Bildirim
Panik Atak Oldum Sanırım :(
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rahat olmaya bak tedavisi sende -
Bende de var gibi eğer devam ederse uzmandan destek al derim. -
gece 4 gibi geç saatlere kalıyorsan erken yatmaya çalış kafein çok alıyorsanda azalt kola nescafe filan. birde stress ten uzak dur -
Hemen doktora gitmeni tavsiye ederim.Panik atak öyle basit bir hastalık değildir.Annemde de aynı rahatsızlık var.En ufak şakaya dahi gelemiyor.Tekinde gizlice arkasından bağırmıştım zavallı kadın 2 gün boyunca kendine gelemedi. Güldüğüme bakma cidden kötü bir durum.Ama seninki daha o kadar ileri seviye değil galiba.Hatta panik atak olduğun bile kesin değil. -
Bişey geçmiş başından bi yerinden -
panik atağın ne kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyorsun galiba -
Ya sen ona panik atak mı diyorsun ya dönem dönem insan hassaslaşır çevredeki ani seslere gereğinden fazla tepki verir o panik atak olsaydı yanmışız. Panik atak çok daha öte birşey yaşama sevincini bitirirsin ölmeden öldüm dersin. -
yok o kadar degil ama yine de başlangıç belirtileri var sanırım, biraz rahatlamam gerekiyor. bu aralar maddi manevi sıkıntı yaşıyorum ondan belki de. -
Tedavisi ilaç -
başlığı yalnış okudum -
2 sene evvel doktora gittiydim panik atak dedi paxil verdiydi.tv açık yat etkili oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel824
başlığı yalnış okudum
ne okudun merak ettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X