< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (70. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ping sorunu çok fazla oyun oynayn arkadaşların canı sıkılabilir
-
Pananet abonesi olmadan ping konusunda yorum yapmanızı anlayamadım.
-
Aboneliğimin 6_7 ay önceki başlangıcından beri ciddi sıkıntı yaşamadım. Ne zaman arasam yada whatsapptan yazsam güler yüzle ve gereken sürede cevap verdiler. Firmadan g2nel itibariyle memnunum. NArkadaşlar tavsiye ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kullanıcılar ile övgü mesajları gelmeye başladı. sanırım zam yapacaklar abone toplama operasyonu gibi geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen şeytaaaan! sen çakaaal!
ne zehir insanlar varmış aramızda
diğer taraftan çağrı merkezinden arayıp güler yüzle karşıladıklarını söyleyince bir işkillendim. dedim acaba müşteri temsilcilerini görüntülü mü arıyorlar. sonra baktım çağrı merkezlerinde böyle bir uygulama yok. ilgili arkadaş güler yüzle karşıladıklarını nerden biliyormuş onu bende netleştiremedim.
-
1 haftalık 21-23 arası kesinti dışında şu an durum stabil. Bunun dışında 6 aydır, 2 defa kesinti oldu. Telekom kaynaklı, binada da net yoktu.Hızda stabil, testlerde aynı değerleri alıyorum. Altyapımın desteklediğinin üstünde de hız alıyorum, sınırlama da yok. Birkaç defa aradığımda, haftasonu olmasına rağmen canlı desteğe ulaştım. Müşteri temsilcisi beyefendi de oldukça kibardı. İptal ve geçişte de aynı durum olur mu bilemem.
Memnuniyet bireysel deneyime ve lokasyona göre değişir.
Ping biraz yüksek, online işlemler de biraz daha geliştirilebilir.
Hakikaten; bazı firma yetkilileri farklı hesapla kullanıcı gibi yazıyorlar sanki. Firma yetkilisi etiketinide niklerinden silmişler. Aramızda koyun postuna bürünmüş kurtlar var gibi. Aman dikkat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 16 Şubat 2024; 14:12:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Müşteri hizmetleri çok geç yanıt veriyor hatta telegramda bir arkadaşıma her gün aynı soruları soruyorsunuz bu şekilde size yardımcı olamayız şeklinde bir mesaj yazdıklarını gördüm. Ekran görüntülerini bulabilirsem eklerim.
Kimmiş bu arkadaş; merak ettim?
Sizin hizmet aldığınız firmanın sitesinde iptal formu yok, banka bilgisi hata veriyor. Ödeme yöntemleri ile ilgili herhangi bir bilgi yok.
Hizmet numarası oim de veya faturada yazıyor mu? Ayrıca kod olayı başlamış firmanızda; sizin de kodverdiğinizi gördüm.
-
Bende baktım şimdi dediklerinize linkler çalışmıyor canlı desteğe yazdım bu yanıtı verdiler "Beklediğiniz için teşekkür ederim kontrol ettiğimde belirttiğiniz linklerin çalışmadığını görüntülemekteyim. İlgili birime ilettim Pazartesi günü içerisinde linkler tekrar eklenip tarafınıza bilgi verilecektir." yazdılar. Telegramda vardı pananet grubunda sorarsanız yazar belki. Oime bakarım yarın xdsl no yazıyor mu diye. Teşekkür ederim yanıtınız için.
Hizmet aldığınız firmanın; oim'ine hiç giriş yapmamış gibi bir izlenim aldım.
Ödemelerinizi nasıl yaptınız?
Ben grup sevmiyorum; Telekilogram, Whatisap gibi gruplarda olmadığım için bilgim yok. Grupları boş verin; gerçek kullanıcılar dışında fakeciler de var.
-
Oime çok kez giriş yaptım fakat xdsl numarası olup olmadığına dikkat etmedim.
Fake olup olmadığından emin değilim fakat ssleri paylaşmıştı aynı zamanda firma engelde atmış
Merhaba xdsl numaranizi pana netten alabildinizmi 10 gun sonra bende hattimi panadan baska yere tasiyacagim
Arkadaş Pananet kullanmıyor; Online İşlemler'den veya Whatsapp'dan talepte bulun.
-
İstanbul Bağcılar sorun yaşayan varmı sıklıkla kesinti yaşıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X