Şimdi Ara

Pandora pilini yapmak ve geri çevirmek mumkun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selamlar.. elimde eski custom firmware çalıştıran bi psp sayesinde pandora battery i yapabiliyorum pandora pili yapım programı olan

hellcat's pandora installer ile aynı programın ara yüzünde [] to make a normal battery i yazıyor acaba yapmış oldugum pandora pilini normale cevirip kullanmam mumkun mu?
    yoksa bunun için pil almak zorundamıyım..? pandora pili haliyle pilin içinde ki flah bellekte yazılım farklı oldugu için bircok uygulama çalışmıyormu sanırım.._

• söylediğin program hakkında bilgim yok fakat pspnin pilini pandora yapıp eski haline döndürbiliyoruz.

adını hatırlamıyorum ama benim kullandığım bir programda pili pandora yap, pilin özelliklerini oku, pilin özelliklerin kaydet ve pili normae döndür şeklinde seçenekler vardı. pili pandora yaptıktan ve işim bittikten sonra pilin özelliklerini oku ve ardından kaydet seçeneklerini kullanarak pili normale çevirmiştim.

programın bulabilirsem buraya yazarım kolay gelsin
  • Bu işlemi yaparken kullanılan program ile bataryayı pandoraya çevirmeden önce yedekle özelliği var. Yapmazsanız direk pandorra oluyor ve geri dönüşü olmuyor. İlk yaparken başıma geldi de
  • o programin ismi neydi peki hatirlayabiiyor musunz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.