Şimdi Ara

panosonic FZ18 mi sony H9 mu karar verme zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usa dan getirtcem hangisi daha iyi sizce..
    panasonic fz18 de 27mm objektif 18X optik zoom 300$
    sony de 15X optik zoom 35mm 380$

ama bunlar kağıt üzerinde...

makinaları kullananız varmı hangisini tercih etmeliyim... bir hafta içinde birinden birini alcam

• fz18 kullanıcısı bulamadım h9 performansı kötü diyolar... aklmda fujinin f6000fd de var f9100 hangisi
  • ooooo pazanson'z sanirim bu modelde 1 cm yakin çekime erişebilmiş.
    Sensör küçük olsada zoomun ve liecanın olması makina güzel yapıyor.

benim bildiğim h9 31 mm den başlıyor.Al benisi yüksek.Ya da söylenenlere göre dışı var içi yok.

Ben olsam 2 si arasında lz 8 i alırım.

S6500 e gelince ;
    Kullandığım makina.
    Gerçekten yüksek isosu büyük avantaj. 28 mm ye göre 10,7 zoom panasonicin çok altında kalıyor.
    Ancak bildiğimiz gibi 1/1,7" sensörü kalite veriyor.
    Biliyorsundur ki bu makinada mekanik titreşlim önleyici yok.

Bence fuji....
  • s6500 için hepdir gidiyor is yok , gündüz bu makinayı titreştirecek birisi pek yok sanırsam.parkinson fln olması lazım.geceye gelınce isoyu fazla abartmadan arttırdıgında noise ve gren olmadan gayet şık fotolar çekilebiliyor.
  • Ben de FZ18 ile H9 arasında kalmıştım.
    USA den arkadaş en sonunda Pentax K100D Super aldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 2 Ekim 2007; 1:15:04 >
  • Vallahi 10 x optikte kralı olsa is olmadan beklenen fotoları yakalayamazsın.Gerçi titreşim önleyici ilede yakalayamazsın orası ayrı...

Sevgili tuvneranın dediği gibi güzel d-slr ler var bu fiyatlara ama arkadaş acaba d-slr mi arıyor.
    Ben video çekmediği için d-slr tercih etmedim :)
    quote:

Orjinalden alıntı: berkerx

s6500 için hepdir gidiyor is yok , gündüz bu makinayı titreştirecek birisi pek yok sanırsam.parkinson fln olması lazım.geceye gelınce isoyu fazla abartmadan arttırdıgında noise ve gren olmadan gayet şık fotolar çekilebiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Vallahi 10 x optikte kralı olsa is olmadan beklenen fotoları yakalayamazsın.Gerçi titreşim önleyici ilede yakalayamazsın orası ayrı...

Sevgili tuvneranın dediği gibi güzel d-slr ler var bu fiyatlara ama arkadaş acaba d-slr mi arıyor.
    quote:

s6500 için hepdir gidiyor is yok , gündüz bu makinayı titreştirecek birisi pek yok sanırsam.parkinson fln olması lazım.geceye gelınce isoyu fazla abartmadan arttırdıgında noise ve gren olmadan gayet şık fotolar çekilebiliyor.

Ben video çekmesi için arkadaşa Sony HDR-SR5E siparişi de vermiştim.

• Para var huzur var kardeşim....
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Vallahi 10 x optikte kralı olsa is olmadan beklenen fotoları yakalayamazsın.Gerçi titreşim önleyici ilede yakalayamazsın orası ayrı...

quote:

Ben video çekmesi için arkadaşa Sony HDR-SR5E siparişi de vermiştim.

• Her zaman USA de arkadaş bulamıyoruz. Bulduk mu aklımızda ne varsa aldırıyorum.
    Aslında başka şeyler de getirtecektim malasef onlar valize sığmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.