Şimdi Ara

PANTECH PG-3700 'İNCELEME'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hepsiburada'dan dün 224YTL+Ücretsiz Kargoya sipariş ettiğim Pantech PG-3700 modelinin elime ulaşmısını bekliyorum.En yakında zamanda kişisel bir incelemesi burada olacak.

Ürün Özellikleri :

Genel Özellikleri

Boyutlar 95 x 47 x 14.9 mm
    Ağırlık 90 gr
    Şebeke 900 / 1800 / 1900
    Ajanda ? Var
    Alarm Var
    Titreşim ? Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri ? Yok
    Ses Kayıt ? Yok
    Sesli Arama Yok
    Ortam Sesleri Kayıt ? Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş ? Yok
    İşletim Sistemi Standart
    Zil Tipi Polifonik
    Telefon Tipi İstiridye Kapak

Güç Özellikleri

Bekleme Süresi ? Maksimum 250 saat
    Konuşma Süresi ? Maksimum 3 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 830 mAh
    Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth ? Var
    Wi-Fi. Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Dahili Modem Var
    GPRS ? Class 10
    GPS Yok
    EDGE ? Yok
    3G Yok

Bağlantı Özellikleri

Push E-mail Yok
    E-mail Desteği Var
    WAP ? Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
    PC Senkronizasyonu ? Var
    Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma Yok
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Yok
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    Radyo Yok
    MMS Var
    Melodi Programlama Var
    Oyun Var

Hafıza Özellikleri

Telefon Hafızası 25 MB
    Telefon Rehberi Hafızası Var
    Arttırılabilir Hafıza ? Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD

Ekran Özellikleri

Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk

Diğer
    Paket İçeriği Data Kablosu, Şarj Cihazı, Batarya, Stereo Kulaklık, Yazılım CD 'si, Kullanma Kılavuzu

Evet arkadadaşlar öncelikle şunu belirteyimki bu cihazda olan özellikler ve yetenekler piyasadaki başka herhangi bir markanın telefonunda olsaydı en azından 2 katı bir fiyata sahip olurdu.

Ekran Özellikleri:
    Ürün 176X220 pixel çözünürliklü 262.000 renkli bir iç ekrana ve 2 renk (sarı-yeşil) özellikli bir dış ekrana sahip.İç ekran gerçekten renk olarak ve parlaklık olarak çok tatmin edici. Yüksek güneş ışığı altında bile kolaylık her yazıyı okuyabiliyorsunuz ve ekran boyutu yeterli seviyede. Dış ekran daha önce de bahsettiğim gibi 2 renge sahip. Dış ekranın oled olması özellkle akşamları telefona ayrı bir hava katıyor.Telefonun ses yükseklik ayarı buradan da yapılabiliyor ve gelen aramayla gelen mesaj haberlerini bu ekrandan alabiliyorsunuz.

Artıları: Yüksek parlaklık ve çözünürlük.
    Eksileri: Birlikte gelen program yüzünden sadece 176X220 pixel olan resimleri arka plan yapabiliyorsunuz fakat bu konuyu daha fazla araştıracağım.

Hafıza Özellikleri:
    Ürün 25MB lık bir hafızaya sahip ve bu hafıza kartı takılmamış halde bir telefon için gerçekten yüksek bir kapasite.Ayrıca Micro SD/Trans Flash kartları 1GB ye kadar destekliyor.

Artıları:Hafıza kartını takıp çıkarırken telefonu kapatmaya gerek duymaması,
    Eksileri:Ben hafıza konusunda herhangi bir eksi göremedim.

Ses Özellikleri:
    Telefon Mp3 çalma özelliğine sahip ve Mp3 leri aynı zamanda zil sesi yapabiliyorsunuz. Üründe radyo mevcut değil.Ürünün ses kalitesi tatminkar seviyede. Benim Benq-Siemens EF81 le karşılaştırma fırsatım oldu nerdeyse kalite olarak kafa kafaya diyebilirim sesi için. Ürünün kutusundan streo kulaklık çıkmakta bir çok kullanıcı için tatminkar seviyede.Gerçi ben mp3 playerı ayrı bir alet olarak kullandığım için telefondan müzik dinlemiyorum. Ses konusunda canımı sıkan tek husus 3 farklı mesaj sesinin olmasıydı ve mesaj sesi olarak bunların dışına çıkılamamsıydı.Fakat yinede çok büyük bir eksik değil bence.

Artılar:Ses kalitesi ve ses seviyesinin yüksekliği.
    Eksileri:Mesaj sesi olarak sadece 3 seçeneğinizin bulunması.Radyo yok.

Kamera Özellikleri:
    1.3 megapixel bir kameraya sahip ve digatal kamera kalitesi aramayan kullanıcıalr için yeterli bir kaliteye sahip.Fotoğrafları bir kaç boyutta çekebiliyorsunuz ve hızlı ard arda çekim özelliği var bu gerçekten hoş bir özellik bu sayede olan bir olayın her karesini yakalayabiliysunuz.Fotoğraf kalitesinin ortanın biraz üstünde olduğunu söylebilirim.Aynı durum video kaltiesi içnide geçerli. Yani digital sürekli digital kamera kullanmaya alışmamışsanız sizi yeterince tatmin edecektir hem fotoğraf hemde video kaltesi olarak.

Artılar:Hızlı ve çoklu çekim özelliği.
    Eksileri:Kamera biraz telefonun aşağısında kaldığı için fotoğraf çekerken bazen kamerayı parmağınızla kapatabiliyosunuz.

Şarj Özellikleri:
    Telefon neredeyse boş bir bataryla elineze geliyor ve 850 lik bir litium ion bataryaya sahip.Ben aleti geldiği gün şarj ettim ve srekli kurcalamam rağmen bir sornaki şarjım 4 gün sonra oldu.Bu 4 günlük süre sürekli kapağı açılıp kapatılmış ve bluetooth'u açık kalmış bir telefon için geçerli bunu göz ardı etmeyin bence.Aleti bilsayara bağladığınızda kendilğinden USB den şarj olmaya başlıyor benim hoşuma giden özelliklerinden biride bu oldu açıkçası.Yai kısaca şarj problemi çekmeyeceğiniz bir alet

Artıları:Uzun süre giden şarj.USB den şarj olabilme özelliği
    Eksileri:Şarj aletine bi şey yaparsanız, kolay bulunmuyor.

Genel Özellikler:
    Telefon Kore malı ve Koreliler gerçekten çok iyi işler çıkarıyorlar. Malzeme kalitesinin ürünü elinize aldığnız ilk anbdan itibaren hissedebiliyorsunuz. Tasarımı çok zarif ve karizmatik.Ayrıca telefonun çok sağlam olduğunu da söyleyebilir.Yalnız belkide kullanırkentek problem çekeceğiniz husus tuşların yerleşim düzeni bazen yanlışlıkla bir tuşa basayım derken başka bir tuşa basabiliyorsnuz tabi biraz dikkatli olunca bu da bir sorun olmaktan çıkıyor.Kısaca özetlemek gerekirse çok uygun bir fiyata aranılan çoğu şeyin bulanabiliceği bir telefon ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPro_MetheuSx -- 28 Eylül 2007; 16:06:36 >

• Arkadaşlar bu arada ürünün fiyatı düşmüş.Hepsiburada'da şuanda 221YTL ye satılmakta.
  • bende pg 3700 kullanıyorm sandisk 512 mb hafıza kartım var okumuyor onu lütfenb bir yardım edin
  • Merhaba dostum telefonu kapat. Karta format at. Daha sonra telefonu kartı taktıktan sonra aç. Bu işlem de işe yaramazsa karta tekrar format at fakat dosya formatını değiştirmeyi dene. Tekrar aynı işlemleri uygula yalnız kartı taktıktan sonra tanıması için telefonunun kapalı olması lazım. Kartı takıp telefonu öyle açacaksın.Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.