Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: judgedred

quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

sanki bana biraz yavas gibi geldi arkadaslar

Ciddi misin?

Bende çok hızlı

evet ciddiyim yaw birol trnin orj. v52 hackli modifiyeliyi kullanıyordum telefon müthişti surati ama gel gorki ondada fotolara girince donmalar ve müziklere girince donmalar oluyordu bu cfw bana cok yavas geldi su anda alışkanlıkta olabilir tabi

bu arada bir türlü yerimide bulamadım gps de internetlede bulamıyor nedenini cozemedim haritalarda yüklü ama bilmiyorum onunla ugrasıyorum

ama yigidi oldur hakkını yeme su anda en sorunsuzu pandora

Menü > yer > gps verisi > konum > seçenekler > uydu durumu ( pencerenin yanında beklet 15-20 dk mavi cubuklar gelene kadar.)

Aynen en sorunsuz.

• getta saolasın yaw yardımın icin ama zaten direk internetten baglanıyorum gene baglanmıyoki dedimya birol trnin ki vardı die catır catır giriyodu ozaman bunda neden bole oldu anlamadım 3.6 haritasını direk cities klasorune kopyaladım ondanmıdırki gerci hep ole yapıyorum ama
  • yavaş diyemeyiz ama aşırı hızlı diyenlerede katılmıyorum ama gayet stabil ve kullanışlı.n8 ikonları tam olarak bitek bunda var kamerayı kullanmamam rağmen hata alcakmıyım diye ara ara bakıyorum ama sorunsuz ben hiçbi sorunla karşılamadım daha...
  • Bence hizi gayet normal.. Kararli çalıştırması daha önemli ve çok stabil. Hız hersey değildir.. Hız felaket getirir..:)
  • quote:

getta saolasın yaw yardımın icin ama zaten direk internetten baglanıyorum gene baglanmıyoki dedimya birol trnin ki vardı die catır catır giriyodu ozaman bunda neden bole oldu anlamadım 3.6 haritasını direk cities klasorune kopyaladım ondanmıdırki gerci hep ole yapıyorum ama

Yok aslında ovi maps > güncelle > yeni harita ekle > europa > Türkiye haritasını indirebilirdin. wifi ile hiç sorun yaşamazdın.
  • tamam yaw hız normal dedimya ben diger kullandıgımla karsılastırdıgım icin öle geldi zaten dediginiz gibi su anda en stabil olan ve sorunsuz olan

bide paintkiller tarzı bi cfw yapsa bizim aang usta cok iyi olcak gercekten
  • teşekkürler. peki hamgi dosyanın hangi efekte etki ettiğini nasıl öğrenebiliriz? ben 3 tane denedim diyelim birinde ekranın yatmasını diğerinde menünün açılmasını sonuncusundaysa uygulamaların açılmasını beğendim bunları nasıl toplayabilirz acaba? varmıdır böyle bir kaynak. ingilizce vs. olması fark etmez.
  • arkadaşlar bildirimler widgetinde arama geldiğinde tıklıyorum widgete ara seçeneği çıkmıyor hiçbirşey olmuyor sizde durum nedir 2 5800da yaşadım 2side pandora
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

arkadaşlar bildirimler widgetinde arama geldiğinde tıklıyorum widgete ara seçeneği çıkmıyor hiçbirşey olmuyor sizde durum nedir 2 5800da yaşadım 2side pandora

önceki pandora da bildirimler widgeti vardi şimdi bakıyorum bulamadım
  • Senin için simdi denedim .. tekrar arama yapıyor
    . Sanırım sen sonradan mod ekliyorsun. Senin tam ekran menü kurmak istemiştim sorumlu diye vaz geçtim..42 sentez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 3 Ocak 2011; 21:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Senin için simdi denedim .. tekrar arama yapıyor
    . Sanırım sen sonradan mod ekliyorsun. Senin tam ekran menü kurmak istemiştim sorumlu diye vaz geçtim..42 sentez

dayıma kurduğum tam ekran modlu değil ondada aynı sorun var tam ekran modunda bir hata yok yani normal meü moduyla aynı
  • Valla deniyorum gayet normal.
    Sana kolay gelsin..
  • quote:

quote:

arkadaşlar bildirimler widgetinde arama geldiğinde tıklıyorum widgete ara seçeneği çıkmıyor hiçbirşey olmuyor sizde durum nedir 2 5800da yaşadım 2side pandora

getta bildirimler widgeti auto installerda kurman lazım
    42sentez özellikle denedim bende öyle bi sorun yok çakısan bir program olabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 3 Ocak 2011; 21:27:19 >
  • olabilir çünkü thingchange klasörünü dayımada attım programlar falan hep aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

quote:

getta bildirimler widgeti auto installerda kurman lazım
    42sentez özellikle denedim bende öyle bi sorun yok çakısan bir program olabilir belki

Tamam halletim teşekkürler.

42sentez42 senin için denedim sorun yok

• beyler dosyalar indi şimdi kuracağım CFWyi batarya konusundaki değişim nedir son olarak bunu sorayım
  • arkadaşlar acemiyim rompatcher nedir? nasıl kullanmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz? gerekli ayarları nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

beyler dosyalar indi şimdi kuracağım CFWyi batarya konusundaki değişim nedir son olarak bunu sorayım

Çok oynamazsan 3 gün rahat gider.
  • teşekkürler, önceye göre diyorum yani orj v52ye göre bataryada artma eksilme var mı? ve hız olarak artma eksilme. sondu bunlar :)
  • 6 tane dosya indiriyoruz, 3ünü kullanıyoruz.. diğerleri ne işe yarıyor?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.