Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aang zahmet olmayacaksa cfw ye otomatik tuş kilidi kapalıyken tuş ışıklarının yanmasını engelleyen dosyalarıda atarmısın haricden yüklemekle ugraşmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

aang zahmet olmayacaksa cfw ye otomatik tuş kilidi kapalıyken tuş ışıklarının yanmasını engelleyen dosyalarıda atarmısın haricden yüklemekle ugraşmayayım

Işıkların açık kalmamasını diyorsan, var zaten.
  • linkleri bekliyoruz usta
  • Ful Türkçe sürümün çıkmasını bekliyorum hemen yükliycem.Bu arada bende şarj süresinde bi artış olmadı sunriseye göre.Flashtan sonra hard format falan atmadım o yuzden olabilirmi acaba?

Şuanda tek dezavantajı arama ekranının ingilizce olması bide taskman açıkken xpress music tuşunun çalışmaması diyebilirim.Onun haricinde her şey güzel.
  • aang ne zaman gelecek linkler bir heves uyandım bi baktım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

hocam Turkish_RM-612.Lang dosyasını cfw ye gömdüm.
    sanırım tam olarak türkçe olmadı.tam olarak türkçe yapmak için t9 u felan upload edermisin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

aang zahmet olmayacaksa cfw ye otomatik tuş kilidi kapalıyken tuş ışıklarının yanmasını engelleyen dosyalarıda atarmısın haricden yüklemekle ugraşmayayım

Işıkların açık kalmamasını diyorsan, var zaten.

herşeyi düşündüm diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

sanırım tam olarak türkçe olmadı.tam olarak türkçe yapmak için t9 u felan upload edermisin?

PM

@visivo Estağfurullah elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 5 Aralık 2010; 13:43:09 >
  • Hocam akşam mı verceksin linkleri ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

PM

eyw hocam.saolsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Hocam akşam mı verceksin linkleri ?

cevap yok mu cevap bekliyoruz ama
  • Şimdi test ediyorum. Çalışırsa linkler akşamı bulmaz. Çalışmazsa akşamı bulabilir.
  • quote:

Şimdi test ediyorum. Çalışırsa linkler akşamı bulmaz. Çalışmazsa akşamı bulabilir.

Çalışması dileğiyle
  • tamam aang beklemedeyiz birde birşey soracağım bu müzikçalara "bul" fonksiyonu koyulamaz mı modla falan?
    edit:2. bir soru mesajlardaki zaman kayması sorunu nasıl düzelir bir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 5 Aralık 2010; 14:36:48 >
  • Aynen arama özelliği olsa müzik çalarda güzel olur
  • bu 3*4----4*4---5*4 ne oluyo ona göre yükliyecem kusura bakmayın biraz acemi kaldım kızmayın
  • Arama var zaten müzik çalarda olmasına gerek yok ayrıca öyle birşey olsaydı şimdiye kadar telefonlarınızda olurdu

Hayırlı olsun çalıştı. Dil dosyaları sorun çıkardı sanırım Müzik Çalar'ın onu da düzelttim dosya boyutları farklıydı.

3x4'ü test ettim ancak 4x4 ve 5x4'ü test etmeden koyacağım sağlamsa sağlam diye belirtirsiniz yinede bir aksilik çıkacağını sanmıyorum

Ayrıca iyi haber, mesaj yazma ekranındaki ikonlarda artık N8 temalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 5 Aralık 2010; 14:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

bu 3*4----4*4---5*4 ne oluyo ona göre yükliyecem kusura bakmayın biraz acemi kaldım kızmayın

menü düzeni hocam 4x3 klasik menü 5800ın üstte 3 altta 4 simge olur 4x4 üstte 4 altta 4 simge olur falan öyle yani menü düzeni
    aang ver sen usta biz test ederiz bide onun testini beklemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 5 Aralık 2010; 14:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

bu 3*4----4*4---5*4 ne oluyo ona göre yükliyecem kusura bakmayın biraz acemi kaldım kızmayın

menü düzeni hocam 4x3 klasik menü 5800ın üstte 3 altta 4 simge olur 4x4 üstte 4 altta 4 simge olur falan öyle yani menü düzeni

teşekkürler
  • quote:

Ayrıca iyi haber, mesaj yazma ekranındaki ikonlarda artık N8 temalı

Hocam ikon derken ?

S40 taki gibi gülen yüz ifadeleri falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 5 Aralık 2010; 14:57:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.