peki pananeti mi gigaspeed'i mi tavsiye edersiniz? Ankaradayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (72. sayfa)
-
-
Şuna geç diye tavsiye edemeyeceğim. Ben de iptv ve oyun yok. Peşin ödeme avantajı olduğu için Pananet'i tercih ettim. Ankara!da iseniz, yurtiçi pinginiz düşük olur; yurtdışını bilemem. Gigaspeed'de yurtdışı pinginiz düşük olur konumdan. Taahhütsüz aylık ödemeli diye bakarsanız; Gigaspeed öne çıkıyor. Memnuniyet biraz göreceli; tecrübe edip denemeniz lazım.
-
Pananet süremi uzatacagim acaba hangi kredi kartı ile sonradan taksit yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada yetkili yok; Whatsapp ve online işlemlerden yazın.
Yetkilinin bileceği birşey değil toplu ödeme yapıp kredi kartına sonradan taksit yaptıran biri vardır belki diye sordum
Ben de PanaNet'e peşin ödeme ile şirket internetini taşıyacağım. Kurumsala hizmet veriyorlardır umarım.
-
1 Temmuz'dan itibaren geçerli tarife fiyatları açıklanmış. Hayırlı olsun.
https://www.pananet.com.tr/duyurular.html
-
Gsm şirketleri ayrı bunlar ayrı zam yapıyor :( Tekele dönüyor hep, mecbur hizmet alıyorsun...
-
Güncelleme ile ilgili bilgilendirme sms ide geldi.
Süreyi uzattım seneye 1 temmuza kadar
Nasıl yaptınız siteye girmiyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem siteye hem online işlemlere giriliyor.
1Temmuza 3 saat kala zamlı fiyatları açıklamışlar kimse peşin ödeme yapamasın diye şaka gibi :D
-
Online işlemlere giriş yapamıyorum şuan, deneyen var mı?
-
siteye girmeye izin vermiyordu kart bilgileriniz hatalı mesajı veriyordu az önce ben de uzatabildim 2025 e kadar sürekli deneme yapın bence arada izin veriyor girmeye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X