Şimdi Ara

Pandora's Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar jewelden Pandora's Box die bişi cıktı ne işe yarıyo ? saklıyorum suan.. yardım edin plss..

• bak canım monster scroolu bılıon heralde!! onun gibi senın lvlın mesela 17 ya!! 1 den 17 ye kadar 3 er 3 er strongalr çıkıo kıymetını bıll guzel şeyy ii exp kasılıo
  • kardeş resmini koyar mısın pandora boxun
  • yaa bu sene blue santa set,red santa set falan düşmeyecek mi
  • bole dıkdortgen prızması gıbı kremıt rengınde hatta kremıt gıbı
  • yaa noel baba kıyafetleri bu sene düşmeyecek mi bilen var mı aranızda siteye baktım ama bnirşey anlmadım lütfen cvp bekliyorum
  • Açtıran varsa karalasın ne çıktığı hakkında bilgimiz olsun.
  • cvplarınız için teşkler arkadaslar

actıgımda ne tür yaratık cıktıgını paylasacağım
  • her sene olduğu gibi bu senede war santa kıyafetleri
  • lvl 33üm mesela ilk once yeoha 4 tane sonra bidaha sonra tiger black tıger chakji earth ghost kaya adam
    ong lvl yükseldik ce cıkan yaratık sayısı artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir14

lvl 33üm mesela ilk once yeoha 4 tane sonra bidaha sonra tiger black tıger chakji earth ghost kaya adam

güzeeel
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir14

lvl 33üm mesela ilk once yeoha 4 tane sonra bidaha sonra tiger black tıger chakji earth ghost kaya adam

hayır arkadaşım canavar sayısı lewele göre artmaz.partyde 4 kişiysen 4 çıkar 8 kişiysen 8 tane çıkar.partysiz isee 1 tane canavar çıkar..yanlış bilgilendirmeyelim aa lütfen.
  • 4 le 8 le alakası yok biz açtık 4 tane geldi 2 kişiydik partyde 58 lvl lik arkadaş açtı demon horse dan başlayarak penon lara kadar 4 er tane çıktı( 70sp kastım bi pandoradan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Caty] -- 26 Aralık 2006; 20:52:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.