Bildirim
Panini Fifa Euro 2016 Sticker Albüm Fan Club (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Panini TR 24 Nisanda satışa çıkıcak diye mailime geri döndü selektif medyayada mail atmıştım onlarda bizde sizin gibi bekliyoruz demişlerdi , Panini Tr resmi facebook hesabı ise çok yakında satışa sunulcağını söyledi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mesajım bulunsun.
arkadaşlar panini selektif medya bundan sonra panini satmayacaklarını soyledıler ama topps firmasını satabılır lermıs hatta topps firması seneye super lig çıkartma albumu çıkartacakmış maile öyle cevap verdiler ama euro 2016 tam net ttarhih söylemediler -
hocam eBayden aldım evet ama benim aldıpım satıcıda 15 stok vardı hepsi bitmiş , 14.5 euroya almıştım kargo dahil
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD
hocam eBayden aldım evet ama benim aldıpım satıcıda 15 stok vardı hepsi bitmiş , 14.5 euroya almıştım kargo dahil
hocam cok saol :)
peki e-bay'den alırken dikkat etmem gereken bisey var mı?
paypal zorunlu degil sanırım, kredi kartıyla da alabilirim?
bir de kargo olayı nasıl oluyo, international shipping ile mi geldi, deutsche post ile mi?
fazla soru sordum, kusuruma bakma hocam.. -
hocam satıcının iyi olmasına bakın 10 20 satış yapmış adamlara bukalmayın , benim aldığım satıcı 2.300 satış yapmıştı %99.2 olumlu referansı vardı , paypal en güvenlisi mesela ürün gelmedi hop paypala diyorsun gelen giden yok onlar bakıyolar ürün prtada yok paranı iade ediyorlar bizim gittigidiyor benzeri bir sistem.Kargo yollamadı adam bana 4.50 euro kargo almanya içiymiş oda bana mektup gibi yolladı pulla :D takipsiz posta ile tam 8 günde geldi :)
Benim anlamadığım avrupada 15 martta çıkan album türkiye'de neden bu kadar geç çıkıyor.
disbritörler sorunlu
e-bay'den verdim siparisi, bakalım ne zaman gelecek.. -
hayırlı olsun hocam gelince bi resim yaplaşırsınız bu pazar stickerlar gelsede bi 50 Paket alsam :D
https://onlinestickeralbum.paninigroup.com/?start_view=registration_via_google#
onlineı da açıldı arkadaşlar. -
hocam o açılalı 2 hafta oldu ya
Yazan olmayınca yazayım dedim. -
hocam 24 nısan da mıgros yada dıger magazalarda kesın olur mu ? -
D&R , Nezih , Migros , Karfur diğer büyük küçük marketler mahalle bakkalları çoğu terde olur
Pazar günü dağıtım olmaz bence. Panini ile yazıştım. Bugün olacağını belirtmişlerdi.
bence Pazar günü dağıtım içim çok güzel bir gün millet avm lerde olucak , çıksında bugün yarın veya pazartesi fark etmez sıkıldım artık valla :D -
arkadaşlar çıkartma lar 2tl ben 50 lik paket alsam 100 tl ındırım yaparlar mı sızce ? mıgroslarda ? bıde manısa salıhlıde bakkalarda pek olacagını falanda sanmıyorum :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X