Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Yaarın türkçe karakter eklenmiş arama butonunda tam türkçe yapdımıydı tamamdir onu kurarız tamam

Arama ekranının neresi türkçe olcak yazıları mı ? Bence gayet iyi değil mi ?

Şimdi ayarlarımı yapıcam ondan soruyorum tekrar tekrar ugrasmayayım diye ?

arama butonu ararken yazan yazılar onları türkçe yapacak

• quote:

quote:

Yaarın türkçe karakter eklenmiş arama butonunda tam türkçe yapdımıydı tamamdir onu kurarız tamam

bencede gayet iyi ama yarına neler olur bilinmez

• Yarın ola Hayır ola
  • Bu arada yer imlerine mobil dh iyi olmuş keşke ücretsiz olsa

• quote:

quote:

quote:

Yazılım da hata bulan var mı ?

Kesinlikle hiç bir hatası yok

Biraz önce yazılım güncelleme bölümüne girdim wifi açık tabi önemli yeni yazılım dedi tıklasam telefon aynen uçuyor demi

Tamam o zaman

Aynen uçar yapma

hocam nasıl yani anlayamadım donanımları falan kullanılmaz hale mi geliyor uçuyor derken? :S

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

quote:

quote:

Yazılım da hata bulan var mı ?

Kesinlikle hiç bir hatası yok

Biraz önce yazılım güncelleme bölümüne girdim wifi açık tabi önemli yeni yazılım dedi tıklasam telefon aynen uçuyor demi

Tamam o zaman

Aynen uçar yapma

hocam nasıl yani anlayamadım donanımları falan kullanılmaz hale mi geliyor uçuyor derken? :S

Orj n97 yazılımı kurar telefonda buna uygun olmadığı için telefon kullanılmaz hale gelir

• quote:

quote:

internet o kadar yavaski bi turlu indiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

quote:

Ben 10 dk da indirdim. yine geç.Normalde 2 dk da iniyor 60 mb üstü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

quote:

Ben 10 dk da indirdim. yine geç.Normalde 2 dk da iniyor 60 mb üstü.

cepnet var denemiyorum bile komsu sagolsun

• Bizim komşular öyle bir kıyak yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 18 Kasım 2010; 2:08:55 >
  • herkese ıyı bayramlar

arkadaslar 5800 telefonu alalı 1 kac ay oldu oncelerı pek kurcalamasamda sonraları cesıtlı programlar kurmaya basladım ve bu kurulumlar sırasındada cesıtlı hatalar oldu sertıfıka

hatası , ısde guvenılmeyen sunucundan zart zurt hatası felan , bıraz arastırdıktan sonra anladımkı bu gıbı seylerle uğrasmamak ıcın ve telefonu optımum duzeyde kullanmak ıcın

hacklemek gerekıyormus yanı yenı cfw yuklememız lazım

mesela ben bu topıcdekı cfw yı yuklemek ıstıyorum fakat elımde cfw yuklemek ıcın gereklı programlar yok vede nasıl yapacağımıda tam olrak bılmıyorum , elımden ıyı kotu ıs gelır kazma bı ınsan değilim fw atarken nelere dıkkat etmem gerektığını gosteren bır yazı yada resım gıbı bı dokuman olursa sıkıntı yok

bu noktada sızlerden rıcam

- cfw yukleyebılmem ıcın gereklı programlar neler ? (lınklerıde verırsenız daha bı cok memnun olurum)
    - kurulumda nelere dıkkat etmem gerekıyor ?

konularında bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

herkese hayırlı geceler ve hayırlı bayramlar

• gerekli programlar

1-JAFSetup1.98.62 ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-5

http://www.mega***upload.com/?d=XGMNEVOI Aradaki yıldızları kaldırın

Alternatif Link
    http://rapid***share.com/files/399454722/JAFSetup1.98.62_ve_OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5.rar.html Aradaki yıldızları kaldırın

2-Ovi suit
    http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/nokia-ovi-suite

JAF dosyalarını indirmeden/çekmeden önce antivirüs programlarınızı ve firewall açıksa kapamanızı
    ,mümkünse daha sonra tekrar kurmak üzere bilgisayarınızdan silip bilgisayarınızı tekrar başlatmanızı öneririm.
    JAF kurulumuna geçmeden bilgisayarınızdaki kurulu olan Nokia PC Suit veya OVi Suit programını silin,
    JAF kurulumu yaptıktan sonra bu programlardan herhangi birini tekrar kurun fakat disable edin,
    yani cihaza flash atarken JAF ile birlikte çalışmasın.Silin dememin sebebi JAF ile gelen cable driver eski bu yüzden.

JAF HATALARI :

1- OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 i çalıştırdığınızda Box driver not installed hatası verirse ; OK deyip kuruluma geçin JAF programı çalışacaktır.

burasını iyice oku

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42917419

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay54 -- 18 Kasım 2010; 4:03:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

herkese ıyı bayramlar

arkadaslar 5800 telefonu alalı 1 kac ay oldu oncelerı pek kurcalamasamda sonraları cesıtlı programlar kurmaya basladım ve bu kurulumlar sırasındada cesıtlı hatalar oldu sertıfıka

hatası , ısde guvenılmeyen sunucundan zart zurt hatası felan , bıraz arastırdıktan sonra anladımkı bu gıbı seylerle uğrasmamak ıcın ve telefonu optımum duzeyde kullanmak ıcın

hacklemek gerekıyormus yanı yenı cfw yuklememız lazım

mesela ben bu topıcdekı cfw yı yuklemek ıstıyorum fakat elımde cfw yuklemek ıcın gereklı programlar yok vede nasıl yapacağımıda tam olrak bılmıyorum , elımden ıyı kotu ıs gelır kazma bı ınsan değilim fw atarken nelere dıkkat etmem gerektığını gosteren bır yazı yada resım gıbı bı dokuman olursa sıkıntı yok

bu noktada sızlerden rıcam

- cfw yukleyebılmem ıcın gereklı programlar neler ? (lınklerıde verırsenız daha bı cok memnun olurum)
    - kurulumda nelere dıkkat etmem gerekıyor ?

konularında bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

herkese hayırlı geceler ve hayırlı bayramlar

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42917419

işlem basit ama iyice oku sen yine

• yazılımda görünen hata tema efekti çok kötü bi efek aang mi ekledi yoksa ilk halimi böyledimi bilmiyorum birde tema efektini açınca menude ana ekrana geçerken 5800 orginal ana ekranı gözüküyor yanlız 1 saniye den kısa bi süre gözüküyor yinede insanı gıcık ediyor

birde hata değilde benim görüşüm 2. ana ekrandaki saati kaldırmanız birde ovi music müzik bölümünde ölesime durmasın içimizden kaçımız ovi den music indiriyor ? bu iki hata için her fw yeniden düzenleyip 2. ekrandaki saati açıp ovi musici kaldırıp yerine ttpodu alıyorum

yazılımı akşam yüklemiştim güncelleme varmı varmı diye v51 dönüş yaptım şimdi tekrar yüklüyorum bakalım başka hata çıkıcakmı
    en azından rompatcher patchleri hafıza kartından okuyor :)

yazılım sürümden tnly diyor kimdir forumda göremedim yazılımı kim tr yapmışsa eline sağlık

• 3 sorum olacak. TTpod, DZMusickey ve opera sorunsuz çalışıyor mu bunda. 3'ü nerde ben ordayım. Opera ve dzmusickey c6larda çalışmıyordu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi
    3 sorum olacak. TTpod, DZMusickey ve opera sorunsuz çalışıyor mu bunda. 3'ü nerde ben ordayım. Opera ve dzmusickey c6larda çalışmıyordu da.

Opera çalışıyor ki sadece kapanma sorunu var
    Dzmusic yüklenemiyor
    TTpod da ufak sorunlar var ama çalışıyor
  • quote:

Telefon açırken nasıl korktugumu bilemezsiniz. Dalmışım ses geldi ı can play touch falan diye zıpladım.

Bu arada ilk gözlenimlerim dokunmatik hassasiyeti aşırı derecede yüksek ve arama ekranı gayet güzel.Yazı tipini de beğendim

Ellerine sağlık. Buna beta demek ne kadar doğru bilemiyorum.Hakaret yani

O sesi başka bir CFW'de bulmuştum hoşuma gitti aldım bende

quote:

Bu arada yer imlerine mobil dh iyi olmuş keşke ücretsiz olsa

Ücretsiz sanıpta girmemişsindir umarım

Beğenmene sevindim.

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Sakın ha güncelleme yapmayın telefona yazık olur.

@Hakan abicim ilk mesaja ekliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

yazılımda görünen hata tema efekti çok kötü bi efek aang mi ekledi yoksa ilk halimi böyledimi bilmiyorum birde tema efektini açınca menude ana ekrana geçerken 5800 orginal ana ekranı gözüküyor yanlız 1 saniye den kısa bi süre gözüküyor yinede insanı gıcık ediyor

birde hata değilde benim görüşüm 2. ana ekrandaki saati kaldırmanız birde ovi music müzik bölümünde ölesime durmasın içimizden kaçımız ovi den music indiriyor ? bu iki hata için her fw yeniden düzenleyip 2. ekrandaki saati açıp ovi musici kaldırıp yerine ttpodu alıyorum

yazılımı akşam yüklemiştim güncelleme varmı varmı diye v51 dönüş yaptım şimdi tekrar yüklüyorum bakalım başka hata çıkıcakmı
    en azından rompatcher patchleri hafıza kartından okuyor :)

yazılım sürümden tnly diyor kimdir forumda göremedim yazılımı kim tr yapmışsa eline sağlık

Tema efekti gayet güzel bence. Yatay geçiş efekti var güzel, menü geçiş efekti var o da güzel. Ayrıca menüden çıkınca ana ekran 1 saniye falan görünmüyor biraz uçmuşsun
    İnsanlar saati orada istemiyorlar ki bende istemiyorum ayrıca müzik ekranını da düzenlemek istemedim.

TLnY BENİM. Yazılımı sıfırdan ben hazırladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 18 Kasım 2010; 17:23:10 >

• 4x4 ü ne zaman ekleyeceksin?
  • efeckt ler benimde hoşuma gitmedi 40 tane efeckt dosyası buldum birini yükleyeyim dedim oda şimşekli denk geldi telefon çok kasıyo
  • Aang üstadım 4*4 menü düzenli olanı bugün ekleyebilirmisin lütfen akşama bende yükleyeyim çok makbule geçer....Emeğine sağlık..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.