Şimdi Ara

Panini Fifa Euro 2016 Sticker Albüm Fan Club (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
34
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanmıyorum dostum :( , sizin oralarda çıktımı çıkartmalar ? yarın ben sabahtan gidicem bakalım İstanbuldaki en büyük D&R a.Bugün migros jete baktım gelmemişti daha.
  • hocam bende dün gittim migros a fifa 365 stıcker varmıs 35 çıkartma olan 12 tl ondan aldım euro 2016 daha gelmemiş burayada adamlara dedım sizde paket olarak satılıyor mu dedim işte dedı paket olarak degıl boyle senın aldıgın gıbı satılıyor falan dedı kutu ile ındırım yapan bır yer olur mu hocam sizce ?
  • wass45 W kullanıcısına yanıt
    HİÇ SANMIYORUM AMA DENEMEK LAZIM TABİ :D
  • arkadaşlar panını bu albumu yıne bıze ucretsız olarak yollayacak mı ınternetten form doldurup ?
  • Arkadaşlar bakan oldu mu ? Gelmiş mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşama doğru bakıcam ben dün nezih kirtasiye müdürüne sordum firma hep bugün yarın gelicek diyor bizde bekliyoruz dedi

• gelmiş mi arkadaşlar baktınız mı ?
  • topps un şampiyonlar ligi sticker şeyini tavsiye ederim veya match attax oyun kartları da olabilir
  • D&R ve Carrefour da daha gelmemişti az önce baktım.
  • bende baktım ortalıkta yok , adamlr hem yalan söylüyor milleti oyalıyor hemde işgüzarlık yapıyor.

• pazartesi günü çıkar piyasaya
  • quara7 kullanıcısına yanıt
    yarın gidicem bakalım öğleyin D&Ra

• Amaç ne beyler kart tamamlayınca ne oluyor

• Vendetta kullanıcısına yanıt
    sticker koleksiyonu hocam sizin yaş ya çok büyük yada çok küçük :D 90 ve 2000 nesli panini diyince ne olduğunu bilir

• bir albumu bu kadar hevesle beklıyorum böyle gıderse heves meves kalmayacak bu ne böyle avrupada ne zaman cıktı bızde ne zaman cıkıcak daha acıklama bıle yapmadılar göyle birşey olmaz bakalım bu hafta çıkıcak mı
  • Cıdden ısın tadı kactı tonla para verdıgımız bı zevk ıcın kac haftadır beklıyoruz ve bı acıklama zahmetıne bıle katlanmıyorlar. Eger bı ıkı gun ıcınde cıkmazsa almamayı dusunuyorum artık 1 ay oldu resmen dunyada cıkalı hem bu sefer bızde varız sampıyonada ona ragmen hıc bısey yok ortalıkta

• Arkadaşlar bugün bakan oldu mu?

Bugün düşer diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar alan var mı çıkmadımı bu meret daha ya ne kadar bekleyeceğiz
  • Az once panini ile yazistim. Urunler daha yeni dagitima veriliormus. Birkac gunu bulacagi belirtildi.

• arkadaşalr mıgorsa gıttım yok daha fifa 365 ler duruyo daha gelmemiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.