PANİK ATAK yeter artık!!!
-
-
"ilaç içme korkusu var ilaçta içemiyorum " Really ?
-
böyle ben her şeyden korkuyorum deyip tedaviyi de reddedersen hiçbir yere varamayacaksın.
iyi bir doktor bulup verdiği ilacı kullanırsan bu sorunlar biter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein"ilaç içme korkusu var ilaçta içemiyorum " Really ?
hocam panik atağım olduğu için ilaç içemiyorum bişey yapar diye
-
İyiki gamsız bir insanım Rabbimin bana verdiği en güzel özellik yoksa şimdiye kadar kafayı yemiştim.
-
İlaç içme korkusu nasıl oluyor hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Aynısı bende de oluyor. Boğazın sıkılıyor gibi direk öğüresim geliyor. Sebepsiz yere başladı. Anlamadım. Birdenbire hayatımı derinden etkilemeye başladı. Anksiyete dedi psikiyatrist ve 10mg hap ile başladım, şu an 40mg. Daha iyiyim, kalan kusma hissini göğüsleyebiliyorum. Seni en iyi bu derdi çeken anlar hocam.
İlaç içmezsen biraz zor geçer
valla geçen sene çok sık yürüyüş yapardım. eve gelirken böyle başım dönerdi. sanki birden yerçekimi ortadan kalkacakmış gibi olur uzaya doğru düşeceğimi hissederdim. gelirken parkın içinden gelirdim banklara tutunayım diye. çok oturmuşluğum vardır gelirken banka sıkı sıkı tutunarak =) büyük cisimler görünce başım dönmeye başlardı birde. mesela yine geçen sene gece uzun yolda giderken gökyüzü zifiri karanlık birde kocaman ay var. aya baktığım zaman birden başım dönmeye başladı. sanki ben ayın üstündeymişim de dünyaya düşüyormuşum hissi oldu. akabinde yükseklik korkusu başladı. çocukluğumdan beri hep en üst katlarda oturdum. demirlerden sallanırdım 50 100mt den yükseklik korkusu nedir bilmezdim birden başladı.
doktora gittim stres sıkıntıdan demişti. panik atakmış başlangıcı olabilirmiş. ilaç kullanmadım. şu an o durumlar yaşanmıyor ama bazen rüyamda görüyorum kendimi dağın üstündeyken falan. o düşme hissini yaşıyorum =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 7 Temmuz 2020; 21:3:56 >
-
Kardeşim bende de aynı sıkıntı vardı psikoloğa gittim çözüldü eğer psikologla çözülmezse o zaman ilaç kullanmayı düşünebilirsin, şimdiden geçmiş olsun..
aynı sorun bendede vardı 1 sene öncesine kadar suan halen ilaç kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C934C6B94aynı sorun bendede vardı 1 sene öncesine kadar suan halen ilaç kullanıyorum
Hang ilaç hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
citoles ozaprın kullanıyoruım
-
sıkıntın yok demek ki bende gamsızım ama o kadar büyük sıkıntım var ki insan görmezden gelemiyor kalbim sıkısıyor ruhum daralıyor ağğğğhhhquote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76İyiki gamsız bir insanım Rabbimin bana verdiği en güzel özellik yoksa şimdiye kadar kafayı yemiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
sıkıntın yok demek ki bende gamsızım ama o kadar büyük sıkıntım var ki insan görmezden gelemiyor kalbim sıkısıyor ruhum daralıyor ağğğğhhh
Alıntıları GösterHayır sıkıntılarım var (Kişiye göre değişebilir tabi). Ama sindirebiliyorum kafamdan uzakta tutabiliyorum başka şeylerle ilgileniyorum. Anksiyete yaşamıyorum boşlayabiliyorum yani. Ama gene de huzursuzum fakat buna da şükür.
-
Aynısı bendede var hocam böyle boğazımı biri sıkıyor sanki yemek fazla yiyemiyorum bayılacak gibi oluyorum bazen nedensizce öğürme isteği falan geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruk91 -- 13 Temmuz 2020; 20:4:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani benimki panik atak mı bilmiyorum ancak geçirdiğim bağırsak hastalığı yüzünden böyle oldum. Yaklaşık 2 ay civarı mide bulantısı çektim 15 kg verdim bu süreçte hiçbir şey yiyemiyordum. Şimdi biraz daha iyiyim ama önceden çok sevdiğim otobüs araba yolculuklarını çekemez oldum artık binince heyecan gibi birşey basıyor başım dönüyor midem bulanıyor inmek istiyorum hemen ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X