Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktaysar

6 tane dosya indiriyoruz, 3ünü kullanıyoruz.. diğerleri ne işe yarıyor?

sen hepsini koy klasörün içine elbet bir işe yarıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknesS16

arkadaşlar acemiyim rompatcher nedir? nasıl kullanmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz? gerekli ayarları nelerdir?

rompatchera girip open4 all gibisinden bir yama var ona tıkla yeşil olacak daha sonra seçenekler de otomatik çalıştırmı artık neyse onun gibi bişey çıkar onu seç tamamdır
  • galeriyi nasıl kısıtlarız her yerden alıyo resimleri programların resimleri fln çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

jaf içinde 3ü kulanılıyor, diğerlerini de kulanıyor muyuz? kurulumu vs. okudum hepsini ama o fazlalığa kafam takıldı.
  • quote:

quote:

quote:

jaf içinde 3ü kulanılıyor, diğerlerini de kulanıyor muyuz? kurulumu vs. okudum hepsini ama o fazlalığa kafam takıldı.

Evet öyle ama işe yaramasa koyulmazdı vardır bir sebebi.
  • Orijinalden alıntı: DoodLez_06

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Evvvvvet beyLer Telefon nasıl olmuş sonuna kadar İzleyin ve Yorumunuzu yaPın

Pandorayı tam ekran menü yaptım tema ve tema efektini değiştirdim SPB mobile yükledim beraber süper oldu
    PANDORA ve SPB MOBİLE :)

birşey soracağım yani klasör oluşturduktan sonra klasör ikonunu değiştirebiliyormuyuz? değiştiremiyorsak bu pandora değil gibi

kullandığım kesinlikle PANDORA herhangi yeni klasör felanda eklemedim ben :) orjinal Aang67 arkadaşımızn yapmış olduğu klasörlerdir :)
  • quote:

quote:

quote:

yav arkadaş zaten hepsi iniyor o rar içinde neden koymamakta ısrar ediyorsun neden kurcalıyorsun koy gitsin zaten hepsini indirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Şu efekt oLayıı detayLı anLatabiLecek varmı veya video Lu:) Hiç bişekiLde kuLLanamıyorum efektLeri...

@ErsinBoz arkadaşımıızın anlatımı bide bunu deneyin

Manuel olarak tema efekti değiştirme

1 - Ayarlar - temalar - genel - seçenekler - tema efekti - kapat

2 - ROMPatcherden Open4All RP+ yaması aktif edip otomatik yapın her zaman lazım olur

3 - C2Z Maker programını telefonunuza kurun yüklendikten sonra programı açıp seçenekler ve generate deyin C2Z yamasını hafıza kartınıza atıcak artık C2Z Maker ile işimiz yok
    C2Z Maker Download Linki (91.55 KB) :
    http://www.multiupload.com/DQ2KDCVJY6

4 - Pandorada patches klasörü C'ye gömülü olduğu için göremezsiniz Xplore veya FileBrowser ile C2Z yamasını hafıza kartına attığımız yerden C patches klasörü içerisine kopyalayın

5 - Tekrar ROMPatchera girin C2Z yaması aktif edip otomatik yapın

6 - Elimizdeki effects klasörünü yine Xplore veya FileBrowser ile C Resource klasörü içersine kopyalayın

7 - İşlemimiz bitti ayarlar - temalar - genel - seçenekler - tema efekti - açık dedikten sonra yeni tema efektiniz aktif olucaktır

serhat_silvan arkadaşımızın kullandığı tema efekti için

Download Linki (715.82 KB) :
    http://www.mediafire.com/?1tt86l3stqgxg9m

stone2627 arkadaşımızın 42 adet tema efekti paketi için
    NOT :
    İndiğiniz dosyada mesela Fresh efektini kullanmak istiyosunuz C Resource içersine Fresh klasörünü değil Fresh klasörünün içindeki effects klasörünü kopyalayacaksınız (genel olarak yapılan hata bu)

Download Linki (14.05 MB) :
    http://www.mediafire.com/?8gguu1asci06abb

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet öyle ama işe yaramasa koyulmazdı vardır bir sebebi.

eyvallah koymamakta ısrar etmiyorum, sebebini merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 3 Ocak 2011; 22:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizgezgin
    galeriyi nasıl kısıtlarız her yerden alıyo resimleri programların resimleri fln çıkıyo

benimde Aang67den istediğim bu resimler sadece resimler klasoründen görülsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

galeriyi nasıl kısıtlarız her yerden alıyo resimleri programların resimleri fln çıkıyo

Aslında görmesini istediğimiz klasörleri seçebilsek çok daha iyi olur.
  • Yav bi tek bende var galiba hard formatta attım ama resimlerin bazıları hala görüntülenemiyor. Yeniden flash atıcam bakalım nolcak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

Aslında görmesini istediğimiz klasörleri seçebilsek çok daha iyi olur.

fotoğraflarda gorunmesıni ıstemedığiniz fotograf ve vidyolarınızı hafıza kartı içıne media diye klasör açıp içıne atın kesin olmasada bi çözüm.
    İnanmazsıniz burda yağmur yağıyo telefon cebimde ıslanmış açtım kuruttum bi sorun yoktu 1 saat önce bi gitti dedim işi bitti heralde 1 saattir kurutuyorum bildığim tüm yontemleri denedım sonunda açıldi.inşallah tekrar gitmez :(

• Kuramadım telefonu tanınamamıştım bir türlü ama kapalıyken powera basınca "Nokia Usb Flashing" olarak tanıdğı için en azından CFW atar diye düşünmüştüm. Aşağıda resmini koydum.
    Belki yüz kere format atıp ovi suite, cleaner ile temizleme bin tane işlem yaptım yok olmuyor tanıtamıyorum bununla ilgili başlık bile açmıştım teknik yardıma burda da bir msj olsun belki çözen biri çıkar. Teşekkürler yine de.

bu da sorunum ;http://forum.donanimhaber.com/m_42941202/tm.htm

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

• Önce telefona hard format at.

Sonra bilgisayardaki herşeyi sil ovi jaf vs...

Sonra glary utilties ccleaner gibi programlarla 2 kere temizle.

Sonra ovi suit kur reset at bilgisayara sonra telefonu pc modu depolama modu hepsini tanıt. sonra yeniden başlat sonra jafı kur bir kere flashla orda da tanıyacak usb'yi sonra uyarı verir. herşeyi baştan yap düzelir.
  • @getta çok sağ ol yukarda linki vermiştim daha önce de dediklierini yaptım, PC 5800ı tanımıyor nedense,
    takıyorum "Nokia 5800 bulundu" diyor, yüklemeye başlayınca "usb composite device" olarak yüklüyor ve
    sonrasında da "usb 2.0" adında 5 adet soru işareti çıkıyor, onları uygun driver bulunamadı diyerek yüklemiyor.
    Cleaner da yaptım, hard format attım, elle driver da göstermeye çalıştım herşeyi denedim, sonuçta "Nokia Usb Flashing" olarak tanıdığı için
    açıkken tanımasa da CFW kurarım sanmıştım olmadı. Başka bir bilgisayara taktığımda o bilgisayar tanıyor Telefonda sorun yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 3 Ocak 2011; 23:34:39 >
  • Usb kablosunda sorun vardır o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 3 Ocak 2011; 23:37:07 >
  • @oktaysar ovi görüyor mu telefonu ?
    MTP Driver Sorunu adı altında bir konu açmıştım buraya.Biraz altlara kaymıştır, o konuyu bir incele istersen.

Benimde bilgisayar görmüyordu telefonu ancak flash atmayı başarabildim.
    Normalde flashı ilk denemede atardım ama bu sefer biraz zor oldu.Flash butonuna belkide 10kez tıklamak zorunda kalmışımdır.

Telefonuna mutlaka hard format at.Hafıza kartını biçimlendir.
    Telefonu hiç denemediğin bir usb ye 'kapalı' şekilde tak.
    Jaf ayarlarını doğruca yap ve flash butonuna tıklatıp evet e basınca çok 'power' butonuna çok az basıp çek.Bilgisayardan donanım bağlantısı sesi gelecektir ve sürücü yüklenmeye başlayacaktır.Bu noktada aynı basıp çekme işlemini sürücü yüklenene kadar tekrarla.Bu geçen sürede JAF telefonu yine bulamayacaktır.Programdan çıkmadan tekrar flash butonuna tıklat ve evet de.Yine aynı basıp çekmeyi yap.Flash Parent sürücüsü dışında bir ROM sürücüsü kurulması gerekiyor.Eğer sürücü kurulma ekranı dahi çıkmıyorsa bu söylediklerimi hiç sıkılmadan tekrar tekrar dene.Gerekirse power tuşuna biraz daha uzun bas.Ama telefon açılmasın (açılırsa da sorun değil kapatır tekrar flash a tıklarsın)

Usb girişleri önemli.Yine hiçbir şekilde olmuyor diyorsan USB uzatma kablonda varsa onlar ile dene.Ancak bu kabloların çıkışları USB20 olmadığından flash biraz daha geç yüklenebilir.

Haydi kolay gelsin.

• @hEro_ sitede tüm aramaları yaptım ve zaten senin konunu okuyarak dediğin şekilde kapalı halde tanıtabildim telefonu yoksa normalde ovi tanımıyor telefonu hala, dediğin gibi kapalı halde Flash Parent sürücüsü dışında bir ROM sürücüsü kuruldu bu yüzden flashlayabilirim sandım ama eror veriyor JAF.. kabloda sorun yok bu arada:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 3 Ocak 2011; 23:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBa2hley

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

effectlerin icinden bir sürü dosya cıktı. bunların hepsini e:/ patches icinemi aticaz?

hyr anladıgım kadarıyla effectlerin icinden birini seciceksin ve onun icindeki "effects" klasörünü Resource icine atıcaksın ve C2Z adlı dosyayı RomPatcher aracılıgı ile aktifleştiriceksin ve Add to Auto secenegini işaretliyeceksin. sonra tema effectlerini tekrar acıcaksın olucak dediler :D ama hiçbisey olmadı xD bende

bu c2z yi kullan. olmadı yukarıdaki arkadaşın verdiği c2z maker otomatik hafıza kartına kopyalar bu dosyayı
    http://www.mediafire.com/?ng99ytw6adlnw1d

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.