Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bende mi sıkıntı var anlamadım ama bende mesaj yazma dili türkçe değil...ayarlarına girdiğimde sadece english ve tieng viet diye bişey çıkıyor?

Edit : Tekrar indirdim kurdum ve düzeldi...Nedense çok az bi kb farkı vardı v20 dosyasında...ama türkçe eklenmiş olarak indirdiğime eminim öncekinde... Neyse ellerinize sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 26 Kasım 2010; 0:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Evet PNHT'yi bekliyorum PNHT varsa bende varım. Şu an v51 C6v20 desteğini kesmedim PNHT portlayana dek devam ve bir sürüm daha çıkaracağım. Haftasonunu bulur herhalde.

%99 ihtimalle %100 Türkçe olacak

peki aang açılış sesini insanı daha az korkutacak bir sesle değiştirme gibi bir düşüncen var mı?

• aang üstad pandora 1.3.1 e n8 iconlarını portladım ama klasör simgeliri hep aynı oldu nasıl çözerim
  • aang kardeşim yaklaşık 2 haftadır c6v20 kullanıyorum herhangi bir bug göremedim yalnız xm tuşu bir var bir yok bilgilendirme için söyleyeyim dedim. bu arada konudan uzak kaldım biraz arama ekranının türkçe olan versiyonu ne durumda çıktımı yoksa çıkacakmı

edit: tamam iki üst mesajda cevabı yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 27 Kasım 2010; 16:13:12 >
  • garip bende xm tuşu hiç kaybolmadı taskbar yönetimi mi ne öyle programlar engelleyebiliyormuş nomad söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Evet PNHT'yi bekliyorum PNHT varsa bende varım. Şu an v51 C6v20 desteğini kesmedim PNHT portlayana dek devam ve bir sürüm daha çıkaracağım. Haftasonunu bulur herhalde.

%99 ihtimalle %100 Türkçe olacak

peki aang açılış sesini insanı daha az korkutacak bir sesle değiştirme gibi bir düşüncen var mı?

bug yok demiştim düzeltiyorum o ses çevreye çok zararlı

• O ses sabit kalacak. Ama forumda daha önce kullanılmamış güzel şeyler verirseniz durum değişir tabi.
    XM Tuşu bende 1 kere bile sorun çıkarmadı. Ciddi söylüyorum 1 kere bile kaybolmadı. Yalnızca Ramblow üzerinden telefonu resetleyince çalışmamıştı birdaha da resetlemedim. Tahminen yarına hazırlıyorum.
  • arkadaslar bende c6 yı yukledım fakat flash olan sitelerde flashlar videolar acılmıyor ayrıca navigasyonda cevrim dısı arama yaptıgımda hicbir sonuc cıkmıyor. neden olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

arkadaslar bende c6 yı yukledım fakat flash olan sitelerde flashlar videolar acılmıyor ayrıca navigasyonda cevrim dısı arama yaptıgımda hicbir sonuc cıkmıyor. neden olur ?

flash videolar açılmıyormu ilginç

• quote:

arkadaslar bende c6 yı yukledım fakat flash olan sitelerde flashlar videolar acılmıyor ayrıca navigasyonda cevrim dısı arama yaptıgımda hicbir sonuc cıkmıyor. neden olur ?

Ne bekliyordun C6 yazılımını yükleyince flash videoları izleyebileceğini mi sanıyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Ne bekliyordun C6 yazılımını yükleyince flash videoları izleyebileceğini mi sanıyordun

sacma sapan konusmayın ilk mesajda flash çalısmaz diye bisey yazmıyor oyle bi not olsaydi belki yuklemezdim bu yazılımı hadi onuda gectik , flash calişmadimadıgı nokianın sitesinden haritada yuklenmıyor suan sehır dısındayım tam navıgasyon ıhtıyacım oldugu anda telefon bı ıse yaramıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

sacma sapan konusmayın ilk mesajda flash çalısmaz diye bisey yazmıyor oyle bi not olsaydi belki yuklemezdim bu yazılımı hadi onuda gectik , flash calişmadimadıgı nokianın sitesinden haritada yuklenmıyor suan sehır dısındayım tam navıgasyon ıhtıyacım oldugu anda telefon bı ıse yaramıyor

Saçmalayan sensin.Orijinal yazılımdaki flash desteği ne ise bunda da o var.Bir fark yok.Bu yazılımda flash ile ilgili bir sorun da yok

Boş keseden sallıyor millet sonra da BAN diye smileyler falan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Kasım 2010; 23:06:54 >

• quote:

Orijinalde Flash nasılsa bunda da öyle. Ayrıca yazılım şu anki sürümüyle henüz deneme aşamasında Navigasyon konumlama yapamıyor onu yarın(haftasonu olduğu için) halletmeye çalışacağım. Laflarınıza dikkat ederseniz iyi olur.
  • Aang67 nin yayınladığı sürümü kullanıyorum şu an için tek eksiği yazdığımız zaman klavye açıldığında taradığınız alanı göremiyorsunuz ve vu yüzden sürekli silme tuşuna basmak zorundasınız . Navigasyon içinde Google Maps en iyisi.(Bana göre)
  • Arkadaşlar yazılımın şu anki haliyle 4 gün 4 saat 2 dk geçti.

Nasıl, güzel değil mi? İnternete girdim, müzik dinledim yine de dayandı Ama her an bitebilir çünkü geceden beri batarya zayıf diyor.

Nasıl bu kadar gittiğini anlatayım; geceleri yatmadan önce hatsıza alıyorum ve okulda da sessizde veya hatsızda tutuyorum, okuldan çıktığım zaman müziğimi dinliyorum internete giriyorum, evde de birkaç kere interneti kullandım. Şimdi biliyorum inanmayacaksınız zaten bende inananamadım

Telefonu aldığımdan beri ilk kez bu kadar uzun gitti şarjı.

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 28 Kasım 2010; 10:44:17 >

• bize nasip olmaz o şarj en fazla 1.5 gün dayanıyor hocam bu akşam gelcekmi yeni versiyon
  • Umuyorum
  • Güzelmiş kardeşim
  • İşte benim hatsız kullanma gibi bir seçeneğim yok
    Her an her arama gelebilir
  • hocam yayınla akşama bizleride mahrum etme.
    şimdiden başarılar teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.