Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Aang seni bekliyorum walla türkçe karakteri yapdın şu arama butonuda yapdın mı komple bi kurarım biter cfw işi

Yarın bakacağım ya çok uzun sürecekse tamamını Türkçeleştiremeyebilirim gidişata bağlı.

@getta tavsiye veripte yönlendirmek istemiyorum. Alırsın, beğenmezsin sonra bana kalır diye korkuyorum

CaNeRR kardeşim sen bence bu hali ile bir kur derim.Çünkü Türkçeleştirmek gereken benim görebildiğim 3 adet dosya var ve uzun bir uğraş gerektirecek.çünkü 200 civarında satır var ve dosyaların limitlerine müdahale edilemediği için tamamı Türkçeleştirilemeyebilir.Veya biraz sabırlı olalım zaten Nokia tarafından Türkçe dil dosyaları çıkacaktır.

• 3'le sınırlı değil. 700'e yakın satır var dedi yabancı adamın biri. Yazma dili için konu açmıştım zamanında Birkaç dosya Türkçeleştirip bırakabilirim
  • quote:

3'le sınırlı değil. 700'e yakın satır var dedi yabancı adamın biri. Yazma dili için konu açmıştım zamanında Birkaç dosya Türkçeleştirip bırakabilirim

En kısa zamanda indirip deneyeceğim :)
  • quote:

3'le sınırlı değil. 700'e yakın satır var dedi yabancı adamın biri. Yazma dili için konu açmıştım zamanında Birkaç dosya Türkçeleştirip bırakabilirim

Ben sadece arama ekranı için demiştim.tamamını hesaba katmadım.
  • Tamam o zaman sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Aang seni bekliyorum walla türkçe karakteri yapdın şu arama butonuda yapdın mı komple bi kurarım biter cfw işi

Yarın bakacağım ya çok uzun sürecekse tamamını Türkçeleştiremeyebilirim gidişata bağlı.

@getta tavsiye veripte yönlendirmek istemiyorum. Alırsın, beğenmezsin sonra bana kalır diye korkuyorum

CaNeRR kardeşim sen bence bu hali ile bir kur derim.Çünkü Türkçeleştirmek gereken benim görebildiğim 3 adet dosya var ve uzun bir uğraş gerektirecek.çünkü 200 civarında satır var ve dosyaların limitlerine müdahale edilemediği için tamamı Türkçeleştirilemeyebilir.Veya biraz sabırlı olalım zaten Nokia tarafından Türkçe dil dosyaları çıkacaktır.

eyw usta zaten bu haliyle kurdum mükemmel çalışıyo çok hızlı yani ben dedim hani olursa hemen diye yoksa bi önemi yok

• quote:

Tamam o zaman
  • Tebrikler
  • Bende tebrik ederim güzel çalışma , emeğine sağlık..
  • arkadaslar simdi annemin telefonu sayilir annemde performansindan sikayetci oldugu icin bunu indircem ama telefona biis olmasini istemiyorum acaba nasl kurabilirim ek bi program indirmek gerekiyomu flashlamak falan demissiniz ama telefonuda bozmak istemiyorum
  • Önce CFW konuları ile ilgili farklı birkaç konuya göz at, Nedir ne değildir, ne işe yarar, avantajı nedir, nasıl bir yol izlemelisin falan...

Anladığım kadar bu konular için yenisin; biraz sabır gösterip yapacağın işlemleri bilinçli ve bilgi birikimi ile yapmak sana cesaret verecektir.

Çok bir zorluğu yok ama dikkat edeceğin belli başlı kavramlar var, önce yapılan işlemin cihaz için ne anlama geldiğini kavraman gerekir.

Önce acele etmeden konuyu kendi açından sindir sonrası zaten çorap söküğü gibi akacaktır.

Şimdiden kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzYumy

arkadaslar simdi annemin telefonu sayilir annemde performansindan sikayetci oldugu icin bunu indircem ama telefona biis olmasini istemiyorum acaba nasl kurabilirim ek bi program indirmek gerekiyomu flashlamak falan demissiniz ama telefonuda bozmak istemiyorum

• Ve nihayet Büyük buluşma...

Yükledim muhteşem bir şaheser çıkarmışlar Aang üstad-fatih üstad ve emeği geçen dostlara sonsuz teşekkürler beklediğimdende güzel bir FW olmuş keyifle kullanacağım...

• @estami

Hangisini kurdun 4x4 olan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

@estami

Hangisini kurdun 4x4 olan mı ?

Evet Getta üstadım 4*4 olan kurulu şu an telimde ve çok güzel, çok hızlı bir FW, çok beğendim .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 18 Kasım 2010; 21:56:15 >
  • Güle güle kullan hocam. Ben 4x3 kurdum. Ama telefon çok hızlı ve dokunmatik hassasiyeti mükemmel.Maşallah diyelim
  • quote:

Güle güle kullan hocam. Ben 4x3 kurdum. Ama telefon çok hızlı ve dokunmatik hassasiyeti mükemmel.Maşallah diyelim

Teşekkürler değerli üstadım aynen hızlı ve dokunmatiği fevkelade zaten bu FW'nin ingilizcesini kullanıyordum....
  • Aslında bunu kurduktan sonra da ingilizce kullansak.Daha stabil olur.
  • quote:

Aslında bunu kurduktan sonra da ingilizce kullansak.Daha stabil olur.

Ama böyle modlanmış değil ingilizce hali 20 kısayol auto installer thinkchange yok ve menü düzeni 4*3
  • Anladım..Cevabın için teşekkürler.
  • çok temiz çok hızlı teşekkürler

ekleme: Tepki süresi inanılmaz düşük psikolojik falan değil gerçekten yazılım müthiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007anil -- 18 Kasım 2010; 23:27:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.