Şimdi Ara

Panini Fifa Euro 2016 Sticker Albüm Fan Club (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
34
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hardcover aldım bende :D tam koleksıyonluk ebayde 10 euro hardcover album ve 3 hedıye pack 4 euro da kargoya odedım 42 tl ye mal oldu ama cok guzel Turkıyeye hardcover gelmıyor genelde :(
  • Arkadaşlar euro 2016 album ne zaman cıkıcak bılgısı olan var mı

buradan takas yapılacak mı ?
  • wass45 W kullanıcısına yanıt
    yapıcaz hocam ,bugün yarın çıkması lazım artık çok az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben merakla beklıyorum bence bu haftasonu cıkar gıbı ama paket tanesi 2 tl pahalı degıl mı hocam sizcede ? 50 lik kutu alsak 100 tl ındırım yaparlar mı acaba
    hacı abi dolar 3.2 3.3 bandında geziniyor avrupada bir paket 0.60 0.70 euro cıvarında , bizim kurla çarpınca 2 TL çok normal malasef :( ben yurt dışından aldım 100 lü pakete 174 tl ödedim 4 euro da kargo parası.

• 50 lik paketler oluyor mu hocam 100 tl falandır heralde bari ondan alabılelım
  • http://collectibles.paniniturkiye.com/giris-sayfasi.html sitesine link eklendi ama çalışmıyor.
    Muhtemelen bu hafta sonu düşer kitapçılara.
  • yarın migroslara gelir mi inşAllah gelir yaa
    hocam 50 li bide 100 lü oluyor bu konuyu herkes favlarına eklesin takas çok olucak

• hocam biz yine internet ten fifa wc 14 albümde oldugu gıbı form doldurarak bedava alabılecek mıyız ben ınstagram da gördum belcıkada yollamıslar adamın bırıne
    ingilterede gazete ile hediye dağıtıyorlar bizde çok zor hocam

• o zaman gidip alıcaz kaçarı yok hocam

hocam konuyla alakası yok ama fifa 365 sticker takas konusu var mı aktıf olan
  • bugun mıgrosa gıttım album daha cıkmamıs ama ŞL 14-15 baslangıc paketı varmıs onu alıyım dedım adama sordum aylık gelıo bıze dedı yanı cıksa bıle hemen gelmıcek mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wass45

bugun mıgrosa gıttım album daha cıkmamıs ama ŞL 14-15 baslangıc paketı varmıs onu alıyım dedım adama sordum aylık gelıo bıze dedı yanı cıksa bıle hemen gelmıcek mı ?

D&R a falan gelmiş olabilir bakmak lazım.
  • 24 Nisanda resmi olarak çıkıcakmiş beyler basım tamamlanmı dağıtım vs olcakmış

• seriyi tamamlayana kumandalı araba mı veriyorlar
  • 24 nisan çok geç değilmi ya illa bekletecekler bizleri ya :(
  • Merakla bekliyorum. 2014 dünya kupasını tamamlamıştım. Takaslar çok önemli tabi :)
  • yine bir panini çıkartma albümü, yine buradayız. dünya kupasındaki takas performansını bu sefer de yakalarız inşallah.

panini distribütörü olan selektif medyanın sitesinde henüz bir şey göremedim. zira daha önceden aktif olan paniniturkiye.com sitesi de açılmıyor. dünya kupasında önce normal albümü tamamladıktan sonra, hard cover albümü çıkınca heves edip onu da tamamlamıştım. bu sefer direk hard cover albümün çıkmasını bekleyeceğim, gelmezse de yurtdışından bir şekilde bulacağız artık. hard cover gören, duyan olursa dürtsün bi zahmet.

buralar biraz kalabalıklaşsın da takas için yine kadıköy buluşmaları ayarlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qstah88
    panini distribütörü olan selektif medyanın sitesinde henüz bir şey göremedim.

telefon ile görüştüğümde artık distribütör olmadıklarını söylediler. diğer elemanlarla da sağlıklı iletişim kuramadım. maile cevap vermiyorlar telefondaki bayan da konu hakkında bilgiye sahip değildi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.