Şimdi Ara

Pandora Mu Sym Bilgi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba . Oyuna Başladıgım 1 hafta oLdu 12 Reset Attım . Fakat ßu Yeni Sezonda ßilmedigim ßaşka Şeyler Var . En s0n 2000 Yılında Oynadım Oda 97 Versiy0ndu Sanırım . Şimdi Pandora Mu Online Oynuorum season 3 . Serverda Sym Denilen ßi Olay Var . Savaşlara Katılıp Temin Ediliyormuş Sanırım En Değerli Şey Diyebilirim . ßu Sym Hakkında ßilgisi Olan bilgi Verebilirmi .. Teşekkürler.

• ss eklersen gusel olur cunku herserverde farklı isimde olabiliorlar :)
  • sym kredi sistemine baglıdır.1 sym 10 kredi olur ve bc nin bitişinde cıkar misal party 5 kısıyse silahı verip altına hemen sym denilen sarı yuvarlak bir şeydi hatırladıgım kadarıyla düşer.
  • PandoraMu
    Dikkat etmisseniz özellikler eventler hattinden fazla sorunsuz calismaktadir
    1.4j 1.4h degil server season3 ilk serilerinden kendine has editlenmis bir dosya
    acilmis olan bir server hatta baslangicda otomatik exp hızlandiricilari calisir

MuOnlinde Rehber olarak Global Mu Sitesinin anlatim kısımlarini kullanabilirsin..
    Çeviri olarak GooGLe Translate kullanarak toolbar indir kur otomatik cevirerek
    cok kısa surede son surume kdr bilmedgin kalmaz ii kasmalar arkdasim sana
  • ßende Öğrendim Sonunda . Mükemmel ßir Server . Sym Olayı Arkadaşın Dediği Gibi 1 Sym = 10 keredi . Kredi İle Siteden İtem Alabiliyorsun . Fullendim Oyun ßitti Olayı Yok . Her 100 Resette Grand Reset Atıyorsun . Oyun sana 3000 Kredi Veriyor . Çok Zevkli ben 2 haftadır oynuyorum gece gündüz kastım 50 reset Oldum .
  • Arkadaşlar ben bu server a başladım. tam hayalimdeki server ne diyebilirim ki . İnanılmaz yani oynamadan anlayamazsınız. tek derdim türklerin takıldığı bi guild varsa biri bişey söylesin tek başına sıkılıyor insan :). Varsa oynayanlar guild kuralım veya guildi olan varsa girelim:)
  • Oyunda ßul Beni
    Account Name : LucidReam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu server'da takılıyorum oynuyan arkadaşlara yardım edebilirim.

5gr'yim 6'ya doğru yol alıyorum. Bk 2 gr , Mg 1 gr , Elf 0 gr =)

Char id : SmSelena
    BkSelena
    ElfSelena
    SelenaMg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmSelena -- 21 Temmuz 2010; 17:02:02 >
  • ßénde 195 reset Oldum . ßi Abimiz Var Ottoman Diye ßir guild kurucak Türkleri Toplayacağız. Girmek İstersen gelebilirsin yabancıLarı anlamak güç :) Oyunda adım LucidReam Görmüşsündür zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.