Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

Sağolun arkadaşlar. O kadar önemli birşey olmadı maydonoza falan gerek yok ilaçları kullanıyorum yetiyor zaten ağrı mağrı birşey yok düşündüğünüz için teşekkür ediyorum hepinize

Dediğim gibi haftasonu içerisinde herhangi bir aksilik çıkmazsa yetiştireceğim yazılımı

Geçmiş olsun.

Yahu nedir bu modderların başına gelenler. Bir aresmar'a birşey olmadı olmasın da zaten Allah korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

beyler birkaç gün içinde süper bir sürpriz bekleniyor,boşverin v51 i falan artık.çok kısa zamanda harika bir port edilmiş yazılım çıkacak sabredin.

Abi nasıl bir yazılım gelecek??
    Biraz bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Yahu nedir bu modderların başına gelenler. Bir aresmar'a birşey olmadı olmasın da zaten Allah korusun

Vallahi nedir bu ya Sağol

@GsliKahramanhttp://forum.donanimhaber.com/m_44935338/tm.htm

Henüz ne olduğunu bilen yok Adonix söylemedi.

• Modderlar...

İmzanıza birer nazar boncuğu resmi ekleyin..

Pü pü pü Maşallah
  • Bağlantılar altında olması gereken senkronizasyon bölümünü bulamıyorum. (OVI Sync değil) Bir bilgisi olan var mı acaba?
  • Aang67 usta bu akşam yayınla şu cfw yi.
  • v52 üstüne kurulabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

v52 üstüne kurulabilir mi?

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

v52 üstüne kurulabilir mi?

hayır

pff
  • pandorayla 5 gün+ şarjım gitti nedense garip hatta batarya zayıf bile demedi ben sıkıldımda şarja taktım yoksa daha fazla giderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

pandorayla 5 gün+ şarjım gitti nedense garip hatta batarya zayıf bile demedi ben sıkıldımda şarja taktım yoksa daha fazla giderdi

Nasıl 5 gün gitti.Geceleri kapatıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

pandorayla 5 gün+ şarjım gitti nedense garip hatta batarya zayıf bile demedi ben sıkıldımda şarja taktım yoksa daha fazla giderdi

Nasıl 5 gün gitti.Geceleri kapatıyor musun ?

evet gece 3 sabah 10 arası kapalı tutuyorum hatta ss de aldım dur
    bu ne kadar süre geçtiği

buda kullanımımla ilgili az çok bilgi verir

• Güzel taktik

Bundan sonra bende öyle yapıcam
  • PANDORA C6v20 2nd Edition Full Türkçe hazır arkadaşlar. 3x4 olarak ekleyeceğim. Diğer menü modları daha sonra. Fıttırmak üzereydim ki nihayet çalıştırabildim. N8 LuziQ Menü moduna uyarlamıştım fakat ferhattunh ikonları güncelleyince onları ekledim. Sonra ikonlar sapıttı, onları düzelttim, OVI Maps 3.06 Beta 4'ü ekledim. Bu sayede GPS'teki konumlama sorunu çözülmüş oldu. Ayrıca arama ekranını Türkçeleştirmek sorun çıkarmıştı onu da hallettim.

Yani yaptıklarım şunlar:

* Yazılım tamamen Türkçe hale getirildi. Bunu yaparken orijinal C6v20 dosyaları kullanıldı.
    * OVI Maps 3.06 Beta 4 eklendi.
    * GPS Konumlama sorunu giderildi
    * GPS Cidden güzel çekiyor ve konumlamayı hızlı yapıyor.
    * Müzik Çalar v15.02 güncellemesi eklendi, artık şarkıların şarkı sözleri de görüntülenebilecek!
    * Symbian^3 ikonları eklendi! (Nokia N8 ikonları)
    * Önceki versiyonlardan hatırladığınız LuziQ Menü modu Symbian^3 ikonları ile beraber çalışıyor, yani farklı menü şekli uygulanmadı.
    * Telefonun sağ üstünde(bildirim alanı) hafıza kartı takılı olduğunda bir hafıza kartı ikonu beliriyor. (v51 ve v52'de vardı yanlış hatırlamıyorsam, şimdi bunda da var)
    * KeyLock adında tek dokunuşla tuşları kilitleyen program eklendi. Kısayol widgeti üzerinde harika oluyor.

Yenilikler büyük olmayacak dedim orta boylu olmuştur herhalde Nasıl? Beğendiniz mi? Yalnız şöyle bir durum var. rofs2 içerisinde yeterli alan kalmadı ve silebileceğim yalnızca sesler kalmıştı. Zil seslerinin bazılarını sildim haberiniz olsun yoksa yazılımı göremeyecektiniz

Yazmayı unuttuğum birşey varmı diye bir baktım ama, yok sanırım

Edit: Son birşey kalmış fazladan bir ikon var onu kaldırıp tekrar yüklüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 4 Aralık 2010; 21:02:44 >

• 4x4 ü yakın zamanda görür müyüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 4 Aralık 2010; 22:12:15 >
  • Yarına görebilirsiniz. Ayrıca alıntıyı düzenlersen sevinirim hiç hoş durmuyor. Alıntıya gerek bile yoktu
  • Aang67
    usta bizleri kırmadın çok teşekkürler.
  • hocam ilk 4x4 gelse olmazmı
  • 4x4 için bekleyeceksiniz veya 3x4'ü 4x4 siz yapacaksınız.

3x4 Linkini ekledim.

http://www.multiupload.com/9ROAEHW00Y
  • Anng67 usta hemen indiriyorum
    iyki 52 ye geçmemişim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.