Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.459
Cevap
44
Favori
85.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan ben de giriş yaptım ama tarife yeni fiyattan, ödeme yapan arkadaşlar fiyata dikkat ettiniz mi?

• Maalesef tarifeyi güncellemişler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi yine girilmez oldu

• Girmeyi başardım ama tarife fiyatı yenilenmiş. Süreyi uzatamadım. Hem 1 temmuz diyorlar hem 1 temmuzdan önce fiyatı değiştiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlara devam edilir mi başka yelkenlere bakılır mı acaba Pananet Ana Konu 

• Yeni güncel fiyattan diyorsanız; uygun 1 yıl fiyat garantili bulursanız belki. Memnunsanız; arada uçurum fiyat yoksa riske girmeye gerek yok. Ben eski fiyattan yenilediğim için pek objektif yorum yapamayacağım.Pananet Ana Konu 

https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637

• hannibal kullanıcısına yanıt

Zam gelmemiş daha uyguna fiyat garantisi veren veya ön ödemeli başka firmalar var. Bence zamlı fiyatları ile şuan f/p değil. Benim 200+ gün var yoksa direkt başkasına geçerdim. Altyapınız iyiyse çoğu firma hemen hemen aynı. Pananet'e geçtiğimiz ilk 2 ay az çekmedikPananet Ana Konu 

• Neredeyse her gün öğle saatlerinde internet gitmeye başladı modemi yeniden başlatmadan da gelmiyor. Bazen modemi yeniden başlatınca da gelmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı fiber 100mbit bağlantı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha 3 hafta once sifirdan fiber baglanti yaptirdim, baglanti ucreti de ödeyip. 250 liralik fatura ollmus 419 tl , zam cok fazla geldi. Daha 3 hafta once baglanti actirip abone oldum, suan baska bir operatore geçebilir miyim?

• Yeni abonelikte 3 ay şartı yok diye biliyorum; ilk geçişten sonra farklı firmaya geçiş için 3 ay şartı var.

• Umarim oyledir, bosu bosuna baglanti ucreti ödemis olacagim. 800 tl baglanti ucreti faturama eklenmis, daha ilk fatura kesildi, bu zamdan sonra tamamen fikrim degisti, uygun hangi iss lar kaldi acaba

• ayranciii A kullanıcısına yanıt

Tam emin değilim.

Gigaspeed var; Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantili.

3 hafta önce abone olduysanız; keşke 6 veya 12 ay peşin ödeme yapsaydınız.

• İzmir Pananet Airfiber kablosuz kullanan varmıdır

• Hız testi atalımda; vatandaş görsün. Kablosuz; Youtube'de fidyo açıkken.

Pananet Ana Konu

Pananet Ana Konu

Pananet Ana Konu

Pananet Ana Konu

Pananet Ana Konu

• E-devlet onay gelmiş. Hayırlı olsun. Pananet Ana Konu 

Pananet Ana Konuwww.pananet.com.tr
    PanaNet Herkese İnternet
    https://www.pananet.com.tr/edevletonay.html
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.