Şuan ben de giriş yaptım ama tarife yeni fiyattan, ödeme yapan arkadaşlar fiyata dikkat ettiniz mi? |
Pananet Ana Konu (73. sayfa)
-
-
Maalesef tarifeyi güncellemişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi yine girilmez oldu
-
Girmeyi başardım ama tarife fiyatı yenilenmiş. Süreyi uzatamadım. Hem 1 temmuz diyorlar hem 1 temmuzdan önce fiyatı değiştiriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyatlara devam edilir mi başka yelkenlere bakılır mı acaba
-
Yeni güncel fiyattan diyorsanız; uygun 1 yıl fiyat garantili bulursanız belki. Memnunsanız; arada uçurum fiyat yoksa riske girmeye gerek yok. Ben eski fiyattan yenilediğim için pek objektif yorum yapamayacağım.
https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637
-
Zam gelmemiş daha uyguna fiyat garantisi veren veya ön ödemeli başka firmalar var. Bence zamlı fiyatları ile şuan f/p değil. Benim 200+ gün var yoksa direkt başkasına geçerdim. Altyapınız iyiyse çoğu firma hemen hemen aynı. Pananet'e geçtiğimiz ilk 2 ay az çekmedik
-
Neredeyse her gün öğle saatlerinde internet gitmeye başladı modemi yeniden başlatmadan da gelmiyor. Bazen modemi yeniden başlatınca da gelmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı fiber 100mbit bağlantı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha 3 hafta once sifirdan fiber baglanti yaptirdim, baglanti ucreti de ödeyip. 250 liralik fatura ollmus 419 tl , zam cok fazla geldi. Daha 3 hafta once baglanti actirip abone oldum, suan baska bir operatore geçebilir miyim?
Yeni abonelikte 3 ay şartı yok diye biliyorum; ilk geçişten sonra farklı firmaya geçiş için 3 ay şartı var.
-
Umarim oyledir, bosu bosuna baglanti ucreti ödemis olacagim. 800 tl baglanti ucreti faturama eklenmis, daha ilk fatura kesildi, bu zamdan sonra tamamen fikrim degisti, uygun hangi iss lar kaldi acaba
Tam emin değilim.
Gigaspeed var; Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantili.
3 hafta önce abone olduysanız; keşke 6 veya 12 ay peşin ödeme yapsaydınız.
-
İzmir Pananet Airfiber kablosuz kullanan varmıdır
Hız testi atalımda; vatandaş görsün. Kablosuz; Youtube'de fidyo açıkken.
-
E-devlet onay gelmiş. Hayırlı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X