

Çok sinir bozucu bi hata ya.Sunrisede sürekli alıyorum ve gerçekten rahatsız oluyorum.Bu ilacı CFW yapan arkadaşlara versen de gömseler CFW ye kimse yaşamasa diyorum :)
  • Aang dostum arama ekranı türkçesine bakdın mı noldu sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Aang dostum arama ekranı türkçesine bakdın mı noldu sonuç

evet hocam bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim
    ulan arkadaş nokia siz kadap çalışsa hiç sorunumuz kalmaz kral olur kral neyse ellerinize sağlık

en iyisi nokia kadrosuna almali bu arkadaslari o zaman anasini aglatirlar yazilimin

parasız bu kadar ugraşan adam nokia alsa yemin ediyorum biz bayram ederiz gelsin güncellemeler gelsin yeni özellikler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Aang dostum arama ekranı türkçesine bakdın mı noldu sonuç

Bugün de iptal. Yarına kaldı. Ayrıca çok fazla şey beklemeyin belli başlı yerleri çevirebilirim 700 satırı çevirmek biraz delice bir fikir
  • fw gercekten güzel olmuş yıne her zaman kullandıgım PANDORA elıne saglık. pek sorun göremedım arama ekranıda yakında türkçe olur işallah ellerıne saglık bır kac kendı düzenlememle kendıme özgü oldu.

sizden iştegim flahş player halayokmu bu facedeki video izleme olayı hala sorun bılen yokmu beyler çözumu
  • imkan yok ya ulkemizin en buyuk sorunu
    mesela adam coban ama evindeki siyasi haritaya bakarak butun ilceleri illeri ezberlemis...
  • Flash'ı Emin abi ve Soneday izin verirse ekleyebilirim ama sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadRabbit
    Yükledim ve şuan için bir problem yok . Telefonum reset atıyordu sürekli olarak Sunrise da çözüm bulamadım bir türlü. Şuan bu cfw de bir problem yok inşallah da olmaz. Telefonun tuşlarını kilitleyince telefon kapanıyordu sürekli. Çalışmanız için teşekkür ederim , elinize sağlık.

Sunrise da bu sorunu yaşadın diye bunu genelleştiremezsin.Sunrise da yaşadığın sorun yüzde binbeş yüz senden kaynaklanıyor ayrıca dediğin sorun gerçekten olsa indiren o kadar kişi kullanıp herkese tavsiye etmezdi.

@ademcevahir

Kamera kullanımda hatası tüm c6 cfw lerinde var Sunrise da olupta diğer Cfwler de olmayan bir sorun değil ve bu Pandora sürümünde de dediğin sorun var.Sakın yanlış anlama sadece düzeltme babında ::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 19 Kasım 2010; 22:07:08 >

• Eline sağlık Aang.
    Gayet güzel CFW. Türkçeleştirmek iyi olmuş. Mesaj yazarken uğraştırmıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

@ademcevahir

Kamera kullanımda hatası tüm c6 cfw lerinde var Sunrise da olupta diğer Cfwler de olmayan bir sorun değil ve bu Pandora sürümünde de dediğin sorun var.Sakın yanlış anlama sadece düzeltme babında ::)

NomadCRY hocam sorunun Sunrise ile alakası olmadığını tüm C6 CFW lerde olduğunu biliyorum.Tüm CFW leri kurdum kullandım Sunrisede karar kıldım zaten.Ama bakın ne güzel işte arkadaş soruna çözüm bulmuş bundan sonraki çalışmalarınızda bu yamayı yaparsanız çok makbule geçer özellikle Sunrise V2 de :) Aang67 usta da söyledi zaten bu yamayı henuz eklemediğini.İlerleyen zamanlarda o da ekleyecektir:)

Edit : Uzun uğraşlar sonucu Pandoranın 70 mblik linkini indirmeyi başardım şimdi kaldı 30 mblik olan dosyaları.O da yolda bi sorun çıkmazsa bi saate kalmaz flashlarım heralde.Vodafone cepnet çok yavaş çooook...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 19 Kasım 2010; 22:13:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Flash'ı Emin abi ve Soneday izin verirse ekleyebilirim ama sanmıyorum

Verirler Aang üstadım senimi bizlerimi kıracaklar sağolsunlar onlarda sen gibi değerli dostlarımız ...
  • pc min başına gelen talihsiz olay sonucu biraz geç kalmış olsamda sonunda türkçe sürümü yüklemeyi başardım ilk izlenimler harika olmuş yalnız efectini ve fontu begenmedim degiştirdim
  • arkadaşlar dosyaları indirdim sonunda ama dikkatimi bişey çekti şu RM-356_51.0.006_prd.rofs2 112 mb lik olan dosyanın uzantısı neden V20 ? V0 olmayacak mıydı o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 19 Kasım 2010; 22:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quad_erkan

http://forum.donanimhaber.com/m_44580975/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44580975
    kamera hatasına son bu sayfada

Bu arkadaş neden banlandı ve konu niye gitti acaba?

@ademcevahir takılma ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 19 Kasım 2010; 22:38:54 >

• usta takılma ona derken yani V0 yapıptamı flashlayım yoksa o şekildemi?
  • O şekilde flaşlayacaksın. Farklı birşey olsaydı belirtirdim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67
    O şekilde flaşlayacaksın. Farklı birşey olsaydı belirtirdim zaten

Tamamdır farkettim de dikkatimi çekti yanlış yapmayım diye sorayım dedim.Flash işlemine başlıyorum vatana millete hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.