Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ellerine yüreğine sağlık
    ''ALLAH''Herkese iyilik sağlık ve mutluluklar versin
  • tolunay kardeş bu senin c6v20 için core indirmek gerekiyormu yoksa rofs ve uda indirsek yetiyormu. binh24 ün verdiği v20.0.041 var da elimde.
  • Anng 4x4 yükledim ama telefon açılışta beyaz ışıkta kaldı sonra siyah şeyler geçti renkler birbirine girdi telefon kapandı habire böyle oldu tekrar flash attım yine böyle oldu en son bi önceki pandoraya döndümde öyle düzelttim yandı diye korktum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

tolunay kardeş bu senin c6v20 için core indirmek gerekiyormu yoksa rofs ve uda indirsek yetiyormu. binh24 ün verdiği v20.0.041 var da elimde.

menü türlerinden birini ve en alttakini indirceksin sadece

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Anng 4x4 yükledim ama telefon açılışta beyaz ışıkta kaldı sonra siyah şeyler geçti renkler birbirine girdi telefon kapandı habire böyle oldu tekrar flash attım yine böyle oldu en son bi önceki pandoraya döndümde öyle düzelttim yandı diye korktum valla

bende 4x4 indiriyordum şimdi korktum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Aralık 2010; 18:04:53 >

• ayarlar-bağlantı diyorum telefon ana menüye atıyor..Birde profile widgetinde tarih gözükmüyor.

edit: 3x4 menü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 5 Aralık 2010; 18:08:42 >
  • quote:

Anng 4x4 yükledim ama telefon açılışta beyaz ışıkta kaldı sonra siyah şeyler geçti renkler birbirine girdi telefon kapandı habire böyle oldu tekrar flash attım yine böyle oldu en son bi önceki pandoraya döndümde öyle düzelttim yandı diye korktum valla

Bu konuya açıklık getirilmesini istiyorum bende 4*4 indiriyorum birazdan flash işlemine başlıycam bana da böyle olmasın ???
  • beyler birde siz deneyin nomadın bi betasındada böyle olmuştu bazısında yükleniyor bazısında böyle oluyordu ama yanlış bişey yapmadığıma eminim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Bu konuya açıklık getirilmesini istiyorum bende 4*4 indiriyorum birazdan flash işlemine başlıycam bana da böyle olmasın ???

4x4 den vazgeçtim 3x4 ü indiriyorum

• neredesin aang gel hadi
  • 3x4 te bağlantıları açarken bir kere tıklayın bekleyin bir tık daha yapın öyle açılıyor 2 tıkla açılmıyor.
  • Aang67 usta ? Vodafone cepnet paketiyle yaklaşık 2 saatte 4*4 menüyü zor da olsa indirebildim ama arkadaşlar sorunlu olduğunu söylüyorlar.Birisi kesin sonucu yazarsa bana ona göre flash atayım.3*4 falan yüklemlemiycem buna alıştım ben eğer sorunluysa yenisini upload etmeni bekliycem.
  • Evet bazı hatalar var ama çokta büyük hatalar değil.
  • Aang67 Türkçeleştirme için teşekkür ederim.Mükemmel görünüyor.Hemen indiriyorum.
  • ilk sayfadaki resimlerde görüntüsü olan 3x4 değil mi çünkü bende indirim kurdum ama alt alta tarih yeri ile birlikte 6 satır var ama çok güzel olmuş 3x4 de bu çıktı doğrumu birde anng kardeş gerçekten ellerine sağlık güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

ilk sayfadaki resimlerde görüntüsü olan 3x4 değil mi çünkü bende indirim kurdum ama alt alta tarih yeri ile birlikte 6 satır var ama çok güzel olmuş 3x4 de bu çıktı doğrumu birde anng kardeş gerçekten ellerine sağlık güzel olmuş

evet resimler 3x4 e ait. yeni linklerimi kurdun ve bağlantılara giriyormu sende ?
  • ilk çift tıklamada menüye attı ikinci çift tıklamada göründü üçüncü çift tıklamada giriyor
  • quote:

ilk çift tıklamada menüye attı ikinci çift tıklamada göründü üçüncü çift tıklamada giriyor

neyden bahsediyorsun bağlantı dan mı? bende öyle de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

ilk çift tıklamada menüye attı ikinci çift tıklamada göründü üçüncü çift tıklamada giriyor

neyden bahsediyorsun bağlantı dan mı? bende öyle de.

evet bağlantıdan
  • Bağlantıya girmek için 100 takla atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta
    Bağlantıya girmek için 100 takla atıyorum

4*4 menülü olan da böyleyse eğer vodafone cepnet ile indirmem 2 saat sürdü ya daha flash atmadım ama sorunluymuş galiba Aang67 usta düzeltecektir onu bekliycez mecburen
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.