Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

yav arkadaşlar artık dayanamicam soruyorum. bu v20 gerçek mi nokianın yayınladığı bir sürüm mü yoksa pnht falan kendisi mi v20 diye yayınladı. eğer gerçekse link verin kardeşimin c6 tele atalım o zaman cünkü navifirm de bişey çıkmıyor.

v20 gerçek c60 için yayınlanan bir sürüm.
    Ama c6 yazılımı yüklü 5800 da teleondan güncelleyemezsiniz Aang67 kardeşimin yaptığı cfw c6v20 dir ve Kendisi tarafından türkçeleştirilmiştir.
    Yüklemek isterseniz 1.mesaja bakabilirsiniz
  • V20 nokia'nın sitesinde de gözükmüyor. Ben bunun gerçek v20 olduğunu düşünmüyorum. Hatırlarsanız v51'de ilk başta navifirmde gözükmüyordu ama nokia'nın sitesinde gözüküyordu.(avrupa sitesinde)
  • aang67 bu yeni menülü mod bu akşam gelcekmi
  • quote:

olay tamam galiba halletmişsin bide ekranın sağ üst köşesindeki kart simgesi nedir sen mi ekledin ne anlama geliyor

Evet hallettim programların ikonları hariç heryerde N8 ikonları var. O hafıza kartı simgesini ben ekledim Hafıza kartının takılı olduğunu gösteriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

olay tamam galiba halletmişsin bide ekranın sağ üst köşesindeki kart simgesi nedir sen mi ekledin ne anlama geliyor.

acaba v20 ile gelen bir özellik mi hafıza kartı simgesine benziyor o

Aang67 kalan bölümleride türkçeleştirdin mi?

Hafıza kartının takılı olduğunu belirtiyor. Sonradan ekleme. Kalan bölümleri Türkçeleştirmeyeceğim.

quote:

yav arkadaşlar artık dayanamicam soruyorum. bu v20 gerçek mi nokianın yayınladığı bir sürüm mü yoksa pnht falan kendisi mi v20 diye yayınladı. eğer gerçekse link verin kardeşimin c6 tele atalım o zaman cünkü navifirm de bişey çıkmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

V20 nokia'nın sitesinde de gözükmüyor. Ben bunun gerçek v20 olduğunu düşünmüyorum. Hatırlarsanız v51'de ilk başta navifirmde gözükmüyordu ama nokia'nın sitesinde gözüküyordu.(avrupa sitesinde)

Nokia'nın yayınlayacağı sürüm. Navifirm'de çıkmıyor çünkü "Resmi olarak" yayınlanmadı. Resmi olarak yayınlanmadığından da Navifirm'de yayınlanmamış olması normal herhalde. Bildiklerim bu kadar. Yakında yayınlanacaktır diye umuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: infLexible07

aang67 bu yeni menülü mod bu akşam gelcekmi

Gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 21 Kasım 2010; 19:02:10 >

• hocam birşey sorcaktım wirelessle ilgili modlar varmı sunrisede çeken yerlerde aynı modem çekmeyebiliyor pandorada
  • Aang hasta ettiniz adamı yapmayacam diyo türkçeleştirmeyecem diyo deli oldu adam
  • Şuan bu CFW'yi kullanarak telefondan yazıyorum. Çok başarılı bir Cfw olmuş ustam. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infLexible07

hocam birşey sorcaktım wirelessle ilgili modlar varmı sunrisede çeken yerlerde aynı modem çekmeyebiliyor pandorada

Wi-Fi hassasiyeti ile ilgili birşey yapmadım

Arkadaşlar sınavlarım var birkaç gün beklemeniz gerekecek N8 ikonlu ve geliştirilmiş sürüm için.
  • boşver sınavları bu daha önemli gönder sende artık şu dosyaları amma naz yaptın.
  • Çalışmayan OVI Store yerine yenisi yüklenebiliyor.
    OVI Maps 3.06'nın son sürümü entegre edilmemiş. Son sürüme güncelleme yapılmak istendiğinde hata veriyor. Son sürüm entegre edilebilir veyahut tamamen çıkartılıp manuel kurulumu sağlanabilir.
    Nokia Messaging 10.2 kurmaya çalıştığımda İşlem Başarısız hatası alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

Çalışmayan OVI Store yerine yenisi yüklenebiliyor.
    OVI Maps 3.06'nın son sürümü entegre edilmemiş. Son sürüme güncelleme yapılmak istendiğinde hata veriyor. Son sürüm entegre edilebilir veyahut tamamen çıkartılıp manuel kurulumu sağlanabilir.
    Nokia Messaging 10.2 kurmaya çalıştığımda İşlem Başarısız hatası alıyorum.

OVI Maps şu anki sürümde hata veriyor. Çalışıyor ama hiçbir şekilde konumlama yapamıyorsunuz. Sonraki sürümde düzelteceğim inşallah.
  • hocam mesajlardaki conversations a scroll eklenebilir mi kaydırma çubuğundan zor oluyor da?
  • Bu galiba bug . Mesajlarda mesaj yazarken taradığım kısmı göremiyorum ama sil yaptığımda taradığımı sandığım yer siliniyor
  • hepsinimi indirmem lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qasha

hepsinimi indirmem lazım ?

menülerden istediğin 1 tanesini hani şu 4x4 4x3 4x5 olanlardan hoşuna giden 1 tanesini ve "
    Yukarıdan İndirdiklerinizi Linteki İle Tek klasörde birleştirip Flaşlayın:http://www.multiupload.com/4TN95BVKEL" bunu indirip hepsini 1 klasöre çıkartıp flash atıyorsun
  • arkadaşlar orjinal v52den pandoraya geçmek telefonun göçmesine sebep olur mu?
  • Aman sakın geçmeyin. Sonuçta Pandora V51 üzerine prot edilmiş C6 V20. Sakın geçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

Aman sakın geçmeyin. Sonuçta Pandora V51 üzerine prot edilmiş C6 V20. Sakın geçmeyin.

şuan pandoradayım v52yi bir deneyip geri pandoraya döneyim demiştim neyse v52 üzerine port edilmesini bekleyeceğiz artık aang yapmayı düşünüyor mu?
  • Düşünüyordur büyük ihtimal. Pnht'nin C6 Fwsini v52'ye göre düzenlemesini bekliyordur.
  • Evet PNHT'yi bekliyorum PNHT varsa bende varım. Şu an v51 C6v20 desteğini kesmedim PNHT portlayana dek devam ve bir sürüm daha çıkaracağım. Haftasonunu bulur herhalde.

%99 ihtimalle %100 Türkçe olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 25 Kasım 2010; 22:33:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.