Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durun yaw adam arama butonunu türkçe yapacak %100 türkçe olcak onu kurcaz türkçe karakteride yapdı zaten gidin 3x4 kurun nolcak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Aang üstadım 4*4 menü düzenli olanı bugün ekleyebilirmisin lütfen akşama bende yükleyeyim çok makbule geçer....Emeğine sağlık..

4x4 olarak düzenledim.upload'a verdim.Şu an dışarı çıkıyorum.1 saat kadar sonra linki cepten veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Aang üstadım 4*4 menü düzenli olanı bugün ekleyebilirmisin lütfen akşama bende yükleyeyim çok makbule geçer....Emeğine sağlık..

4x4 olarak düzenledim.upload'a verdim.Şu an dışarı çıkıyorum.1 saat kadar sonra linki cepten veririm.

Teşekkürler Fatih üstadım sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Arama ekranının türkçe oldugu yeni yazılıma şeffaf temeda ekleyebilirmisin ?

Bu arada sound waves temasının olmaması cok iyi

Fuşya pembe'de delikanlıyı bozar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Teşekkürler Fatih üstadım sabırsızlıkla bekliyoruz.

Buyur kardeşim ,güle güle kullanın.

PANDORA_2ndEdition_Beta_by_TLnY_4x4 - TIKLA iNDiR

• quote:

Buyur kardeşim ,güle güle kullanın.

Çok ama çok teşekkürler değerli üstadım...

• yazma dili türkçe mi bu fatih arkadasın paylaştıgı link...ben ilk mesajdakini indirdim ama 4x4 olsa daha iyi
  • @Fatih abi ellerine sağlık. Çok iyi yaptın

Arkadaşlar kusura bakmayın bugün evde değildim henüz başlamadım. Yarına kayabilir

Creative ep-630 aldım müthiş birşey bu ya

Edit: Türkçe yazma dili eklenmiş sürüm diye ekledim 4x4 linkini. Şimdi estami'nin yazıyı ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 18 Kasım 2010; 17:22:07 >
  • quote:

Çok ama çok teşekkürler değerli üstadım...

Birşey değil kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

@Fatih abi ellerine sağlık. Çok iyi yaptın

Arkadaşlar kusura bakmayın bugün evde değildim henüz başlamadım. Yarına kayabilir

Edit: Türkçe yazma dili eklenmiş sürüm diye ekledim 4x4 linkini. Şimdi estami'nin yazıyı ekliyorum.

Elim değdikçe eve uğradıkça paketleyip yüklüyorumŞimdi de 4x5 olanı aketleyip uplodım.Link aşağıda

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

yazma dili türkçe mi bu fatih arkadasın paylaştıgı link...ben ilk mesajdakini indirdim ama 4x4 olsa daha iyi

Yazma dili Türkçe kardeşim.Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.

PANDORA_2ndEdition_Beta_by_TLnY_4x5 - TIKLA iNDiR

• bilgisayar çöktü formatlamak zorunda kaldım bütün dosyalarım gitti herşeyi sil başdan kuruyorum
  • quote:

@Fatih abi ellerine sağlık. Çok iyi yaptın

kulaklık çok farkediyormu beyaz var bende pek sevmedim kalitesini ie4 vardı ama tek kulakcıgı koptu güzelse bizde alalım ep630 dan

• beyler bu 4x4 4x5 falan nedir.. birisi inceden anlatabilir mi? 5800'a hepsi oluyor mu şimdi bunların anlamadım ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedyaCanavarı

beyler bu 4x4 4x5 falan nedir.. birisi inceden anlatabilir mi? 5800'a hepsi oluyor mu şimdi bunların anlamadım ben ?

menüdeki ikonların diziliş şekilleri çok önemli birsey degil hepsine uyar
  • quote:

kulaklık çok farkediyormu beyaz var bende pek sevmedim kalitesini ie4 vardı ama tek kulakcıgı koptu güzelse bizde alalım ep630 dan

10 TL'lik kulaklıklara göre harika. Beğendim kulaklığı. İlk adam gibi kulaklığım bu olmuş oldu böylece Beyaz ep-630

Bu arada Dil çevirmeye bugün başlamıyorum. Yarın vaktim olursa başlayacağım. Müzik ile kafa bulayım biraz film izleyeyim vb. takılayım işte

• quote:

quote:

10 TL'lik kulaklıklara göre harika. Beğendim kulaklığı. İlk adam gibi kulaklığım bu olmuş oldu böylece Beyaz ep-630

Bu arada Dil çevirmeye bugün başlamıyorum. Yarın vaktim olursa başlayacağım. Müzik ile kafa bulayım biraz film izleyeyim vb. takılayım işte

güle güle kullan

• 4x4 dosyayı cep tlf indirdim,fakat pc den, cepten indirdiğim dosyaya ulaştığımda pc ye aktaramıyorum erişim engelli diyor.fikri olan varmı?yani telefon içine indirdiğim bi rar dosyasını pc ye nasıl alabilirim.
  • Aang seni bekliyorum walla türkçe karakteri yapdın şu arama butonuda yapdın mı komple bi kurarım biter cfw işi
  • quote:

quote:

Bu ep-630 çok mu iyi alsam mı acaba ?

Bu arda güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi
    3 sorum olacak. TTpod, DZMusickey ve opera sorunsuz çalışıyor mu bunda. 3'ü nerde ben ordayım. Opera ve dzmusickey c6larda çalışmıyordu da.

Opera çalışıyor ki sadece kapanma sorunu var
    Dzmusic yüklenemiyor
    TTpod da ufak sorunlar var ama çalışıyor

Ben opera çalışmıyor demedimki. Düzgün çalışıyor mu dedim. Bunda da çalışmadığına göre ban yaramaz. Ben en iyisi v51 yükleyim yine. Opera kapanma sorunu yok gibi, dzmusickey çalışıyor ve ttpodda çalışıyor. Neden bu kadar c6nın yandan yemişi sistemlerde ısrar ediliyor anlamış değilim. Ekrandaki widgetler de son derece kullanışsız. Sadece menüdeki ikonlar ekrana geliyor. Ama mesela oratsu mis gibi. Uzun zamandır v51 güncel ve güzel bir mod bulamıyorum. Varsa yoksa c6. Ben bi artısını göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Aang seni bekliyorum walla türkçe karakteri yapdın şu arama butonuda yapdın mı komple bi kurarım biter cfw işi

Yarın bakacağım ya çok uzun sürecekse tamamını Türkçeleştiremeyebilirim gidişata bağlı.

@getta tavsiye veripte yönlendirmek istemiyorum. Alırsın, beğenmezsin sonra bana kalır diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 18 Kasım 2010; 18:43:16 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.