Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan64
    Aang 67 usta cfw yi bekliyoruz.

evet ustad bekliyoruz :D
  • Bugün olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Bugün olmayacak.

yapma ya
  • Tolunay kardelşim PM....
  • haydi ustam bugün yayınla artık.
  • Aang üstadım sabırsızlıkla bekliyoruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Aang üstadım sabırsızlıkla bekliyoruz....

bekleyin ve görün .... sinir oldum
  • bunu yeni çıkan v52 yazılımına monte edebilir misiniz hocam? bizde yararlanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

bunu yeni çıkan v52 yazılımına monte edebilir misiniz hocam? bizde yararlanalım.

Zamanla delikanlı zamanla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet184

quote:

Orijinalden alıntı: elusive

bunu yeni çıkan v52 yazılımına monte edebilir misiniz hocam? bizde yararlanalım.

Zamanla delikanlı zamanla...

Bekleriz biz biz de artık ne yapalım
  • Alarm sesinden mahalle uyandı hocam o ne öyle Akşam kurdum sabah bir bağırdı uyanmamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta
    Alarm sesinden mahalle uyandı hocam o ne öyle Akşam kurdum sabah bir bağırdı uyanmamak mümkün değil.

Bende sabah saat 5 e kurmuştum . Bu ses normalde karakolz baskın olduğunda bir makina vardı , onu çevirince böyle ses çıkardı , bende sabahın 5 inde uyku sersemiyim zaten , kalktım kestiremiyorumda ne olduğunu , acaa darbe mi oldu seferberlik falan mı ilan edildi bomba mı patladı noldu kalktım etrafa bakıyorum , telefonun ışığı yanıyor , o zaman dedim ben böyle alarmın.. :D
  • Güzel ama değil mi

Yeni sürümü haftasonuna kadar çıkarmayacağım lütfen ısrar etmeyin. Düne kadar sınavlarla uğraşıyordum ve dün akşam gözüme kaçan yabancı bir cisimden dolayı bugün doktordaydım. Bugün kendime izin verdim perşembe ve cuma da çıkarmayacağım.
  • Hocam önce emeğe saygı eline sağlık.. Ancak flash fln anlamadıgımdan kuramıyorum korkuyorm telefona bir şey yapıcam diye :D Artık hafta sonu cıkarcagın sürümü bi arkadas kademe kademe anlatırsa bana uygulamaya koyarım yoksa yandan izlemeye devam :D
  • quote:

Güzel ama değil mi

Yeni sürümü haftasonuna kadar çıkarmayacağım lütfen ısrar etmeyin. Düne kadar sınavlarla uğraşıyordum ve dün akşam gözüme kaçan yabancı bir cisimden dolayı bugün doktordaydım. Bugün kendime izin verdim perşembe ve cuma da çıkarmayacağım.

ne bu cwfcilerin başına gelenler ya geçmiş olsun hocam

• quote:

Güzel ama değil mi

Geçmiş olsun dostum.. forumda nazar var sanırım...

• quote:

Güzel ama değil mi

lanet devam ediyor bakalım sırada kim var geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Orijinalden alıntı: getta
    Alarm sesinden mahalle uyandı hocam o ne öyle Akşam kurdum sabah bir bağırdı uyanmamak mümkün değil.

Bende sabah saat 5 e kurmuştum . Bu ses normalde karakolz baskın olduğunda bir makina vardı , onu çevirince böyle ses çıkardı , bende sabahın 5 inde uyku sersemiyim zaten , kalktım kestiremiyorumda ne olduğunu , acaa darbe mi oldu seferberlik falan mı ilan edildi bomba mı patladı noldu kalktım etrafa bakıyorum , telefonun ışığı yanıyor , o zaman dedim ben böyle alarmın.. :D

Aynen bende bakındım etrafıma pencerenin oraya koymuştum arada görmedim polisler geldi sandım

• quote:

Güzel ama değil mi

Geçmiş olsun hocam. Göze zarar gelmenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim Benimde kağıt battı açamadım gözümü.

Ama maydonoz suyunu kaynat fincanın içine koy gözünü aç kapa geçiyor.Su ılık olsun. (ciddiyim)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.