Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun Aang üstadım önce sağlık ama sabırsızlıkla beklediğimizi bil (V52'ye geçmeyen o kadar çok dost varki)
  • Sağolun arkadaşlar. O kadar önemli birşey olmadı maydonoza falan gerek yok ilaçları kullanıyorum yetiyor zaten ağrı mağrı birşey yok düşündüğünüz için teşekkür ediyorum hepinize

Dediğim gibi haftasonu içerisinde herhangi bir aksilik çıkmazsa yetiştireceğim yazılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 1 Aralık 2010; 19:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Sağolun arkadaşlar. O kadar önemli birşey olmadı maydonoza falan gerek yok ilaçları kullanıyorum yetiyor zaten ağrı mağrı birşey yok düşündüğünüz için teşekkür ediyorum hepinize

Dediğim gibi haftasonu içerisinde herhangi bir aksilik çıkmazsa yetiştireceğim yazılımı

Mesaj alındı üstadım tamamdır...

• geçmiş olsun aang 67 usta.
    geç olsun güç olmasın bekleriz ustam.
  • Bu arada ilk defa konferans konuşması yaptım telefondan.

2 arkadaşımla konuştum aynı anda.Çok iyi bir özellik bu telefonun kendinde vardı zaten.Kullanmak bu güne nasip oldu.

Arama ekranı Türkçe olunca daha güzel olucak eminim.

Ayrıca; Konferans konuşmanın kişi sınırı var mıdır ? Ve konuşurken hat çekim gücü azalıyor. Normalde 3.5g oluyor.Ama konuşurken olmadı.
  • quote:

Güzel ama değil mi

Yeni sürümü haftasonuna kadar çıkarmayacağım lütfen ısrar etmeyin. Düne kadar sınavlarla uğraşıyordum ve dün akşam gözüme kaçan yabancı bir cisimden dolayı bugün doktordaydım. Bugün kendime izin verdim perşembe ve cuma da çıkarmayacağım.

Geçmiş olsun kardeşim.Sağlıktan olmak çok kötü birşey.Lütfen dikkat et kendine.Nazar boncuğu istedim MusicXpress bölümüne yöneticiler dikkate almadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: getta

Bu arada ilk defa konferans konuşması yaptım telefondan.

2 arkadaşımla konuştum aynı anda.Çok iyi bir özellik bu telefonun kendinde vardı zaten.Kullanmak bu güne nasip oldu.

Arama ekranı Türkçe olunca daha güzel olucak eminim.

Ayrıca; Konferans konuşmanın kişi sınırı var mıdır ? Ve konuşurken hat çekim gücü azalıyor. Normalde 3.5g oluyor.Ama konuşurken olmadı.

Konferanslanacakta kimsemiz yokki... Dadını çıkarın bakalım..

• Dün konferansla 40 dk konuştum şarj bir diş eksildi gayet iyi bence
  • Herkese teşekkür ederim.

@getta konferans işine hiç girişmedim o konu hakkında birşey bilmiyorum
  • Geçmiş olsun. Göz çok hassas bir organımız kaybederseniz telafisi çok ama çok zor emin olabilirsiniz ...
    Bizde kaynak yaparken gözlerimiz nardı patates koyardık gözlerimize ve hiçbirşeyi göremezdik kar körü gibi bembeyaz o zaman anladım işte göz olmadan hiçbir işin olmayacağını
  • Ve hafta sonu geldi çattı Aang üstad tam Türkçe olan 5800 V51 c6 v20'yi bu akşam ekleyecek sanırım sabırsızlıklıa bekedik beklediğimize değecek eminim...(Herkesin gözü Aang üstadın üstünde).
  • Yarın

Ayrıca ben merak ediyorum siz neler bekliyorsunuz yazılımdan.. Öyle çok büyük bir değişiklik olmayacak.
  • Mesajım bulunsun
  • ben iconları bekleriyorum
  • quote:

Yarın

Ayrıca ben merak ediyorum siz neler bekliyorsunuz yazılımdan.. Öyle çok büyük bir değişiklik olmayacak.

Yeni yazılımdan beklentim.

Şeffaf ve Güzel tema.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 3 Aralık 2010; 18:47:02 >
  • quote:

Yarın

Yazılımın modlu hali zaten mükemmel gereken her güzel şeyi eklemişssin büyük bir beklentimiz yok arama ekranının Türkçe olması dışında (hız ve hassasiyet zaten mükemmel)
  • beyler birkaç gün içinde süper bir sürpriz bekleniyor,boşverin v51 i falan artık.çok kısa zamanda harika bir port edilmiş yazılım çıkacak sabredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

beyler birkaç gün içinde süper bir sürpriz bekleniyor,boşverin v51 i falan artık.çok kısa zamanda harika bir port edilmiş yazılım çıkacak sabredin.

Olsun. Yaptım, olacak.
  • hocam arama ekranı türkçeleştimi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

beyler birkaç gün içinde süper bir sürpriz bekleniyor,boşverin v51 i falan artık.çok kısa zamanda harika bir port edilmiş yazılım çıkacak sabredin.

Olsun. Yaptım, olacak.

Bekliyoruz Tolunay kardeşim...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.